Szerintem egyértelműen csak hasonlít. Nem lenne semmilyen szerepe annak, hogy most kettőjük között valamik kapcsolatot teremtsen Mashima.
De ja, END menőn nézne ki vele
Fairy Tail manga
sebes1234HD: akkor az öcséd csak úgy mint én képes objektívan nézni egy történetet. Nekem is van kedvenc szereplőm, aki ráadásul főszereplő és mégis úgy gondolom hogy nevetséges lett néhány spriggan elleni harc. Legfőképpen talán Dimariájé meg Ajeel-é. Nincsenek egy szinten, Natsut kivéve akinél viszont csak szimplán okosabbak és ennyi bőven elég lenne 1v1ben. Ez például egy előnye volt anno a Narutonak: ott sosem tolták túl a karaktereket. Naruto tryhardolt először Sasuke ellen de kikapott. Lee úgyszintén Gaara ellen majdnem megvolt, de mégse. Itt nyilván nem lehet ezt csinálni de akk sztem nem kellett volna behozni ilyen erős embereket vagy legalábbis nem ennyit. Pláne hogy most behoznak majd két olyat aki feltételezhetően egy kacsintással kinyír egy fél várost.
Germa66: Miért lenne objektív az amit írsz? Semmiféle viszonyítási alap sincsen a mangában, mert sose küzdöttek meg a fairy tail tagok azokkal akiket eddig a legerősebbnek tituláltak. Warrod is megemlítette hogy a szent mágusok nem feltétlenül azért szent mágusok, mert ők a legerősebb mágiahasználók, a 4.-et speciel a mágiatornán Laxus meg is verte.
Már csak emiatt is lehetne vitatkozni hogy Gildratz vagy Laxus az erősebb , mindkettő 1 éve még egy ütéssel küldte padlóra Natsut. Nem rég, meg Natsu ütötte ki azt a rossz arcút , akivel Gildratz elszórakozott egy darabig a szigeten- nem tudom a nevét, aki a gravitációval szórakozott.
Az esélylatolgatásoknál azért ne felejtsük el azt az apróságot, hogy a
fairy tail tagok között rengeteg a fiatal, még 20 évesek sincsenek, folyamatosan és brutális mértékkel fejlődnek, a 12ek pedig mind sokkal idősebbek, már csak amiatt is hogy ismerősként üdvözölte szinte mindegyik Zerefet, mikor az több mint tíz év után visszatért. Gondolom nem 5 éves kisgyerekeket fogadott be az elitharcosok közé - Brandish mondjuk kakukktojás, elvileg egyidős Lucyval, szóval elég érthetetlen hogy mit is keres ott.
Brandish 7 évvel idősebb mint Lucy a Tenrou utáni időugrás miatt. Az meg hogy ki az erősebb stb csak akkor tudjuk meg ha Gildarts végre megérkezik és hogy áll ki egy spriggan ellen. Amúgy tuti hogy a maradék 6 spriggan erősebb lesz mint az eddigiek. Itt az idő az FT-nek szenvedni
Germa- eeezzel nem teljesen értek egyet. Mármint, eleve, szerintem az eddigi spriggan harcokból messze az Ajeel elleni volt a legjobban felépítve, főleg ha azt is nézem, hogy Erza, az egyik leghypoltabb ember harcolt ellene.
És a többi harcra sem mondanám, hogy szarok lettek volna, hiszen megkaptuk mindre a logikus magyarázatot. Wahru (a második persze, mert az első egy katasztrófa volt, de a második, főteste ellen Luxus szerintem borítékolható volt, hogy egyedül fogja leverni, és milyen okosan tette), Serena (ez egyértelmű), Dimaria (Sherria a maxon, és még így is kellett Wendy és Urtear segítsége), Brandish (ez meg meg lett magyarázva), Jacob (egyértelmű volt, hogy a képessége nélkül Natsunak csemege), és most Nineheart...szerintem mind meg lett magyarázva, és fel lett építve, gyakorlatilag Wahrun kívül egy sem volt 1v1, és ha belegondolsz, azért ilyen még sosem volt.
Ami szerintem nagyon hiányzik, az az, hogy ezek a harcok mind olyan...semmilyenek voltak. Nem technikailag, hanem egyszerűen hangulatra.
De ebbe nem fogok belemenni még egyszer.
Mindenesetre szerintem ez legalább akkora hiba (ha nem nagyobb), mint a logikai hülyeség, mert azt csak-csak lenyeli az ember, mondván, hogy shounent olvas, képzeljük hozzá.
De nehéz komolyan venni valamit úgy, hogy saját magát sem veszi komolyan.
De amúgy valószínűleg igazatok van, és a komolyabb hatos csak most fog sorra kerülni.
De attól ezek még csalódások voltak, és még egyszer, nem az erejük vagy a harcuk miatt. Mert én őszintén, arra számítottam, hogy simábban nyernek a FT-esek, több 1v1-el. Szóval abból a szempontból én tényleg elégedett vagyok.
