Ha látok a piros gombot, megnyomom. Olyan az a gomb, mint egy nő. Azért van, hogy meg legyen nyomva.
Duma topic 14
Stance írta:
Lehetne 1-2 sötétebb árnyalat is a fórumban, hogy jobban kilehessen venni az elkülönített szakaszokat/részeket, meg amúgy is jobban nézne ki szerintem.
Gman2 írta:
Bármit lehet, amíg Aes fegyvertelen.
Capac írta:
Kuro mindig kifejti fészbúkon hogy mennyire hülye itt mindenki.
Ezt komolyan az a személy képes benyögni, aki oly sok esélyt képes volt elbaltázni? Nem egyszer visszaengedték, erre mindannyiszor kibannoltatta magát valami okból kifolyólag. Ezek után lehet el kellene gondolkozni azon, hogy most akkor pontosan ki is a hülye? Ő, aki képtelen okulni az előző dolgokból, vagy a csapat, amiért belefáradtak abba, amit művel...?
Coelho írta:
Oké, hogy az Oscar-átadó az egyik legjelesebb zsidó ünnep de azért közel sem kap minden holokausztos film Oscart.
Ishida írta:
...én megtettem mindent, hogy újra és újra kikényszerítsem belőle azokat a mondatokat, amiért jogosan lehet őt bannolni érte.
Ishida írta:
Melyik komoly kaliberű holokausztfilm nem kapott Oscart a Sorstalanságon kívül? X'DD
Én letettem a fegyvert ellene. Most se igazán reflektáltam a látványára úgy ahogy régen. Kinövi az ember ezt, vagy csak megunja egy idő után.
A Sorstalanság nem kapott Nobelt, az író könyvciklusa kapott Nobelt aminek egyik darabja a Sorstalanság! Ez az abszolút lel szerintem.
Az, hogy igen rövid idő után nem lehet módosítani a hozzászólásokat azért van, hogy Saphi ne tudja pontokra módosítani őket évek múlva?
Jah, majdnem elfelejtettem, boldog születésnapot a világ legszerencsétlenebb embereinek!
Ugrás a fórumra: |