Ha ténlyeg kb olyan 5 évig lehet max használni, akkor már a nagyrészét letudták, az alatt a 2 év alatt meg már annyit úgy sem fejlődnének, ahogyan a 3 évat alatt sem fejlődtek erőszintileg olyan sokat. Kb. inkább csak a technikáik. Szóval nekik annyira már nem nagy cheat, viszont van pár kartakter akiket még felhozhat egy tisztességes szintre öhm...Gohan öhm...
Gohan hiába menne be 1-2 évre akkor is a kemény edzéssel talán elérné azt a szintet amin most Gokuék vannak. DE ahogy vissza tudott esni egy jó erős 2. szintről egy átlagos első szintre az is szégyen, ezért is mondom.
Gokuék meg nem hinném, hogy nagyon fogják használni az új torna előtt.
Amúgy ez már nem az a tér idő szoba ahova a Z-ben mentek ez már csak egy nagyon hasonló másik valóság, világ. Itt nem hinném hogy van időkorlát, A Z-ben is csak az ajtó miatt volt. Ide már Viss viszi őket nem egy ajtó amit ő nyit meg bármikor a két világ között.
Gohan hiába menne be 1-2 évre akkor is a kemény edzéssel talán elérné azt a szintet amin most Gokuék vannak. DE ahogy vissza tudott esni egy jó erős 2. szintről egy átlagos első szintre az is szégyen, ezért is mondom.
Gokuék meg nem hinném, hogy nagyon fogják használni az új torna előtt.
Amúgy ez már nem az a tér idő szoba ahova a Z-ben mentek ez már csak egy nagyon hasonló másik valóság, világ. Itt nem hinném hogy van időkorlát, A Z-ben is csak az ajtó miatt volt. Ide már Viss viszi őket nem egy ajtó amit ő nyit meg bármikor a két világ között.
Én most nem Whis szobájáról beszélek, hanem Dendéjéről. Annak meg valószínűleg, még ha többi is, de van korlátja, ami legalább 3 év. Szóval nem értem, hogy Gohan miért csak 2 évre menne, plusz ha te meg Whis szobájáról beszélsz akkor szintén nem értem honnan a 2 év, hiszen te magad is mondtad, hogy valószínűleg annak nincs korlátja. Na meg persze ne feledjük, hogy már legalább 1 éve edz Piccolo-val, ami alatt egy ssj2 buu saga Goku szintet biztos hoz. De ki tudja, nincs kizárva, hogy akár többet is. Azonban nem feltétlenül kell olyan erősnek lennie mint Gokuéknak, a lényeg, hogy visszahozzák egy tiszteséges szinte.
Dendésnek a maxa 2 év! És azér mondok 1-2 évet mert többre mennie fölösleges lenne neki pláne egyszerre. Meg még megterhelő is lenne neki. (Gohan) Meg ő maga sem iigen akar főállású harcos lenni mint az apja. Neki ez már csak mellékes, ha már úgyis csillagharcosból van. Nincs rá nagyobb oka sem.
Dendésnek a maxa 2 év! És azér mondok 1-2 évet mert többre mennie fölösleges lenne neki pláne egyszerre. Meg még megterhelő is lenne neki. (Gohan) Meg ő maga sem iigen akar főállású harcos lenni mint az apja. Neki ez már csak mellékes, ha már úgyis csillagharcosból van. Nincs rá nagyobb oka sem.
2 év Dende szobájának a korlátja? Akkor, hogyan is mentek be Gokuék 3 évre a torna előtt? Nem keversz te össze valamit véletlenül? Amúgy Gohan maga mondta, hogy most már nem elégszik meg azzal, Gokuék erősek, és ő maga is erős akar lenni, hogy megvédhesse a földet. Főleg, hogy ha Gokuék valamiért pont nem tudnak ott lenni ahol kell (mint mondjuk a golden freeza sagában). Szóval simán elképzelhető, hogy használja majd későbbiekben a szobát, akár elég hosszú időre is. Pláne ha majd az új tornára is menni fog (mert valószínűleg fog), akkor biztos majd fel akar készülni.
Szerintem nem most lesz megtartva a nagytorna. KIcsit már unalmas lenne, megint Gokuék végigvernének mindenkit. Amikor majd meg lesz tartva én Songoku, Songohán, Piccolo, Vegita négyesre tippelek, ők bvennének részt a versenyen. Addigra lehet Gohan is eléri egy stabil SSJ 3-as harcos szintjét.
