Itt nem az oktatás színvonaláról van szó, és kár is ezt belekeverni. Egyszerűen, aki suliba jár azt nem érinti a vasárnap téma, mert a szülei vásárolnak és nem ő. Aki meg dolgozik, annak magának kell ezt intéznie, és nem biztos, hogy munka után még belefér.
Komolyan csak én értem itt az iróniát a boltos témával kapcsolatban, vagy én nézem el egyedül?
Vicceltem, én sosem tévedek, lol.
Azért jó külföldiekkel összejárni, mert a rasszista vicc-gyűjteményed exponenciális növekedésnek indulhat jó társaságban. Kérdezzetek, és én válaszolok.
Ja, és Capac, neked tényleg csicskán áll Acce.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
A kormány ugye azért záratta be a multikat, hogy a "családi vállalkozások" és a MAGYAR kézben lévő vállalatok előnyhöz jussanak. Mivel ennek nem lett eredménye és mindenki lázongott így azért a FIDESZnek igencsak kemény helyzet jött létre. Most hagyni, hogy a sok jobbágy meg paraszt megmondja a tutit egy népszavazáson? Dehogy, akkor inkább visszafújják az egészet és ezzel is jól megszopatják a külföldi multikat, akik a bezárás miatt a bérkompenzációkat vezettek be.
Komolyan csak én értem itt az iróniát a boltos témával kapcsolatban, vagy én nézem el egyedül?
Az a helyzet, hogy én soha nem értettem, ha valaki generálja hogy vitatkozzon állandóan. Van ilyen ismerősöm, itt is gyakran ment/megy stb. és igazság szerint, butaságnak is találom. Néha van értelme, mert az aki generálja, tanulhat belőle sokat, de ez ritkább. Lehet azért nem értem egyébként, mert én az a fajta ember vagyok aki a békét jobban szereti, minthogy vitázzon sokat, könnyebb megbeszélni, kitárgyalni, normálisan "megvitatni". Feleslegesnek tartom a műbalhét és fárasztónak is.
Itt van ez az eset. Be lett linkelve, majd 1-2 hsz után egyébként túl lépett volna mindenki a témán. Elkezdünk volna arról beszélni, hogy Capac tuti Szlovéniában marad mert minden hsz-ben megemlíti, hogy ott van, vagy hogy Heni az elmúlt héten nem generált vitát semmivel kapcsolatban és nyugisabban ír, vagy hogy Nikit sem cukkolja végre senki, vagy egy random témáról, mint pl SWOT Elemzés csinálása egy másik személyről a fórumon, vagy... tököm tudja, nem is érdekel. Ehelyett maradtunk a témánál.
Mindenki elolvasta ennek az okait, vagy nagyvonalakban hogy mi van, a legtöbb itt lévő ember gyakran olvas hírportálokat, politikai fejleményeket így mindenki biztos keni-vágja mi a helyzet, de még ez se normálisan lett megvitatva, mert gyengén generált vita volt, aminek az alapkövei is szarok voltak, nem hogy a reakciók.
Mi ennek az értelme, ha valakinek amúgy is herótja van a témától? Túl kell lépni és hagyni a faszba.
Mert hogy ez nem feszültség kiadás, az biztos.