Az aktuális manga fejezet kivesézése.
Spoilerek belinkelése, beírása, kibeszélése tilos! Azzal fáradj át a szomszéd témába!
One Piece manga
Kíváncsi lennék, szerintetek jelenleg mi az erősorrend a Luffy-csapaton belül.
Az egyértelmű hogy Luffy van az élen
Nico, Franky és Zoro kábé egy szinten van.
Utánuk Sanji jön.
Brook, Nami, Usopp eddig számomra gyengének tűnik.
Javítsatok ki ha tévedek !B)
1hsz
A szerelmi szálakról van szó,amit ígértem.
Az igaz,hogy jelenleg nem sok szerepe van. Talán majd Sanji házassága után indul be a szerelmi szálak.
Ussopnak már ott van Kaya.(Ő már fix)
Franky: jelenleg senkivel se tudom elképzelni,még Robinal se. Nem illinek össze.
Zorro az egyetlen a csapatnál,aki csak régen volt szerelmes. De az a lány (elméletileg) meghalt.Ha netán mégis lesz valami,akkor az max Tashigi.
Sanji ő egy igazi harem bajnok,Luffy után .Szerintem meg se kell említenem Namit,mert jó páros lenne.
Nami-Sanji más nem tudok írni.
Robin hasonló cipőben jár mint Zorro. Ő inkább barátság,mint szerelem. Max Luffyval tudom elképzelni.
Luffy esetleg Hancock? Hisz a kalózkirálynak kell egy erős csaj
Igazából még Vivivel is eltudom képzelni. Bármelyik is lesz,mind2 jó döntés lenne.
chopper már megtalálta a nagy őt
Brooknak már mind1 .
Röviden most ennyi.
Úgy érzem, hogy itt kicsit fel lett becsülve Robin. Usopp esélyes, hogy kitörjön a szánalmas szerepéből, ha a közeljövőben valamit tud kezdeni hakival.
Na de, hogy ne csak off legyen:
Remélem azért a következő fejezet már begyorsul a tempó, és lassan külön válhatna a csapat. Luffy elindulhatna Sanjiért a többiek meg Wanoba. Ha így rákényszerültek a menekülésre a szamurájok, akkor gondolom Wanoban, sincs minden rendben. Én azt tudom elképzelni, hogy Fehérbajusz halála után Kaido területe lett, és jelenleg egy Kaidou elveihez hű szamurájok irányítása alatt áll az ország. Legalábbis én ezt tudom elképzelni, mert még kizártnak tartom, hogy Zoro harcoljon Jack ellen, szóval szerintem ott nem ő lesz a főboss.
dungeonlord írta:
1hsz
A szerelmi szálakról van szó,amit ígértem.
Az igaz,hogy jelenleg nem sok szerepe van. Talán majd Sanji házassága után indul be a szerelmi szálak.
Ussopnak már ott van Kaya.(Ő már fix)
Franky: jelenleg senkivel se tudom elképzelni,még Robinal se. Nem illinek össze.
Zorro az egyetlen a csapatnál,aki csak régen volt szerelmes. De az a lány (elméletileg) meghalt.Ha netán mégis lesz valami,akkor az max Tashigi.
Sanji ő egy igazi harem bajnok,Luffy után .Szerintem meg se kell említenem Namit,mert jó páros lenne.
Nami-Sanji más nem tudok írni.
Robin hasonló cipőben jár mint Zorro. Ő inkább barátság,mint szerelem. Max Luffyval tudom elképzelni.
Luffy esetleg Hancock? Hisz a kalózkirálynak kell egy erős csaj
Igazából még Vivivel is eltudom képzelni. Bármelyik is lesz,mind2 jó döntés lenne.
chopper már megtalálta a nagy őt
Brooknak már mind1 .
Röviden most ennyi.
Így van, semmi értelme, több mint valószínű, hogy csak látvány elem. Ugyan ennyi erővel Sanji miért döntött úgy, hogy na akkor most az eddig használt szemét takarja le. Biztos az is "megsérült", vagy mert neki is van valami "szemtechnikája", tökéletesen bele lehet magyarázni ugyan ezt.
Pedig valami lesz szerintem a szemével. Egy szó sem esett arról, hogy elveszítette volna vagy akármi, sőt az is furcsa, hogy senki nem kérdezett rá, hogy mi lett vele. Persze nyilván nem Sharinganja van Zoronak, de nem hiszem, hogy csak annyi van, hogy megsérült és ennyi.
A szerelmi dolgokról még a fórum megújulása előtt írtam én is, de őszintén nem nagyon érdekel már, mert mindig rájövök, hogy enélkül élvezem a One Piecet. Hála az égnek pedig Oda-sensei nem csinál semmit feleslegesen szóval, amíg nem lesz fontos a cselekmény szempontjából addig nem hoz össze senkit senkivel.
Az erősorrendbe meg azért én is bele tudnék kötni. Az, hogy Robin és Franky erősebb lenne Sanjinál azt kb lehetetlennek tartom. Usopp engem nem érdekel őszintén megmondva. Én már a timejump után is azt vártam, hogy mondjuk pisztollyal nyomja vagy valami, mert ez a csúzli kezd kissé gáz lenni nekem. Brook meg nem hiszem, hogy erősebb lenne, mint Chopper. Maradjunk annyiban, hogy mindkettejüknek megvan a maga haszna. jelenleg Saji történetét várom már nagyon, mert valószínűleg lesz erőpróba is. Abban szinte biztos vagyok, hogy Sanji eddig nem mutatta meg minden erejét.
hgabi írta:
Brook meg nem hiszem, hogy erősebb lenne, mint Chopper. Maradjunk annyiban, hogy mindkettejüknek megvan a maga haszna.
Akkor inkább útközben, vagy Wano országban fussanak bele Jackbe, ha most visszamenne Jack Zoura, az elég monoton és ötlettelen lenne.
Nekem még mindig az az érzésem, hogy nem Jack lesz Zoroék ellenfele. Még szerintem nyalogatja egy kis ideig a sebeit, bár van olyan őrült, hogy belemegy egy újabb harcba akárki ellen, meg végül is legalább 5 hajója van az előző fejezet alapján. Na szóval nekem már mindegy mi lesz, csak ne maradjanak Zoroék se Zoun.
Zoro szemével szerintem is lessz valami.Lehet valamilyen különleges haki ébredt fel edzés közben a szemében és Mihawk csak úgy tudta megállítani,hogy megsebzi.Amikor kinyitja a szemét lassítva látná az ellenfelét,az milyen király lenne.És itt az utolsó 15mp-ben zoro szemét mutassa ,zoro pedig azt mondja,hogy megkell állnunk erőt gyüjteni. https://www.youtu...NrKg_FVZ7U
Ugrás a fórumra: |