Hachiko, én is pont erre gondoltam... egy fehér hajú Aizen, csak hogy Momo repdessen az örömtől. * Tudom, ez gonosz volt. *Hasonló az arcberendezésük, de azért a mimikája még mindig Toushirou.
A fejezet nagyon jó volt, régen volt ilyen színvonal, a rajzolás pedig elsőosztályú. Nem mintha máskor nem lenne, de egy-két alkalommal sajnos előfordult, hogy nem hozta a megszokott minőséget. Aztán lehet az én szemem rossz.
Visszaemlékezés nagyon kéne... gáz lenne ezt a ziccert kihagyni ezek után. Toushirouról megtudhatnánk, mit csinált 1.5 évig, amíg nem volt a színen. ( Mármint a time-skipre értem ) Róla valóban semmit sem tudunk. Byakuya edzett, nem hiszem, hogy tovább kell ragozni. Annyira Zaraki sem lényeges, mert láttuk már eleget, kivéve a karddal való kapcsolatát, és Yachiru nyitott kérdés... Amondó vagyok, hogy kapjon egyet Shiro-chan. Azt hiszem, ő még mindig kevesebbet szerepelt ebben az arcban, mint a másik kettő.
https://41.media....r1_540.png
Tiszta jó összehasonlítani ezt a két képet. Tumblr-n olvastam, hogy volt akit foglalkoztatott, hogy Hitsu miért kapott a zombifikálás után új ruhákat, míg mások nem. A válasz most már egyértelmű. Dizájn szempontjából nagyon bénán festene ha a shihakushoja most a térdéig sem érne. XD ( Az mondjuk fura, hogy nem repedt szét az a nadrág a csípőjén,mert lehetett eredetileg akármilyen bő, egy XS-es gatyát M-es méretre elég lehetetlen felhúzni... vicces ebbe belegondolni, de hát nő vagyok ) Ilyenkor értékelem igazán Kubot, mert ezen látszik, hogy átgondolta.
Szerkesztette: Luna - 2016.04.22. 12:37