Na, végre odajutottam, hogy írhatok egy kicsit a legutóbbi fejezetről. Merthogy megéri
Hatalmas jelenetek voltak benne.
Chopper igazán kitett magáért. De ami érdekes volt, hogy Oda feltette a költői kérdést az által az orvos által, hogy vajon hova tart Zunisha. Ezek szerint biztos, hogy lesz ennek még jelentősége, és lesz szerepe még Zunishának, meg annak is, hogy kik és miért büntették meg. Meg persze ezáltal Momonosukénak is.
Na, végre letisztultak a szerepek. Szükség volt már rá. Nagyon várom, hogy hogyan fogja adagolni Oda az egyes szálakat. Gondolom végig Luffyékat fogjuk követni, a többieket meg majd összefoglalja később, úgy, ahogy most tette Sanjiékkal is, de azért itt a többi szál is érdekes lehet. (Nem mintha Sanjiéké nem lett volna az.) Neko pl. simán összefuthat Weeble-vel, ha Marco-t keresi...habár szerintem Weeble jelenleg Luffy után megy, és ők fognak összefutni...csak az a kérdés, hogy mikor és hol. Elég sűrű lesz a programja mindenkinek.
Zoro és Law párosát is megnézném szívesen
Nem gondoltam volna, hogy a Den-den mushi-kat csak ilyen egyszerűen lehet "gyártani". Nagyon tetszik, amikor Oda csak ilyen apró dolgokon keresztül, de egyre bővíti a világot.
És ez volt az a fejezet, amin tényleg jót tudtam nevetni végre Pekoms és Luffy poénjai (egyre távolabb vagyunk az igazi nevemtől ), ahogy Pedro leszidta a kutya klánt, és persze a végén Luffy magánakciója, és a többiek reakciója Annyira bírom, hogy a csapat másik része tök faarccal reagálta le az egészet, Nami meg már olyan félúton, megijedt-de-nem-először-történik-ez-meg-majd-csak-lesz-valami-most-is arccal zuhan lefelé Nagyon kellenek ilyen random WTF pillanatok Luffytól, és látom, hogy nem én voltam az egyedüli, aki ezt hiányolta.
Nami új fegyvere menő, és most már lehet bízni benne, hogy kap majd egy király harcot, ha már egyszer új fegyvere van
Pedro volt számomra a fejezet (talán) legjobb része. Nagyon jól néz ki szerintem a karakter, erős és szimpatikus, nagyon örülök, hogy velük tart. Angol kommenteket néztem, ott jegyezte meg valaki, hogy Carrot gyanúsan eltűnt az egész fejezetben. Lehet, hogy ott van valamelyik hátizsákban Luffyékkal?
És Vivi. Fuh, a nosztalgia Gondolom a világtanácsra tartanak. Ezek szerint lassan ez is esedékes lesz.
Hihetetlen, hogy megint mennyi szálon folyik a történet. És mindegyik ugyanolyan érdekes és releváns a történet szempontjából. Azért ez nem semmi.
Kíváncsi vagyok, hogy egyből Luffyékkal folytatjuk, vagy kapunk egy-két átvezető fejezetet a nagyvilágból. Én örülnék neki...lenne mit mutatni.