Szóval a halál szélén lévő Erza legyőzte egy nagyon csúnya nézéssel Ikagurát, AZUMÁT (omfg) és Kyoukát egy démont. Azt még tegyük hozzá, hogy ez a három személy halott és semmi okuk félni a haláltól és meg is kapjuk a nevetséges összképet.
Könyörgöm ha Gray és Lyon párosa lebőg Ur előtt én falnak megyek. Főleg Gray, aki rendelkezik Silver jég démonölő mágiájával.
A két érdekesnek tűnő rész Luxus, aki nem sok mindent fog tudni kezdeni Hadessel. Bár, ahogy látom abból sem lesz semmi különös dolog kihozva, csak Laxusnak is kellett egy ellenfelet behozni. A másik Wendy, aki jelenleg nem tudja használni a lábát úgy tűnik.
A végén Gerard nézése tetszett, csak az a baj, hogy most is megállapíthatjuk, hogy Mashima mostanság egy sablonra rajzol meg 5 karaktert. Gerard helyére is most kb másik három karaktert oda tudtam képzelni. Jah és Kagura parkolópályán marad úgy néz ki. Ennyit arról, hogy neki is lesz rendes harca.
Nekem nagyon bejött ez a fejezet. Nem értem azokat, akiknek annyi jött le, hogy Erza azért nyert, mert csúnyán nézett. Mashima végre kitalált egy mágiát, ami erős és normális gyengepontja van. Olyan, ami nem poén. Ninrheath visszahozta a halálból a szereplők legerősebb ellenfeleit, viszont ha a visszahozottak meginognak, vagy kétely táamad bennük, akkor eltűnnek. Kyoukáék egy pillanata kételkedni kezdtek, hogy képesek-e legyőzni Erzát.
Megerősítést nyert, hogy Kyouka másféle módszert is használt a kínzókamrában, hogy szóra bírja Erzát... A fájdalmat már amúgy sem érzi az a lány xD
Lady Elieen érdekes lehet, de nagyon remélem, hogy tényleg nem Erza anyját hozzák be a sztoriba. Több sebből is vérezne ez a teória. viszont egy olyat megnéznék, hogy Gérard ki akarja végezni Ninehearthot, de megjelenne a csatatéren Elieen és megkérdezné, hogy ki csinálta ezt a lányával, majd egy pillantással kivégezné Ninehearthot.
Egyetértek Tilonnal! Nem értem itt néhány ember gondolatmenetét Külföldi fórumokon is azok akik full bullshitezik Erzát azoknak is tetszett ez a fajta megoldás egyedül pár FT gyűlölködő irkált hülyeésgeket Tilon viszont szerintem az anyja lesz ez a nem tudom hogy hívják Lehet Mashima adni akar valami magyarázatot Erza op erejére iylen formában.Engem nem zavarna amúgy. Nineheart meg bírta 3 fejezetig! Kagura-t meg ne ássátok el kövi fejezetbe még ha Jellal is nyírja ki valamit szerintem besegít ugyanis a 'nővére' agyon lett kínozva(megint) kövi rész címe tuti Jellal képességére utal.
Nem hittem volna, hogy egyszer ilyet mondok egy Erza harcnál, de szerintem ez volt a lehető legjobb megoldás. Azt nem értem, hogy egy démon vagy valaki akit visszahoztak a halálból miért ne félhetne? Kyouka nagyon beleélte magát Erza kínzásába és látva Erza reakcióját nem csoda, hogy kicsit magába szállt. A fejezet egyik legnagyobb hibája az, hogy Erzát így megkínozták. Bármilyen szemszögből nézzük ez egyáltalán nem reális (Nem még shonenbe se), szóval ezzel kb. Erza halhatatlanná vált. Ezenkívül nincs is a közelben olyan aki megtudná gyógyítani, legalábbis nekem most nem rémlik semmi. Szóval jól vágta ki magát Mashima, de az ilyen mértékű kínzás nem kellett volna be, ha meg mégis akkor az a személy ne is élje túl, mert akkor már nem reális.
Én is csalódott leszek, ha így megszenvednek Ur ellen. Attól, hogy ő tanította Gray-éket jég mágiára az nem garantálja, hogy brutálisan erős lehetett. Deliorát is csak áldozat árán tudta megfékezni, szóval eddig semmi sem indokolja ezt az erőkülönbséget köztük, főleg ennyi idő után.
A többiek közül engem csak Laxus szála érdekel. A többiek nem nagyon tudják megtörni ezt a varázslatot, Erzánál elment, mert ő Erza, de ha Wendynél ezt eljátszaná akkor nem igazán lenne hiteles. Az egyetlen megoldás Nineheart kiiktatása.
Tetszett Gerard tekintete, végre komolyan veszi a harcot és mutathat valamit, ha már eddig nem tette.
Ez a Lady Elieen meg kicsit bemagyarázás szagú, de többet nem mondok, amíg ki nem derül, hogy mi lesz belőle.