Morbyd Wgy kicsit olvasd is át amit írtam és kezd el értelmezni is! Röviden Pendéé 2 év! Whis Szobája korlátlan másik világ nem ugyanaz csak hasonló a Dendééhez. Gohan meg soha nem is volt az a küzdős fajta az anyja miatt. Erős akar lenni mert belátta hogy sokat gyengült és ez veszélyes a földre és a családjára nézve. Viszont ő sem tud hirtelen sokat fejlődni akárcsak Gokuék sem. Neki is és a testének is idő kell hogy feldolgozza és hozzászokjon a nagyobb erőhöz. Na meg Gokuéknak volt jó tanára Whis és nem foglalkoztak mással, míg Gohannak van munkája civil élete amivel szintén foglalkoznia kell, és ő sem úgy öregszik mint a tiszta vérű csillagharcosok.
Morbyd Wgy kicsit olvasd is át amit írtam és kezd el értelmezni is! Röviden Pendéé 2 év! Whis Szobája korlátlan másik világ nem ugyanaz csak hasonló a Dendééhez. Gohan meg soha nem is volt az a küzdős fajta az anyja miatt. Erős akar lenni mert belátta hogy sokat gyengült és ez veszélyes a földre és a családjára nézve. Viszont ő sem tud hirtelen sokat fejlődni akárcsak Gokuék sem. Neki is és a testének is idő kell hogy feldolgozza és hozzászokjon a nagyobb erőhöz. Na meg Gokuéknak volt jó tanára Whis és nem foglalkoztak mással, míg Gohannak van munkája civil élete amivel szintén foglalkoznia kell, és ő sem úgy öregszik mint a tiszta vérű csillagharcosok.
Elolvastam amit írtál. De Dende szobájának még mindig nem lehet 2 éves korlátja, hiszen most voltak bent 3 évet Szóval legalább 3 évnek kell lennie.
Lehet hogy olvasol, de nem értelmezel! Whis egy máik dimenzióba vitte őket arra a 3 évre na meg korábban is nem a Dende által utalt tér idő szobába mentek!!!
Lehet hogy olvasol, de nem értelmezel! Whis egy máik dimenzióba vitte őket arra a 3 évre na meg korábban is nem a Dende által utalt tér idő szobába mentek!!!
A helyzet az, hogy igen is Dende szobájába mentek el arra a 3 évere Piccolo mondta is, hogy felújították. Whis szobájában csak egyszer voltak (legalább is csak egy alkalomról lehet tudni, nincs ok azt hinni, hogy többször is voltak). Szóval mint már mondtam, nagyon összekeverted te itt a dolgokat. Nem ártana azért néha lecsekkolni az állításodat. Bár már az elejétől tudtam, hogy miről beszélek, azért én még is meglestem, hogy tényleg igazam van-e. Tudod így "just in case"
Én úgy emlékszem 5 év Dende szobájának a korlátja. És ne feledjük hogy már a Z részekben is voltak benn. Wish másik dimenziójába egyszer voltak de nem sokáig. Időt nem mondtak. Dendénél ha jól emlékszem 2-3 évet voltak.
Én úgy emlékszem 5 év Dende szobájának a korlátja. És ne feledjük hogy már a Z részekben is voltak benn. Wish másik dimenziójába egyszer voltak de nem sokáig. Időt nem mondtak. Dendénél ha jól emlékszem 2-3 évet voltak.
Az eredeti szobának 2 év volt a kórlátja (Vegeta azt le is tudta, Goku-nak még lett volna hátra majdnem egy év), viszont azt tönkrevágták. Most meg felújították, ezért már be tudtak menni 3 évre is. Hogy mennyi most a korlátja, azt nem lehet tudni, de legalább 3 évnek kell lennie (ugyebár ha betudtak menni 3 évre). Bár szerintem valmivel több, mivel ugye pont 3 nap volt anno a tornáig mikor terveztek bemenni (igazából 4, csak ugyebár Piccolo mondta, hogy másnapra lesz kész és ezért aznap még nem mehettek) és nem gondolom, hogy pont annyi lenne a korlátja mint amennyi idejük volt használni, szóval valamivel lehet, hogy több.
Jó lenne ha a többi karakter is kapna tisztességes harcot mint a régi szép időkben és nem mindig tök ugyan az lenne a sztori. Goku sokkal erősebb mint Vegita amit ő biztosan nem hagy majd ennyiben. Engem az zavar, hogy Sátán egy sima Dermesztő végső formát meg a Z szerint lazán szétvert volna. Gohant még megértem, hogy elpuhult de azért ez elég szégyen amit alakított. A pusztítás istenei meg hamarosan le lesznek fokozva szintén.
Szerintem talán Gohan lesz az aki most fejlődni fog valamennyit. Más nem igazán. A többiek háttérbe szorultak nagyon. Piccolo is csak azért nem maradt a háttérben mert Toriyama úr kedvence. Valószínű marad továbbra is a hangsúly Gokun és Vegetan.