Fairy Tail manga
Kb. ugyanazt tudom mondani,mint eddig. Egy jó kezdés után egy 360° fos végeredmény.
Megértem,hogy Nineheart nem fizikai harcos és azt is megértem,hogy Gerárd erős.De azért ez már tényleg durva,hogy Zeref tanítványait 1-2fejezet alatt elpicsázák. Erza pedig legyen már K.o.Kit érdekel a gondolatai..
A többiről inkább nem írok semmit,mert visszaemlékezetett a régi Nagy mágia bajnoksági hülyeségre...
Nagyon remélem,hogy Ur és Precht még harcolni fognak.Mert ha elütnek,akkor itt már tényleg semmi értelme nem volt visszahozni őket.
Erza anya/rokon/testvér 100% vagyok biztos,hogy csatlakozni fog a Fairy tailhez. Ezért..
Minden reményem Bloodman és Augustban van.Nagyon remélem,hogy ők már teljesen más szinten lesznek.
Bloodman!Bloodman a népnek!
Részletek majd később.
Ennek semmi értelme nem volt. Ez a "Tegyük meg most az első lépést." szöveg olyan rohadt unalmas, hogy azt nem tudom elmondani. Hányszor kell még megtenni az első lépést a jövő felé azoknak akik már számtalanszor küzdöttek meg náluk erősebb ellenfelekkel és a halál torkából visszatérve győzték le az őket? Komolyan nevetséges.
Sajnos már senki nem fog harcolni, mivel Nineheart ki lett ütve.
De azért megér egy misét ez a hülyeség is. Laxus kb holtan behúz egyet Hadesnek és mondja, hogy jaj a te korodnak vége, tűnj el. Hát jobb is, hogy eltűnt, mert értelme nem volt behozni újra.
Erza anyja, testvére vagy akárkije legalább bejön. Valóban egy mágusnak néz ki. De könyörgöm ne merje a sensei Erzát küldeni ellene, mert falnak megyek. Küzdjön meg vele más.
@dungeonlord: Senki nem mondta, hogy ők Zeref tanítványai nem tudom ezt miből szűrted le.
Másodszor tanuld meg a magyar nyelvet mert nem megy.
Harmadszor te magad írod hogy Ninehart nem fizikai harcos akkor mégis mit vártál majd le tudja nyomni Gerardot? Aki simán alázza a 4 nagy mágust is? Ne vicceljünk már. Ebből a 12 Sprigganból 8 legalább egy szinten van egy FT taggal de inkább alattuk kicsivel. Itt akik valóban erősek az August, Eileen, Invel és Zeref. Nem véletlen, hogy ők vannak kiemelve. Bloodman szintén csak egy átlag harcos lesz ez tuti. Invel nem véletlen van Zeref mellett. És mint a mai fejezetben ki lett emelve August és Eileen sokkal magasabb szinten vannak mint a többi Spriggan.
Erza amúgy eléggé KO nem tudom mit akarsz, kezd unalmas lenni ez a divat haterkedés. Végre megtudjuk miért ilyen tápos és most majd megint hetekig tart a haterkedés.
A másik dolog. Mashimának semmi FONTOS terve nem volt azzal hogy visszahozta a régi szereplőket. Ez nem olyan volt mint a Narutóban a feltámasztás. Nem kéne keverni a dolgokat Prechtet valszeg többé nem látjuk hiszen szép kis csapatmunkával lenyomták az összeset. Mondjuk ez javarészt Gerardnak köszönhető de azért ne felejtsd már el hogy Nineheartot nem egy ember ellen ment hanem egy egész front ellen.
Annyira bírom az olyan embereket akik nem értik amit olvasnak. Pedig angol tudást sem igényel a manga. A képekből is kiderül hogy a Bájgúnárt vagy 10-en nyomták le. Eddig ha emlékeim nem csalnak egyetlen egy Spriggant sem nyomtak le 1 vs 1-ben szóval panaszra semmi ok nem lehet. A legtöbb tagot legalább 2-en vagy annál többen nyomták le.
Eileen amúgy nagyon badass-ül fest. Én már most imádom és tuti hogy vele megszenvednek. És ahogy Erza most kinéz tuti hogy nem ő fog vele harcolni. De elég fiatalos a néni szóval max az anyja lehet. Kivéve ha nincs valami fiatalító mágiája.
@hgabi: Leon nem tett meg semmilyen első lépést (legalábbis ami Ur-t illeti) szóval nem értem a problémád. Egyébként a vicc kedvéért megjegyzem hogy a havas terület ha emlékeim nem csalnak Gajeel-ék területe és vagy onnan jön vagy feléjük tart Eileen. És ha így van akkor ő feszített keresztre mindenkit.