Ha az anyja az, akkor rögtön jön a kérdés, hogyha olyan erős, akkor miért nem tett semmit a Zeref fanatikusok ellen, mikor felégették a falut, sőt miért egy kis faluban laktak. Remélem nem ez lesz, mert nem szeretném, hogy találjanak valami indokot Erza erejére.
Graynek a jég démonölő mágia miatt egyedül is hoznia kellene a meccset.
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal, örülök, hogy azért páran látják, hogy ennél jobban nem nagyon lehetett volna kihozni Erza harcát. Nekem tetszett, és abszolút elfogadható volt, és még egyszer, mondom ezt úgy, hogy én utálom Erza harcainak a többségét. De nem azért, mert divat, hanem mert megpróbálom objektívan nézni a dolgot. És ez szerintem nagyon jó volt.
Gérard anno azt mondta, hogy Ur valószínűleg szentmágusi pozícióban lenne, ha élne még, szóval biztos, hogy nagyon komoly ereje volt a nőnek.
De kérem, Grayék már rég túlnőtték ezt a szintet. Nekik (ha Mashima tartani akarja a logikai erősorrendet) már az Ishvaliakat is alázniuk kéne. Nem hogy egy sima szentmágust.
Ennek ellenére, szerintem meg fognak vele szenvedni. Kár.
Én már hozzászóltam a fejezethez, de annyit szeretnék kérni kedves fórumozó társaktól, hogy minket akiknek nem tetszett a fejezet, lehet békén hagyni. Én sem bírálom azokat akiknek tetszett a fejezet mert az az ő véleményük.
Mellesleg abban igazatok van, hogy ebbe na helyzetben ez volt a "lehető legjobb megoldás." Csak hát maga ez a 3v1 felállás is felesleges volt és ebben a helyzetben muszáj valami abszurdat bedobni. Ugye ahogy a mondás is tartja "Sz*rból nem lehet várat építeni." Mert gondolom az túl sablonos lett volna, hogy ha Gerard és Kagura menti meg Erzát.
Mellesleg Erza és ez a bizonyos Lady Elieen kapcsolat érdekel. Végre talán magyarázatot kapunk Erza erejére. Csak kár, hogy ezt előbb is be lehetett volna hozni.
Plusz annyi, hogy sokan félreértelmezik ezt az Erza körüli "utálatot." A legtöbben a harcait nem szeretik, de Erzát magát igen. Mert egy végtelenül pozitív karakter, aki erős és mindig lojális a barátaihoz. Emiatt kedvenc női karakterem Lucyval együtt az FT-ben a mai napig.
Mint ahogy korábban írtam, nekem is nagyon bejött ez a megoldás. Igaz, hogy eléggé megkínozták vöröshajú hősnőnket és talán életveszélybe is kerül emiatt, mégis túl fogja élni. "Mertő ő Erza" sokan ezt szokták emlegetni és a mangában is ellőtték párszor a humor kedvéért
Nekem szilárd meggyőződésem, hogy az emlegetett Lady valamilyen rokoni viszonyt folytat Erzával. Nineheart még el is sorolta: haj, mágikus erő...valószínűleg nem Erza hírneve miatt ismeri ezeket hanem mert hasonlít Elieen-re. (Max mesélt Nineheartnak Erzáról, passz ) A jó kis biológia
Ami Ur-t illeti...én azért nem írnám le a helyetekben. Sokan mondjátok, hogy illő lenne lazán kiütniük a srácoknak. Honnan tudjátok, hogy milyen erős volt?
Lehet, hogy nem láttuk az igazi erejét mert nem volt olyan helyzet, Deliora ellen meg valószínűleg csak Grey önfejűsége miatt alkalmazta az Iced Shellt.
Ha meg nem bíztok ebben a verzióban bele lehet
olvasni az
Ice Trailba. Még abban is szerepelt néhány képkocka erejéig és maga Gildarts is le volt nyűgözve az erejétől. Ugyanakkora állat szörnyirtás terén mint az említett zúzógép
Szerkesztette: G3ri - 2016.04.18. 23:25
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Vegyes érzéseim vannak a fejezet kapcsán.
Komolyan mondom,hogy Erzát nem lehet komolyan venni. Igazából 2jó karaktert,köztük Azumát is megalázta Hiro. Annak örülök,hogy Erza K.O lett.(Tartarosnál is ezt kellett volna)Csak az nem tetszett,hogy megint érdekesen győzött. Na mind1,Erza maga a vicc. Ennek a karakternek semmi reménye nincs a Kagura vs Erza óta.Semmi.
Nagyon tetszett,hogy Ur nem olyan gyenge,ahogy azt elképzeltem. Ezek szerint deliora nagyon erős lehetett,ha Ur nem tudta legyőzni. Talán olyan erős,mint Silver?(Mondjunk őt nehéz lesz felülmúlni,aki megölt 1sárkányt )
Hades vs Luxus kevés,de jó.Kíváncsi leszek,hogy mi lesz belőle.A többi harc is okés.
Innentől jönnek a jó fejezetek,hála Erza K.o.Nineheart megcsinálta a lehetetlent .
