Tudja valaki miért nincs manga? Ilyenkor már a mint-en legalább pár spoiler kép szokott lenni, de sehol semmi. Nem lesz a héten?
Bleach manga
hachiko68 írta:
Tudja valaki miért nincs manga? Ilyenkor már a mint-en legalább pár spoiler kép szokott lenni, de sehol semmi. Nem lesz a héten?
Még ilyet, hétfő van és kijött a heti(?) manga.
http://www.mangap...bleach/672
Ezek szerint mégse lesz lenyomva Gerard, azért adhatna a következő fejezetben valami magyarázatot rá, hogy miért van még életben. Amúgy Ishida és Toshiroék is nagyon megszívták. Utóbbiak nem is nagyon tudnak már harcolni, talán még Byakuya, szóval el nem tudom képzelni kik lehetnek majd a segítségükre, főleg Ishidáéra, ha tényleg ő se bírja sokáig, mert nekem most az esett le.
Gérard kezd kicsit Mask de Masculinosodni, hogy mindig talpra áll. Kíváncsi leszek, hogy végre kifogja padlóra küldeni, mert a 3 kapitány már kijátszotta az aduászát. Esetleg Tsukishima megvágja az átírja az emlékeit, hogy nincs is ilyen ereje vagy valami. Esetleg Hirako nyom egy Bankait.
Ishida eljátszadozik még Hashwalt.tal.
Ami legjobban tetszett a fejezetben, az Bach álma volt, hogy Ichi megöli. Vajon azért álmodta ezt, mert már visszatért az ereje és látta a jövőt, vagy azért ébredt fel, mert álmában közel került a halálhoz és felébredt a sokktól? xD
Majd meglátjuk mennyit fog érni Orihime.Mondjuk Kisuke Ichire és Rukiára bízta Bachot... A valódi csata a főhősnők között fog eldőlni?
Nagyon jó fejezet volt, most jönnek csak az izgalmak, az egyetlen dolog, ami nem hiányzott nekem, az Orihime nyálas " végre tehetek valamit Kurosaki-kunért!" ( nem szeretem az Ichihimét, nagyon nem. és ha netalántán ennek a cseppet sem romantikus mangának az lesz a vége, én pufogni fogok. XD )
De az álom az nem volt fura? Ott a régi Ichigo ölte meg Bach-ot amikor visszaváltottunk pedig már a full kiképzett és határozott Ichigo állt előtte. Legalábbis a ruha elég eltérő volt vagy lusta volt rajzolni vagy én nem értem.
Valóban... a nagyon régi Ichigo volt az. De ez nem meglepő, hiszen, ha azt vesszük, Juhász végigkövette a sorsát, mióta shinigami lett Ichi. Valami célja valószínű volt ezzel Kubonak. Talán annyi, hogy Juhász örült volna, ha hamarabb jön el az a nap, mikor küzdhetnek, vagy esetleg épp kinevette volna az akkori Ichigot, ha úgy nekitámadt volna, viszont, amikor felébredt, boldog volt, hogy Ichigo már rég felülmúlta az akkori szintjét. Csak tippelek.
Jó, hogy szóltok én eddig észre se vettem, hogy a régi Ichigo volt az. Amúgy akkor ezek szerint Bach látomásai nincsenek "kőbe vésve", szóval attól, hogy előrelát dolgokat, az úgymond figyelmeztetésféleség, és lehet változtatni rajta. Vagy ezt most csak én szűröm le rosszul?
Amúgy Ishidával kicsit elhamarkodott voltam az előbb, bár ettől még mindig nincs jobb helyzetben. A többieknek kíváncsi vagyok ki fog segíteni, Orihimétől nem igazán várok sokat, ha meg mégis mutat, akkor nagyobb lesz a meglepetés.
Èn csak egy valamit nem èrtek amikor Byakuyaek harcoltak azt hittem hogy már vège van ennek a csatának is erre megint felèledt de azt már megint nem mutaták hogy most akkor megölzèk e őket vagy sem ezt az egy kiakasztó van brnne meg megint át váltott egy másik csatára :/
Ritka nagy mennyiségű ökörség volt ebben a fejezetben... Komolyan lassan nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...
Abszolút nem Thor koppintás, hogy a rákba él még?! És még van képe csodának nevezni a képességét is... Mer' aztán a csodák pont arról híresek, hogy 2 percenként bekövetkeznek.
Ha Haschwalth-kun képessége jobba harcra, mint a jövőbelátás, akkor mi a kerek retekért nem ő a quincyk főbossa?
Ichigo és Orihime felbattyogtak a töröny legtetejére, találtak egy 6 méteres quincy csillagos kaput, mint valami rpg-ben, erre Ichigo megkérdi, hogy "Érzed ezt?" Mégis mit gondolnak ki lesz odabent, a helyi postás? Arról ne is beszéljünk, hogy Ichigo ritka seggfej hangnemet vett Orihimével szemben.
Aztán meg ilyet szól: Valahogy unfernek érzem a 2v1-et. KOMA, szó szerint nézz ki az ablakon, egy 16 méteres behemót épp aprófát csinál 3 kapitányból és ti épp egy olyan tag ellen készültök ketten, aki annak a tagnak a főnöke!!! Te normális vagy Eper?! Az mindegy, hogy a faszi serege kinyírta fél soul society-t, meg a muterod meg Ishidáét...
És még tudnék mondani XD
Ichigo már olyan OP, hogy akkor is leverné Bachot, ha 2 lenne belőle. xD
"Ha Haschwalth-kun képessége jobba harcra, mint a jövőbelátás, akkor mi a kerek retekért nem ő a quincyk főbossa?"
Dün Dün Düüüün!! xD
Igazából jobban érdekel az, hogy miként fogják legyőzni Gerardod, mint Bach. Esetleg Aizen jönne valami olyan szöveggel, hogy rajtad már egy csoda sem tud segíteni?
Nem hittem volna, hogy ez a manga még tartogathat negatív meglepetést számomra. Buta módon azt hittem, hogy Byaki valami pecsételő cuccot használ, mert egész egyértelmű, hogy az kell ide. Erre pókerarccal széttrancsírozza azt, akiről pontosan tudja, hogy erősebb lesz, ha széttrancsírozzák. Byakuya Kenpachi értelmi szintjére süllyedt. Jár a taps.
Ugrás a fórumra: |