Ahhoz képest, hogy én egész végig Jellal harcára vártam, kaptunk egy Grand Chariot-ot, amit már anno is tudott használni. :c Azt hittem legalább új spellt látunk tőle, és hogy nem 3-4 oldal erejéig lesz a fejezetben.
slorasil: Eileen leopárd mintás botjáról nekem Erza flight armorja jutott eszembe. De amúgy nem rossz a karakterdizájnja. Plusz végre egy nő, akin van sebhely.
Motoko: Ehm, és miért kell fikázni a helyesírását? 1-2 oldallal visszább leírtam, hogy arra kéne használni a nyamvadt topicot, amire való, nem pedig arra, hogy másokkal kötekedjünk...
Hát ez szar volt. És pont.
Amikor Gérard elkezdte a mágiáját, azt hittem, hogy végre látunk valami epic dolgot, de így, hogy meg lett állítva Simon által, ami tök érdektelen volt (amúgy még abban bíztam, hogy Gérard nem törődik vele, és lelövi őt is, mert úgy...legalább menőbb lett volna, és igen, ezt most gyerekesen hangzik, de ez van, sokkal többet én már nem várok a FT-től), aztán meg ennyi...one-shot. Nem, kösz Hiro, de nekem ez nem jött be. Nem a one-shot miatt. De egyszerűen...hihetetlen, hogy milyen ízetlen, szagtalan, jellegtelen ez az egész háború, feszültséget az első két fejezet (mármint a háború elsők két fejezete...igazából az Ajeel elleni harc) óta nem éreztem. Márpedig...áh, mindegy.
Wendyék meg Juviák tetszettek. Számomra egyáltalán nem volt giccses, sőt, kifejezetten tetszett Charle és Meldy is. Gray unalmas volt, ahogy az előttem lévő is mondta, főleg, hogy a démonölő erejét nem is használta, Ur meg végtelenül idegesítő volt, és pont ezért, komolyan vehetetlen. Az, hogy Luxus (aki amúgy nagy kedvencem) egy ütéssel kiütötte Hades-t Erre nem is tudok mit mondani.
És ja, nyilván nem August a legerősebb. Nyilván be kell hozni egy random karaktert, növeljük csak a (nem létező) feszültséget. ? Minek? Úgy is leverik őt is. Amivel nem lenne baj, de így, hogy jaj, amúgy van ám még egy August szintű ember is nálunk...ja. Na mindegy.
Megyek Trónok Harcát nézni, az ritkán okoz csalódást
Ui. Hangulat. Emberek, hangulat. A harcok még tetszenének is, alapvetően (nem vártam többet Ninehearttól, főleg nem Gérard ellen), de ez babazsúr, nem háború.
Már elég rég volt,hogy ide irtam de most muszály volt.
Nekem nagyon tetszett ,hogy Gerard bedühödött legalább megmutatta,hogy egykor miért is tartozott a 10 szent mágus közé. Valyon ha a többiek nem verték volna le a kisérteteket,akkor azok eltüntek volna amikor Gerard leverte Nineheart-ot,vagy még maradtak volna bulizni.Natsu-nak nagyon harcolhatnéka van ahogy látom de nemhiszem,hogy August-na Natsu lenne a jó elenfél.Neki inkább valami olyasvaakit gondoltam ellenfélnek mint Gerard,aki ugye a fejét is használja nem mint Natsu szokta.
Na most ez a Lady Eilenn szerintem Erza-nak vagy az anyja,vagy a testvére lehet mert ugye elég fiatalnak néz ki.Meg ugye Nineheart Erza mágiájáról és a hajáról gondotla,hogy ő Eilenn-nek a valakije.Ezért gondolom,hogy Eilenn Erza anyja és tőle örökölte a mágius erejét nameg a vörös haját.
Amugy meg Brandish elég nyugisan járkál az ellenség bázisán.Mondjuk igaz ha akarná egy szempilantás alatt összezsugorithatna mindent,de ez olyan érzést keltett bennem ahogy ott sétált mintha már átált volna a FT-hez.
Na mindegy már várom a kövi fejezetet,elég jó kis cime van neki.
Nineheartot nem 10-en nyomták le, Jellal verte le egyedul... Ha nincsenek ott a többiek akkor a História mágiával nem is tudott volna Jellal ellen megidézni senkit max Simont akit one shotolt volna szintén ugy hogy nem valós amit irtal.
Az viszont tényleg gáz, hogy Laxus így verte le Precht aki szerintem a félholt Laxust lazán vernie kellett volna.
Kicsit csalódás volt a fejezet. Gondolni lehetett, hogy Gerard gyorsan leveri Nineheart-ot, sokkal jobb lett volna, ha August ellen megy és ott bemutatja a teljes erejét, még ha nem is győzi le, de legyengítette volna egy kicsit Natsunak. Kicsit rossz előérzetem van, hogy Lucy is menni akar Natsuékkal.
