Aki figyelmesen olvasta van benne utalás az új Jojo-ra
Fairy Tail manga
Nagyon érdekes fejezet lett! Erza harca engem se igazán izgat remélhetőleg most lefoglalja Nineheartot míg Jellal felébred utána jöhet az igazi harc.Precht visszahozása tutira a vörös villámlás megmagyarázása miatt lett megjátszva. Hagabi mikor lépett túl Gray Ur-n úgy igazán? Mert szerintem még mindig gyötrődnek.Oké hogy Deliora a tengerbe kötött ki meg Gray sokszor érettnek tűnt már amikor Ur-ra emlékezett vissza, de ha megnézed azt a mellékfejezetet Juvia-val amikor Gray hogy maga alatt volt Ur halála miatt.Kell ide egy hasonló mint Silvernél bár nem tudom hogy mennyire lesznek önmaguk ezek az emlékből létrehozott emberek A Nekromantát és Zancrowot azért hozta vissza Mashima hogy Meredy-ék se csak hulladékkal harcoljanak Esetleg jó bemutató lehet arra hogy mennyit fejlődtek.Remélem Erzát jól megverik és jöhet Kagura meg Jellal.Kövi rész címe azt írják hogy valami kardforgatós dolog és bízom benne hogy nem Erza lesz a főszerepben.
Látom ez még mindig nem az a fejezet ahol fellélegezhetünk és átgondolhatjuk az eddig történteket. ^^
Kellemes meglepetés ért. Nineheart mágiája és stílusa egyre bejövősebb. Sokkal összetettebb ereje van mint azt elsőre gondoltam. Akiket létrehoz a mágiájával saját személyiségük, emlékeik és mágiájuk van. Sokkal jobban ki lett gondolva mint amire számítottam. Akiket behozott mind halottak. Ez viszont meglepett. Ezek szerint több ember dobta fel a pacskert mint amennyit észben tartottam. (Igen, Ikarugá-ra is gondolok )
A harcok párosítása eléggé elfogadható. A Tartaros csapatot unalmasnak tartom már, viszont Purehito és Ur harcát kíváncsian várom, ha beszélhetünk egyáltalán harcról. A jelenlegi állás szerint a lestrafált hőseinknek kemény dolog lenne. El tudnám képzelni, hogy valaki kiüti Nineheartot és megszűnik a mágiája, ezzel megmentve a többieket. Számomra ez még elfogadható is lenne mivel, ő szerintem olyan mint Bixlow, a fizikai támodásokkal szemben védtelen. Ezért is van rajta a páncél. (Kivéve az arcán, amivel jampiskodni akar )
Erza harca engem sem érdekel túlságosan. Habár kinézem, hogy leveri őket az egy éves edzsése gyümölcsével csak most kelleti itt magát ahogy szokta.
Ki gondolta volna, hogy Kagura előbb lekapja Gerard-ot mint Erza mégha "csak" szájon át lélegezteti is
Kövi fejezet címéről nem nagyon tudok nyilatkozni. Számomra zsákbamacsek...
Jó kis fejezet volt.
Végre egy olyan ellenfél, mint Bloodman, aki nem csak 1-2 komolyabb embert tud lefoglalni/harcképtelenné tenni. Remélem azért nem 1 vagy 2 fejezet alatt intézik el, hanem rendes harcot kap, ha már így egy egész fejezeten keresztül fel lett vezetve a halottak "visszatérése".
Lehet, hogy most csak én gondolom rosszul, de kicsit úgy érzem, hogy most hiba lesz az erőviszonyokkal Erzáéknál. Itt arra, gondolok, hogy még a timeskip után nem sokkal Natsu kb. egy támadással lenyomta Bluenote-ot Erza meg már most a halálán van. Pedig Azuma már rég meghalt, Bluenote meg sokat erősödhetett azért a kb. 8 év alatt. Plusz még Ikaruga elleni harc óta is rengeteget erősödött Erza. Jó van még két ellenfele Erzának, de Kyouka is csak a fejezet vége fele jött vissza.. A másik ok, amiért ezt írtam, hogy szerintem sokkal korrektebb, ha tényleg kevesebbet izzadna Erza és úgy nyomná le őket, mint már majdnem a halálán valami ultimate nakama nagyon erőltetett power up támadással. Jó még az is igaz, hogy Erza se játszotta ki az ütőkártyáit, de félek, hogy megint a szokásos lesz beadva vele kapcsolatban.