Oliver írta:
... Gray nagyon sokat fejlődött lelkileg érzelmileg ...
... Natsu már csak Natsu de hogy Lucy is egyetért azzal hogy mennek megállítani Augustot...
TrieDoX írta:
Misem bizonyítja az, hogy erza a legkeményebb, hogy még a (feltételezhető) anyjának sem engedte meg, hogy megszülje... nem ő ehelyett kivágta magát...
http://www.mangap...ail/483/24
sasa87 írta:
... Erza rokona baromi dögös,Úgy illene szerintem hogy Gerard mérkőzzön meg vele,nem. Micsoda bemutatkozás lenne a leendő anyósának.( Már ha Ő Erza anyja) Natsu meg hamar megkedvelte Brandish-t, aminek később még lehet jelentősége. ...
G3ri írta:
... Hmmm...Eileen. A kép alapján nem tudom eldönteni, hogy testvér vagy anya. Viszont a tapasztalat azt mondja, hogy az ilyen helyzetekben akinek ki van rúzsozva a szája az általában milf szokott lenni ...
TrieDoX írta:
...
Nem a tanítványai, de azért ő személyesen állította össze ezt a kis "elit" csapatot a kontinense legjobbjaiból. És még azon voltak felháborodva, hogy az ellen oldal egy serenát volt képes csak kitermelni magából. Ennek az lett az eredménye, hogy qurva nagy pofával rárúgták az ajtót az FT-sekre emiatt az FT-sek sorra picsázák el a spriganokat mert azok sorra alábecsültek mindent.
...
http://naruto-kun...ail/452/22
Amit a legjobban sajnálok, hogy szerintem itt a mangaka egy hatalmas lehetőségett szalasztott el. Visszább pár oldalal ajeel nagy pofával felajánlja, hogy ő egyedül elintézi az egészet [tudjuk mi lett belőle]. Itt zerefnek 2 dolgot kellet volna mondania amivel be fosathata volna az egész spriggan társaságot.
#1 A céhet ami őrzi lument az alapítóit ő maga tanította mágiára.
#2 A kontinensen tartózkodik az öccse aki elég tápos ahhoz, hogy legyőzhesse.
És ennek az lehetett volna az eredménye, hogy a sprigganok nem hülye gyerek módjára rontottak volna rá az FT-re, hanem sokkal óvatosabban megfontoltabban, emiatt a harcok is lehetek volna hosszabbak, izgalmasabbak.
...
Natsu Dragneel írta:
dungeonlord szerkesztett képénél a(kakukktojás) jobboldai csávónak a vállán ül az az állatka ami még a Mágia játékoknál elszívta Wendy és Lucy erejét (akinek a vállán ült az Obra volt akinek nem ismertük meg az erejét) bár az elég vékony ember volt. De szerintetek lehetséges az h ismerjük azt az embert már régebb óta vagy ennek 0% esélye van?
bloodbath írta:
...
A másik, aki nekem furcsa, az Eileen. A mostani fejezetben sokkal több haja van annál, mint annak, aki ezen a sziluetten őt takarná.
...
Oliver írta:
55. borító: https://40.media....o1_400.jpg
Nekem tetszik nagyon.Jól el lett találva Natsu arckifejezése és egyben ez a tipikus nézése a kezére "Mégis ki vagyok én?"
Chakra, nem hiszem hogy Lucy magára hagyná Natsut, azért sem mert nemrég majdnem meg tapasztalta hogy milyen érzés lenne ha elveszítené. Ettől függetlenül lehet az E.N.D dolog miatt is mellette tartja a sensei, én nagyon várom nem is azt hogy kiderüljön a titok, hanem hogy a Fairy Tail farkasszemet nézzen E.N.D-vel Nagyon sok mindent kilehet hozni ebből és bízom benne hogy a sensei élni is fog vele
sasa87 írta:
Chakra, nem hiszem hogy Lucy magára hagyná Natsut, azért sem mert nemrég majdnem meg tapasztalta hogy milyen érzés lenne ha elveszítené. Ettől függetlenül lehet az E.N.D dolog miatt is mellette tartja a sensei, én nagyon várom nem is azt hogy kiderüljön a titok, hanem hogy a Fairy Tail farkasszemet nézzen E.N.D-vel Nagyon sok mindent kilehet hozni ebből és bízom benne hogy a sensei élni is fog vele
Chakra írta:
Utolsó előtti? És mi lesz az utolsó? ^^
Mivel az OP meg a Bleach is elobb jott gondolom az Ft is olyan Péntek környékén kint lesz. Olvastam egy érdekes dolgot és nagyon örülnék ha így lenne. Előző fejezet címe 7 stars utána 6 Monsters et kapunk ugye. Mi can ha ez egyfajta visszaszámlálás valami nagy dolog történéséig? Pl E.N.D felébredése persze ezt csak akkor tudjuk meg ha kijön a 6 Monsters című. Vélemény?
Ugrás a fórumra: |