Brandish meg gondolom végleg átállt. Már számtalanszor megléphetett volna ha akart volna, plusz még most segített is a Fairy Tailnek az információival.
Wendy és Charle vicc volt, ha nem amortizálták volna le ennyire Wendyt az előző fejezetben, akkor azt mondom oké, korrekt a győzelme, de így kicsit hihetetlen volt. A másik három harc tetszett, én Laxuson nem voltam annyira meglepődve.
Szerintem Gajeel Bloodmant fogja leverni és ha tényleg Elieen feléjük tart, akkor ott mindenkinek kapáltak, azt viszont kétlem, hogy már végzett volna ott.
A következő rész címe most nem mond sokat a történettel kapcsolatban, de van egy olyan érzésem, hogy most áttérünk Gajeelékhez.
Akkor tisztázzunk pár dolgot és megpróbálok a kérdésetekre válaszolni.(Megpróbálok normális megfogalmazni)
Motoko írta:
Harmadszor te magad írod hogy Ninehart nem fizikai harcos akkor mégis mit vártál majd le tudja nyomni Gerardot? Aki simán alázza a 4 nagy mágust is? Ne vicceljünk már. Ebből a 12 Sprigganból 8 legalább egy szinten van egy FT taggal de inkább alattuk kicsivel. Itt akik valóban erősek az August, Eileen, Invel és Zeref. Nem véletlen, hogy ők vannak kiemelve. Bloodman szintén csak egy átlag harcos lesz ez tuti. Invel nem véletlen van Zeref mellett. És mint a mai fejezetben ki lett emelve August és Eileen sokkal magasabb szinten vannak mint a többi Spriggan.
Motoko írta:
Erza amúgy eléggé KO nem tudom mit akarsz, kezd unalmas lenni ez a divat haterkedés.
Motoko írta:
@dungeonlord: Senki nem mondta, hogy ők Zeref tanítványai nem tudom ezt miből szűrted le.
Nekem nagyon tetszett ez a fejezet is, nem értem a sok negatív hozzászólást. (Meg azt sem, hogy néhány ember minden kommentel csak szídja a mangát. Ha nem tetszik, nézz mást, nem hibátlan, nem egy halál komoly story, mégis sokan 2. világháborús vérengzést várnak.) Motoko szépen leírta amit le kell. Egy dologban nem értek egyet. Laxus 1v1be verte le Wahlt, de a többi tényleg csapatmunka. Gerardon se lepődtem meg, bár a nevéből adódóan még lehetségesnek tartom, hogy Nineheart még felkel. Erzának még a testvére is lehet ez az új 12 tag. Kiváncsian várom a folytatást
Motoko írta:
Motoko írta:
Erza amúgy eléggé KO nem tudom mit akarsz, kezd unalmas lenni ez a divat haterkedés. Végre megtudjuk miért ilyen tápos és most majd megint hetekig tart a haterkedés.
Jon97 írta: Hát ez szar volt. És pont.
dungeonlord írta:
Röviden ennyi.
Motoko írta:
Erza bullshit győzelmeit ne akarja senki se utólag megmagyarázni, főleg ne azzal, hogy "azért ilyen erős mert tápos az egyik rokona".
Kana sz@rt sem ér a glitter nélkül pedig az ő apja Gildartz, szóval erről ennyit.
Motoko írta:
Csak közben Simont levágta a saját húga. Ami azért eléggé előrevitte a storyt. Szerintem túl sokat vártok a mangától emberek. Pedig SOHA nem akart ennél többet nyújtani.
[...]
Persze meg van benne a potenciál hála a származásának de lehet a te apád vagy az anyád maga az Isten is ha nem használod ki a képességeid. Szóval ja ez a leglogikusabb dolog a világon! Ezért egy szó sem érheti Mashima háza táját!
Tyű, hogy felkavarodtak itt az érzelmek
Igazából nem láttunk semmi konkrétumot, sem azt hogy mi történt Neinhartal sem azt, hogy a históriákkal. Mindenki csak egy támadást kapott be. Szerintem fel úszik még a tenger aljáról egy körre. Gerard pedig nem egy átlagos Grand Chariotot produkált, rakott bele kraftot rendesen Ugye ő ezt a furi dimenzionális csillagos eget használja (mennyei test mágia), abból nyeri az erejét. Még amikor a Semát csinálta se nyílt ki ennyire az ég, most meg egész Hargeonban látható volt.
Eileen túl fiatal, inkább Erza nővérére tudok gondolni. Az is lehet, hogy August unokái
A rettegett/rettenetes hatos cím nem tudom mit takarhat.
Ugrás a fórumra: |