Egyik komment: Remélem, hogy mindenki, aki ennek örül, szintén dolgozni fog vasárnap! Másik: Remélem, hogy akkor a kutya nem szolgál majd ki téged vasárnap.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Én örülök, hogy eltörlik. Hatalmas hülyeségnek tartottam. És hétköznap nincs ideje az emberek nagy részének ezért hétvégén mennének. Mint pl én is. Ez az eladós duma szerintem azért baromság, mert ők is 5 esetleg 6 napot dolgoznak egy héten. Tehát ugyanúgy van/volt/lesz nekik is szabadnapjuk mint mindenki másnak. Csak nem biztos, hogy vasárnap, hanem lehet, hogy hétfőn vagy kedden stb. Ami meg nem értem, hogy miért baj, hogy nem pont a vasárnap lesz szabad. Persze nem vagyok eladó és nem kívánok nekik rosszat, de hülyeség, amit mondanak.
Durva a cikk amit küldtél Heni, de neked ezen a pesti kiránduláson nem lesz ilyenben részed. Először is egy egész osztály megy, tanárnővel, az ilyenkbe meg nem kötnek bele, másrészről a parlamentbe mész...
Amúgy 6.os korom óta járok Pestre napi szinten, voltam éjszaka a nagyvárosban egyedül, durva részeken is stb, de ez a történet vagy ennél kellemetlenebb történet szerencsére nem mindennapos Pesten, így butaság emiatt "félned" főleg amivel kezdtem az írásomat.
Én ezt a "szabad vasárnap" dumát utáltam nagyon, amit a KDNP nyomatot. Igen, az eladóknak nem kell dolgozni vasárnap.
Na és a
- rendőröknek
- tűzoltóknak
- vendéglátósoknak
- portásoknak
- kutasoknak
- katonáknak
- ápolóknak
- stb stb
Akkor miért nincs "szabad vasárnapja"? Igazából ez az egész arról szólt, hogy a KDNP utálja ha az emberek vasárnap boltba mennek, templom "helyett". Mintha a kettő kizárná egymást, nem értem, aki akar templomba járni, az a bevásárlás előtt vagy után még ezerszer elmehet. Aki meg nem akar, az nem ettől fog elkezdeni járni.
Ugyan ezt akartam írni nem rég, csak véletlenül kitöröltem így hagytam a f*szba. De igen... eddig mindenki azon hisztizett hogy egy évig zárva voltak a boltok. 1 évig, ismétlem... osztrákoknál rosszabb. Erre eltörlik, ami szerintem jó és azok akik ilyen helyen dolgoznak elkezdtek hisztizni, hogy "jaj de jaj most miért kellett eltörölni?".
"due to their illegal and continued use in traditional Chinese medicine"
Ezek a retek kínaiak mindent megesznek, meg kinyírnak, hogy felálljon a farkuk? Kedvencem, amikor 9gagen egyszer elszabadult a pokol, hogy az elefántok meg az orrszarvúk azért vannak végveszélyben, mert a csúnya gonosz európai ember a nagy vadászmániájával kilövöldözi, közben meg azért, mert a puhapöcsű kis ázsiai tányérképűeknek nem áll fel a farok, és azt hiszik, ha az agyar porát az orrukba nyomkodják, majd sikerül a orgia.
De igen... eddig mindenki azon hisztizett hogy egy évig zárva voltak a boltok.
Ez elég generalizált dolog volt. Indextől kezdve az összes szar sulykolta az embereknek, hogy véletlenül se felejtsék el, hogy milyen szar, hogy vasárnap zárva vannak a boltok.
Nekem összesen 10 percbe tartott felfogni, hogy akkor ezentúl szombat este 7-ig mehetek a boltba, és nem szombat-vasárnap délig. Ami szerintem jobb volt, mert fasznak van kedve délelőtt boltba menni. Nekem semmi problémám nem volt egyszer sem a zárvatartással, és nem is értem ezeket az érveket, hogy "hétköznap nem tudok boltba menni". Mi a francért? Az összes nyitva van 7-9-ig, a nagyok meg 24 órásak. Na meg ott volt a szombat is.
Nekem végül is mindegy, de én személy szerint nem örülök neki, hogy hétvégenként nem döglődhetek tovább délig emiatt, mert valószínűleg a szombati nyitvatartás is visszakúszik délre.
Akkor miért nincs "szabad vasárnapja"? Igazából ez az egész arról szólt, hogy a KDNP utálja ha az emberek vasárnap boltba mennek, templom "helyett".
Nem hiszem, hogy a KDNP-ről meg a vallásról szólt, nyilván politikai érdekek voltak benne. De a példád már gyökereiben is rossz, mert ezek nagy részének karácsonykor, március 15-én meg január 1-én is kell dolgozni. Ezek mégis "szabadnapok".
Egyetértek. Politika meg szarkavarás az egész és nem éri meg semmilyen energiát rápazarolni. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne is olvasgassa a cikk alatti kommenteket. Se facebookon, se hírportálokon, de még ha anya politikai témákról is akar velem beszélgetni, mindig mondom neki, hogy inkább ne beszélgessünk erről, mert általában csak felkúrom magam. Nem kéne beengedni senkinek se a tudatába ilyen szennyeket.
Mi a francért? Az összes nyitva van 7-9-ig, a nagyok meg 24 órásak
Igen, Pesten. És a nagyobb városokban, de pl vidéken mint nálunk .... kicsit jobb ha nem kell átugrani Párkányba, Szlovákiába vasárnap, hogy normálisan betudjunk vásárolni mert máskor nincs idő és energia nagy bevásárlásra.
------------------------
Balatonszemes gyermekkorom egyik kedvenc helye. Ott törtem ki az első fogam ott tanultam meg magyar kártyával játszani, nád csatáztunk hülye gyerekekkel, mert tönkre tették a bunkinkat, életemben ott voltam előszőr kert moziban (a Holnaputánt láttam és viharban, kurva jó volt) stb, rengeteget voltam ott, gyönyörű hely, erre ezzel találkozom a neten: http://www.portfo...30060.html
Már nem lesz olyan kicsi és szép. Bár a Bagolyvár utca ugyan úgy szép marad majd. *-*
Szerkesztette: Minagi - 2016.04.11. 17:35