Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Ha már lett ilyen téma leírom a saját agymenéseimet, amiből lehet semmi nem történik meg Sőt egész biztos semmi nem fog megtörténni, de azért na
Kezdjük az örök kérdéssel ki lesz Szalmakalapos.
Ceasar Clown nekem továbbra is az egyik legnagyobb eséllyel rendelkező karakter.
Vegapunk neve annyira sokszor felmerült már a történetben, hogy rohadt kíváncsi vagyok már rá. A neve lehet csak számomra, de teljesen egybeolvadt a világkormányéval.
A Szalmakalaposok pedig szeretnek keresztbe tenni a vk-nak. Eleinte azt hittem , hogy talán Franky lesz a riválisa, de teljesen kizártam ezt az opciót. Ő nem feltaláló és tudós azt használja amije van.
Már pedig Vegapunknak lesz egy riválisa és erre CC-nél tökéletesebb embert keresve se találnánk.
A karaktere és a személyisége is túlságosan kidolgozott ahhoz , hogy egyszeri szereplő legyen. Meg amúgy is kihagyna szabadon garázdálkodni egy őrült tudóst? Még a végén újra rossz kezekbe kerül no meg nem mintha lenne hova mennie. Kaidou ellen szüksége lenne rá a saját találmányát nála jobban senki nem tudja megállítani.
A múltja újabb lehetőségeket és mozgás teret adna Oda-senseinek.
A csapatszámára pedig hatalmas power upot jelentene. A képessége szinte végtelen lehetőséget rejt magában és a tudása sem elhanyagolható.
Végtelen gáz forrást jelent és Sunny tökéletesítésében is rengeteget tudna segíteni. Franky, Usopp és CC trió még a végén tényleg végső fegyvert építene a hajóból.
Azt láttuk, hogy Chopper együtt működve mire képesek.
Sokan mondták, hogy de hogy bánt a beosztottjaival és gyerekekkel no meg Luffy az ilyen embereket utálja a legjobban.
Valóban, de azt se tudjuk mitől és mikor vált ilyenné. Robin se volt éppen jó tündér. Cobrát is simán feltűzte az ajtóra. Franky rommá vert Usoppot és elcsórta a pénzüket.
Azt majd nem el is felejtettem, hogy nagyon hosszú idő után ő hozott újra humort a mangába, aminek személy szerint nagyon örültem.
A másik jelöltem Aokiji (volt).
Titkon szerintem talán mindenki abban bízik, hogy csatlakozik Luffyékhoz. Bár már én is egyre jobban kételkedem ebben. Így, hogy Kurohigéhez kacsingat valami azt súgja, hogy forradalmár lett.
Jewelry Bonney
Mivel már érik egy női tag nála alkalmasabbat nem tudok elképzelni. (Carott szeretnétek mi?) Egy újabb fricska lenne a vk-nak. Végtelen humor forrás és Sanji tökéletes párja örökké lenne mit főzni-e Előre látom a kaja csatákat Luffyval
Annyira nem tartozik sehova a karakter, hogy tényleg azt se tudom minek van? Hát azért, hogy Szalmakalapos legyen.
Jimbei.
Nos ő nem lesz Mugiwara valamiért nem érzem a csapatba valónak. Szeretem őt, de semmi nincs benne ami beleillene a csapatba azt leszámítva, hogy Gyojin.
Talán Oda is érzi és ezért húzza a csatlakozását. Nem tudom. Azon se lepődnék meg, ha meghalna mielőtt csatlakozna.
Ezen felüli elképzeléseim.
Ami állandóan böki a szemem az a Égisárkányokon lévő szkafander.
Mivel láttuk, hogy van élet a földön kívül. Enel vígan rohangál a holdon és feljegyzéseket is talált ott. Ezért én amondó vagyok, hogy az égisárkányok az űrben vagy legalábbis jó magasan élnek, mondjuk 10000 méteren. A nevük is erre utal és szkafander van rajtuk. Hatalmukat pedig az Uránusznak köszönhetik. Dofflamingo is utalt rá, hogy van náluk valami és ezrét tudja zsarolni őket.
Zoro mestere és a lánya.