Részletek majd később.
Én már hozzászóltam a fejezethez, de annyit szeretnék kérni kedves fórumozó társaktól, hogy minket akiknek nem tetszett a fejezet, lehet békén hagyni. Én sem bírálom azokat akiknek tetszett a fejezet mert az az ő véleményük.
Köszi, hogy leírtad, így legalább nem nekem kellett. Attól még, hogy nekünk más véleményünk van, mint teszem azt, a nagy többségnek, se nem gyűlöljük Erzát, se nem bullshitezünk, és még csak buták sem vagyunk "meglátni" azt, hogy ez volt a legjobb megoldás, csupán eltérő véleménnyel rendelkezünk a fejezetről. Úgyhogy én is szeretnélek titeket megkérni arra, hogy a topicot arra használjátok, amire való.
Bocs, az előző hsz-ben elfelejtettem említeni. Mi van ha a cím csak etetés? Kétség kívül Gerard erejére utal és ebből előre le lehetne vonni a következtetést, hogy Nineheartnak kampó. De mi van ha mégsem? Mi van ha Mashima gondolt egyet, hogy most kicseszek a világgal és nem rakom a darálthúsok közé Nineheart-ot? Lehet nem búcsúzúnk tőle a kövi fejezetben. Nekem tetszene mert bírom ezt a karit
Talán olyan erős,mint Silver?(Mondjunk őt nehéz lesz felülmúlni,aki megölt 1sárkányt )
Annyira azért ne magasztaljuk Silvert Démonölő mágiával aligha tudott volna megenni egy sárkányt mikor a sárkányölőknek sem sikerült. Egyszerűen csak berakta a fagyasztóba Atlas-t
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nos, Trollshima csomószor beeteti az olvasóit a fejezetcímekkel, szóval simán elképzelhető, G3ri. Én sem bánnám, ha még nem küldenék kispadra a cicafiút, és amit még nagyon remélek, hogy láthatunk tőle másmilyen mágiát is, elvégre van egy nagyon dühös Jellal-unk, akivel kéne valamit kezdenie. ^^
Ezzel a félelemmel az a gond, hogy Kyouka démon és elvileg nincsenek érzéseik bár a végére Mard Geer is kezdte feltüzelni magát szóval belemagyarázható Erza valamilyen brutál mágusnak lehet a leszármazottja Nineheart reakciója alapján
Már miért ne lennének érzéseik? A harag, gyűlölet, utálat is éppolyan érzelem, mint a pozitív változataik.
Esetleg linkelj egy mangaoldalt, ahol alá van támasztva az érved.
G3ri írta:
...
Ez a Lady Eileen dolog jól hangzik. Nineheart kissé megizzadt amikor arcon ütötte a felismerés, vagyis nem kispályás lehet az illető. Talán Erza az utolsó női és egyben legerősebb Spriggan tag lánya?
Szerintem meg inkább az unokája. Lentebb kifejtem, hogy miért gondolom így.
Továbbá valszeg Eileen-sama lesz. Csak a MS úgy váltogatja a fordítási szokásait, mint más az alsógatyáját...
Talán olyan erős,mint Silver?(Mondjunk őt nehéz lesz felülmúlni,aki megölt 1sárkányt )
Annyira azért ne magasztaljuk Silvert Démonölő mágiával aligha tudott volna megenni egy sárkányt mikor a sárkányölőknek sem sikerült. Egyszerűen csak berakta a fagyasztóba Atlas-t
És azzal szépen el is intézte. Csak Natsu lángjaival és Wendy Milky Way-ével tudták időlegesen visszahozni. http://naruto-kun...Tail/353/4
http://readms.com...82/3361/21 http://readms.com...82/3361/22
Még Kagurán is végigfutott a hideg, ahogy Gérard-nak elgurult a gyógyszere. Helyes, helyes. Remélem felaprítja azt a bohócot hajóstól tűzifának. Mutassa már meg egyszer úgy igazán tisztességesen, hogy miért is volt korábban a Tíz Szent Mágus tagja, és miért csokizta tőle össze magát Brain is.
Hátha most fény derül rá, hogy miért is olyan "legyőzhetetlen" Erza. Ha lenne rá valami épkézláb magyarázat, akkor én kiegyeznék vele. ^^
Nem lehetetlen, hogy pl. Erza nagyszülei Albareth-iek. Nekem kicsit zavaros is volt, mert amikor Kagurát elbújtatta, akkor már ő is elég nagy kislány volt ahhoz, hogy emlékezzen a saját vezetéknevére. Mégis a Gérard-tól kapott "Scarlet" nevet használta. A Mennyország tornyában sem mondta meg az igazi vezetéknevét a rabtársainak: http://naruto-kun...ail/163/17 Miért titkolta?
Érdekes meglátás, erre nem is gondoltam. Lehet Erza megszökött vagy esetleg eldobták maguktól ezért nem használja azt a nevet? De akár az is lehet, hogy egy valamilyen másik kontinensen ismert híres máguscsaládról van szó?