Noe, sajnos nem egyszerű az élet. És hiába hiszed, hogy felesleges a sok munka, amit eddig beleöltél az egészbe, de egy napon kamatozni fog hidd el!
Pszichológián túlképzés van sajna. :/ Ugyanakkor bizakodó vagyok.
Nem voltam Psziesztán a hétvégén. Mondjuk nagyon megoszlóak a vélemények, sokaknak nem jöttek be az előadások. Hát, igen, ezeknek a témáját a Pszieszta csoport tervezte fél éven át, de sajna a meghívott előadók közül sokan kicsit sajátosra alakították a tervezeteket. A szexuálpszichológus speciel egy 80 éves bácsika volt, és állítólag köpni-nyelni nem tudtak attól, amit ott ledarált, olyan gáz volt. XD
Ma meg tanultunk a fallikus agresszióról. Fantasztikus. Ebből kiderült, honnan ered a kézzel történő bemutatás. Ez csak utalás arra, amit régen más testrészükkel hajtottak végre az emberek, de ma is vannak még törzsek, ahol előfordul. ( Na meg persze állatfajták. ) És az ember csak közepesen agresszív faj. Az oroszlán agresszívabb például. Imádom az evolúció órákat. :3 A dékán bácsi jó előadó, bár a segédjét, aki 5 órát tartott meg, jobban bírtam, mert fiatal, vicces és jóképű.
27-én lesz PTE emlékfutás, 1367 méter, és megyek. Ma végre rászántam magam, és idén először futottam, de csak fél órát, mert a barátnőm nem bírta. Pedig ő már pár hete nekiállt és én még azt hittem, nagyon gyenge cigány vagyok futás terén, erre jobban bírtam nála. Még a lejtőn sem kapta el a lendület, pedig Pécs meredek utcáin olyan jó nagy léptekkel lerohanni. :3