Sziasztok! Milyen a One Piece anime? Nincs Fairy Tail, Naruto gondoltam elkezdem.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Az előző rész jó volt amúgy. Mindig késve jutok a fórumhoz
Szóval nem volt semmi extra, igazából csak megcsinálták ami a mangában volt, de az most jó sok volt. Eseménydús volt. Nagyon remélem, hogy Fujitora mostantól olyan szerepet fog betölteni, mint a Grand Line-on Smoker.
A következőt kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani. Ott tuti lesz egy kis kiegészítés.
FeketeDani írta:
Az első pár száz rész király. (Bár hallottam már olyat, hogy valakinek túl retro a stílus)
500 felett sajnos egyre gyérebb lesz a minőség. Ami mellé undorító időhúzás is párosul. Bár darálva valamivel emészthetőbb.
Én most pont azt tervezem haverral, hogy tartunk belőle egy maratont, viszont ránézve, hogy kb 100 rész... 1 arc. omg.
A mostani részen amit először gondoltam: "Ez jó.."
Nagyon tetszett minden, így tovább.
Viszont ami a legfontosabb... Dragon. Újra láthattuk kicsit az erejét, és ezúttal amikor pl a hajóra ment volt egy nem kis szellő is amikor megérkezett. Nem véletlen.
A mostani se volt annyira vészes. Már a 4. perc előtt elkezdődött a rész, ilyen se volt mostanában, bár ez a sok filler jelenetnek köszönhető.
A Bartolomeo-Cavendish kiegészítés kicsit fájt.. : XD
Sabo kicsit fel lett becsülve, vagy nem tudom most, hogy fogalmazzak. Már akkor, amikor Ace kihajózott ilyen jól tudta használni a hakit, hát nem semmi. Szóval biztos van alapja, mivel elvileg Oda felelős ezekért a töltelék jelentekért.
Nem tudom mire lehet számítani. Most elment ez a kicsit több mint fél fejezetes rész, de remélem nem nagyon fognak rászokni.
Szerintem azért nem hülyeség, hogy Sabo 17 éves korára lehagyta Ace-t. Ace-t nem tanította senki, míg Sabonak ott voltak a nem kicsit erős forradalmárok, hogy tanítsák. Simán elképzelhető, hogy már 5 évvel ezelőtt erős Haki használó volt. Ráadásul mivel folyton Ryu no akármizik, így tuti Dragon edzette.
Amúgy a rész telitalálat volt. Imádtam minden percét. 5/5
Azért nem semmi h Sabo mennyivel előrébb járt mint Ace és Luffy, bár msot sztem ezzel a két év edzéssel kicsit utolérhette Sabot, de még mindig erősebb lehet nála, főleg így h tűz logia lett.
Egyesítve 2016.04.17 23:19:54:
.
Még csak most láttam a múltkorit...és hát nem is tudom. Nekem közel sem jött át annyira Sabo sorsa, mint a mangában (igaz, hogy ez főleg majd a következő részben lesz esedékes, de akkor is). A kiegészítő jelenetek érdekesek voltak, és valóban, elég hosszú is volt a rész. Viszont az átvágások a múltból a jelenbe sem voltak gördülékenyek szerintem...
Szóval nem volt rossz....de azért remélem, hogy hangulatilag, meg érzelmileg a következő részt jobban odateszik. Tehát a holnapit
Ez jó kis flashback volt, kicsit meg is könnyeztem, amúgy tényleg ilyen félelmetes dolog ez az amnézia, elég egy kis kocka és összerakódik minden, elég durván kiakadhat az ember alapból is, Sabonál rátett egy lapáttal h az egyik "testvére" halt meg és így nyerte vissza az emlékezetét.
Gyerekek, na ki várja a kövi fejezetet? Na, na?
Végre egy kalóz/tengerész mentes résszek. Ideje volt a Forradalmár Seregről többet megtudni és végre látunk egy kicsit Dragon harcolni.
Szerintem nem hülyeség,hogy Sabo túlszárnyalta Luffy és Acet.Régen már írtam,hogy Sabo sokkal erősebb,mint Luffy.
Ezért is mondtam,hogy Luffy még nincs egy admirális/Yonko szintet.Legalábbis egyedül nem boldogul.
Mert Fujitora csak szórakozott Saboval,akkor Luffyt lazán veri.Akainut meg se említem,aki megölte Whietbeard.(Fél fej)
Még mindig nehezen tudom feldolgozni,hogy nem Naruto kapta meg SAbo hangját.Kár érte…
Engem nem zavar,ha tovább is 1/1feldolgozás lesz.Mert a kövi arcnál spoiler harcok Ja.. spoiler bővítéseket várok.
Biztos megközelítette, sőt lehet meg is előzte erőben, viszont most Sabo megette a láng gyümit...
Nagyon ütős rész volt ez a mai, és a jövő heti is az lessz.. húúh.. Az egyik pillanatban full szomorkodás, majdnem könnyezek, utána meg OMG micsoda EPICNESS.
Jövő héten meg. Hát igen...
Am az animációk csak szerintem jobbak mint pl 10 résszel ezelőtt? Egy kis javulás tűnt fel.
Ugrás a fórumra: |