Megfogtok lepődni, de tőle én még sokat várok. Kezdjük az elején. Koshiro szerintem valaha a legerősebb kardforgató lehetett. Dragon egyik főtisztje. Miből gondolom? Dragon kikötött nála ellátmányért. A lánya rejtélyes módon meghalt. Megjegyzem az apja állandóan azt mondta neki, hogy nőként nem lehet a legerősebb kardforgató. Ami valljuk be igaz lehet. Viszont amennyiben forradalmár tisztában van az emberek képességével. Feltételezem nagyon jól ismerte a hormongyümölcs tulajdonosát. Aki tudjuk, hogy egy férfiból nőt csinált az Impel Downban. Nos jól gondoljátok azt feltételezem, hogy Kuina nem halt meg és a balesetét az apja rendezte el. Lehetőséget akart neki adni, hogy a legjobb lehessen ezt pedig férfivé kellett válnia. Kicsit talán morbid, de Iva használta rajta a hormongyümölcsöt.
Dr. Kurha
Ő megint egy nagy kérdés. Ismerte Rogert, de szerintem nem volt a legénységének a tagja. Öreg mint az országút és elszigetelten él. Nem tett semmit Vapol ellen, pedig feltételezem tudott volna. Még is segített a betegeken. Nem akart feltűnést kelteni?
Igazából a napokban gondolkoztam rajta, hogy miért megy Daltonnal a világkormány találkozóra? Ekkor futott át az agyamon, hogy Dragon összehívta a forradalmár seregvezéreit a világból. Véletlen egybeesés volna? Nem vagyok benne biztos.
Vegapunk
Ez csak női megérzés. Ő lesz Franky apja.
A D. akarata szerintem nagyon ritka és kevés ember rendelkezett vele. Már leírtam egyszer, de szerintem aki rendelkezik vele az képes visszautasítani a halált.
Zeff ültette a fülembe a bogarat Don Krieg ellen. Elkezdtem nézegetni Luffy harcait és tényleg számtalanszor visszautasítja a halált. Crocodile meg is jegyzi hogy a méregnek már rég végeznie kellett volna Luffyval. Don Kriege mérge se ölte meg. Lucci ellen is a halálból tért vissza és minden alkalommal ez tekintet van az arcán és teszi a megjegyzést, hogy addig nem esik vagy hal meg, amíg össze nem veri őt. Iva gyógykezelésénél is pikk-pakk rendbe jött.
Roger is ilyen lehetett és szerintem Montblanc D. Noland is ilyen volt. Őt eddig direkt hagytam ki, de szerintem ő is "kalózkirály" volt.
Na ha már ide jutottam, akkor jöjjön ő.
Szerintem járt a Raftelen és egyre inkább beigazolódni látszik. Hiszen járt az újvilágban és egy felfedező miért fordulna vissza már az elején?
A két Mink vezért azt mondta, hogy hosszú idő után Roger volt az, aki eljutott a Raftelig. Tehát már előtte is jártak ott. Mindenki mindig Rogerrel húz bárhuzamot, de nekem eddig nagyon úgy tűnik, hogy Norland is elég bajkeverő volt és igen csak hasonló utat járt meg, mint a két utód csak őt éppen nem hívták kalózkirálynak. Felfedező volt.
Egyébként rajta kívül még lesz egy ember, aki eljutott a raftelig csak ő az elveszett évszázadban élt így még ismeretlen a számunkra. Ő lehet a D. akaratának forrása. Minden kezdete.
Nami
Feltételezéseim szerint a villámló szigetről származik. Az anyja ott talált rá és onnan hozta el.
Egyenlőre ennyi agymenés jutott eszembe Ha még lesz valami leírom. Vicces lesz évek múlva vissza olvasni
------- szerkeszt------
A végső nagy háborút meg kb úgy képzelem el,m int Roger kivégzését az összes Szalmakalapos feladja magát. Viszont ők tényleg más döntésre jutnak a történelem megismerése után, mint Rogerék. Azt nem kívánnak meghalni. Mekkora epic lenne az összes Mugiwara mosollyal az arcán a kivégzésen. Amire az egész világ felfigyel és senki nem akar szó nélkül hagyni.
Egy legendás lefejezés az össze Mugiwara feje felé közelítenek a bárdok és az utolsó pillanatban jön a Shamble és darabokra vágnak egy csomó tököt ország világ előtt Megnézném Akainu fejétD A legbadassebb Law belépő lenne, ami létezikXD
Na jó ez már beteges elképzelésXD
Szerkesztette: Hiei - 2016.05.01. 19:16