Én már várom az Ichigo én vagyok az apád mondatot
Bleach manga
Hát ezt a fejezetet nem értettem. Ez a nesze semmi fogd meg jól. Miért nem zárja már le Gerardékat? És addig miért mutat más csatahelyszíneket (ahol persze megint nem sok történik egyelőre). Szerintem Kubo még nem tudja hogy nyírja ki Gerardot és ezzel a fejezettel húzza az időt
Vaaaaagy kivételesen most nem a jó oldal győz és nem győzik le Gerardot és mindenki meghal azon a helyszínen : DD
Áh nem hiszem hogy kinyírná Kenpachit, Byakuyát (egyszer már megtehette volna), Toshirot, meg Rukiáékat (ugye jól emlékszem valahol ők is ott fetrengenek sérülten?).
Gondolom a következő fejezetben már előjönnek ők is, ha Gerard szála lesz és talán Hirako is velük lesz, mert a fejezet végén, miután elfújta őket Gerard látszott, hogy hárman feküdtek egymás közelében. Mindenesetre várom, hogy mivel magyarázza Kubo, hogy ennyire eltűntek, hiszen ők is a közelben voltak. Eddig úgy vagyok vele, hogy ők fogják legyőzni Gerardok, mert ha a Fullbringerek be is toppannának, erősen kétlem, hogy lenne esélyük, maximum csak segíteni fognak.
Most az, aki a legjobban érdekel az Kira. Már nagyon kíváncsi vagyok mi van vele, és ha már előhozta, akkor legalább ne csapja össze az ő szálát se. Gerard, Haschwalth és Bach előtt szerintem le kellene vernie a csirkét.
Thanos írta:
Héten se lesz Bleach?
Thanos írta:
Héten se lesz Bleach?
De elvileg.
Szerintem -Ita- nem figyelte, hogy elöbb jött a héten a fejezet, mert mostanában vizsgázik.
Amint megvagyunk vele ki lesz dobva.
georgekoizumi írta:
Miért nem zárja már le Gerardékat?
Azért az új arcban is volt pár elég jó harc és még lesz is Csak egyszerűen néha túlhúzza a dolgokat de az azért elég erős, hogy unalmas. És a Fairy Tail-el ellentétben Kubonak van érzéke arra mikor kell poénkodni egy háború közepén.
Ugrás a fórumra: |