De ha már így alakult, remélem Gerard keni el Nineheart száját, Kagura meg úgy is félre lesz állítva..
Ha nem derül ki valami egetrengető dolog én is amondó vagyok, hogy Gray már túltett Uron erő szempontjából.
Utálom Erza harcait, de szerintem itt nincs semmi gond.. Ha belegondoltok Azuma Ikagura meg Tempesta mind sokkal gyengébbek mint a mostani Erza szóval nem lenne meglepő ha leürné mindhármat, bár utana már tenyleg fekudjon kispadra
Lehet igy tesz szert előnyre Fiore hogy nehány tag Nineheart ellen fordul ( pl. Hades) , vagy akár Az egész feltámadt Grimore Heart
Hát, egyetértek itt a többséggel (vagy legalábbis sokakkal) én sem lelkesedtem fel túlságosan a fejezet olvasása után, de...de azért nem volt rossz, érdekesnek érdekes volt az biztos.
Igazából csak ismételni tudom az előzőeket, ez számomra csak ismétlés, mint az edo tensei, az érzelmek erején túl sok értelme nincsen. Főleg, hogy ezeknél az ellenfeleknél mind-mind erősebbek már (oké, kivéve Hades). Erza lazán kéne verje a három ellenfelét (még akkor is, ha szerintem nem olyan erős, mint Natsu, aki egy üvöltéssel alázta Bluenote-ot, meg most a szánkba is lett rágva, hogy sérült, és nem tud maxon harcolni...amit egy nagyon gyenge húzásnak tartok, egyedüli értelme csak az, hogy Erza megint valami hihetetlen akaraterővel, meg nakama power uppal verje csak le az ellenfelét), Gray és Lyon már jóval erősebb kéne legyen mint Ur (ha nem is jóval, de mindenesetre erősebb, az biztos), Wendy ki kéne röhögje a démonát (akinek már a nevére sem emlékszem), Dragon Force-ban egyszerűen esélytelen Ezel (ez a neve, nem? ), Juvia úgyszintén, és így tovább.
Kagura és Gérard jelenete viszont nagyon tetszett, remélem, hogy Gérard fog valamit villantani, kiismeri a mágiájának a gyengéjét, ha már ilyen hamar észrevette azt is, hogy Simon nem az igazi Simon, míg a két lány csak nézett.
Hades lesz érdekes (meg Ur, de ő más miatt). Alapvetően amúgy azt mondanám, hogy Luxus elverné már (talán), de így, a jelenlegi állapotában nem tudom elképzelni.
Mindenesetre figyelnie kell Mashimának, hogy ne borítsa fel a logikai erősorrendeket. Ha megteszi, még lehetnek érdekes harcok.
Az viszont tényleg jó pont, hogy úgy tűnik, hogy Nineheart nem két fejezetes ellenfél lesz. És még elviselhetőbb is volt, mint múltkor.
Szóval felemás. De egyértelműen várom a folytatást. Még akkor is, ha félek, hogy nem fog sok jó kihozni ebből Mashima, és valami extra kliséhez fog fordulni.
De ne legyen igazam. Gérardtól várok sokat.
Nem volt rossz fejezet. A legtöbb zombi nem érdekel, kivétel Hades. Ő még okozhat meglepetéseket, talán abban is fog segíteni hogy Mavis kiszedje a testét a lacrimából. Arra lennék kiváncsi hogy most akkor mindenkinél megjelentek a múltbeli halott ellenfelek?Emlékekkel meg mindennel? Talán Natu-nál is? Na az nagyon érdekelne ha megjelenni neki Igneel és E.N.D-ként látná Őt Ott talán akkor megkapnánk pár választ is lehet Várós a következő fejezet, de ha tehetném inkább a Zeref-es fejezetre ugranék
Jon97 írta:
Főleg, hogy ezeknél az ellenfeleknél mind-mind erősebbek már (oké, kivéve Hades). Erza lazán kéne verje a három ellenfelét (még akkor is, ha szerintem nem olyan erős, mint Natsu, aki egy üvöltéssel alázta Bluenote-ot, meg most a szánkba is lett rágva, hogy sérült, és nem tud maxon harcolni...
kristofkristof írta:
Lehet, hogy most csak én gondolom rosszul, de kicsit úgy érzem, hogy most hiba lesz az erőviszonyokkal Erzáéknál. Itt arra, gondolok, hogy még a timeskip után nem sokkal Natsu kb. egy támadással lenyomta Bluenote-ot Erza meg már most a halálán van. Pedig Azuma már rég meghalt, Bluenote meg sokat erősödhetett azért a kb. 8 év alatt. .
Nos igen nem rossz , bár annyira nem fogott meg ez a fejezet
Erza harcával kapcsolatban szerintem néhányan elfelejtetek valamit , Kyouka képessége elég nagy gondot jelenthet Erzának 3v1-ben . Értem én hogy erőseb lett meg minden , de ugyan már , ne várjátok el hogy rögtön mindenkit a padlóra külgyön .
De remélem nem az lesz a vége mint a Tartaros-ban , hogy azért győz ( ha győz) "mert ő Erza" .
Gray és Lion az hogy erősebek mint Ur hát ez , nem is tudom , szerintem még korai eldönteni . Mivel még nem láttam Ur igazi erejét így nehéz megmondani , meg persze mégiscsak a mesterükkel állnak szemben ! A mesterükkel ! hogy került ő oda ? nem csak a régi ellenfelek jelenek meg ? Bár lehet hogy Lion miatt .
Wendy meg Laxus hát benne vannak a guano ban , Purheito meg már unalmas , ha csak nem lesz valami csavar , vagy valami fontos dolog amit elmond Laxus-nak . valami kis titok Zancrow egyáltalán nem érdekel , Neinhart meg biztos nem olyan mint Bixlow , valamit még úgyis rejteget .
sasa87
Örömmel látom hogy nem csak én gondoltam Igneel és E.N.D harcára Bár ez lehetetlen de azért eltudnám képzelni .
De ezek a harcok annyira nem érdekelnek , én Gajeelék harcát várom , meg ezt a August gyereket hogy hol van már ? Meg halt útközben vagy leült teázni ? Vagy hol van azóta már legyőzték a társát , meg már a Fairy tailt is elkezdték megjavítani ( bár nem értem minek ) . Na majd lesz valahogy .
Sebes- Luxust értem, de Wendy miért is lenne guanoban? A múltkori csatájuknál is sérült volt már, mikor előhívta a dragon force-t (oké, talán nem ennyire), és bár nem két csapásból, de azért legyőzte Ezelt. Most nem kéne már problémának lennie...habár ki tudja, azért jócskán megsérült Dimaria ellen. Jó, meggyőztem magam
Dungeon- nem hiszem, hogy olyan mágiája lenne...legalábbis, ez még pusztán találgatás. Lehet, hogy kicsit erősebbé tette őket, de kétlem. Akkor tényleg nagy gázban lennének, gondoljunk csak Hadesre.
Amúgy Hades...szerintem már anno is lehetett pajzs szinten. Nem?
sebes1234HD írta:
Wendy meg Laxus hát benne vannak a guano ban , Purheito meg már unalmas , ha csak nem lesz valami csavar , vagy valami fontos dolog amit elmond Laxus-nak . valami kis titok
Amúgy sztem Erza egyenként is bajban lenne. Mert van egy közös mindhárom harcban amit a feltámasztottakkal vívott. Csak azért nyert mert ő Erza. Azuma sztem az egyik legerősebb karakter az egész szériában, jól megalázta mashima a semmivel.
hades meg már a tartarosnál is szarrácsépelt volt sőt amikr natsuékkal harcolt én már azt is untam 2 perc után. semmi különlegest nem mutatott soha. az elején oké volt a grimoire law, meg a foszforeszkáló lényike teremtés is badassnak hangzott aztán semmi nem lett belőle.....
Ugrás a fórumra: |