laszlo222 írta:
Nem értek egyet Rotcsa. Egyszerűen kell gondolkodni, nem kell túlbonyolítani. Pirosban Goku úgy nézett ki mint normálban, míg kékben úgy mint amikor aranyban van. Ez egyértelmű, hogy a kék erősebb mint a piros.
Szerintem meg amit most a kéknél látunk egy amolyan Ultimate form SSJ alakban. Anno Gohannak nem volt lehetősége befejezni a tréninget(igazából türelme nem volt, mert Buu pusztitása nyomasztotta),bár az tény,hogy az inkább tűnt valami varázslásnak az öreg Kai edzése (csak ült és kinyújtotta a kezét, meg a z kard használata),mint az, amit Whis csinált Gokuékkal. Ha elismerjük, hogy a kék erősebb, mint a piros, az nagy logikai buktatókhoz vezetne!
Amit Istenné válás nélkül elérhetnek, az többnyire nem több, mint a kék szint. Vegita is ezt sugalllta, amikor azt mondta, hogy "közelítünk a határainkhoz" . Még nem érték el teljesen, szóval lehet még ennek egy fejlettebb formája is, de az sem lesz Isteni forma.
Lehet, hogy valami csoda folytán más utat is találnak az Istenné válásra a ceremónia helyett akkor láthatunk még SSJG 2, 3, stb szinteket... Toriyama nem igazán hagy kétséget kizáró magyarázatokat, szóval semmiben sem lehetünk biztosak.
Az érvelésedben pedig semmi logika sincs! Az ultimate forma is olyan, mint normál, mégsem erősebb, mint a SSJG! Erre miért nem gondoltál?
Egyesítve 2016.04.08 01:44:19:
Ma egyébként én is arra gondoltam, hogy alkalmazható-e a Kaioken a Blue-val?
Ki tudja, ez egy jó kombináció lehetne, de szerintem már kicsit túlzás.
Anno azért használta Goku, hogy a base-formáját felerősítse.
Ha belegondoltok, Vegita ellen alap base-ben jóval gyengébb volt! Nagyon sokszor kellett használnia, mire egyáltalán egyenrangú ellenfele tudott neki lenni, és még akkor sem mondanám, hogy felülmúlta, viszont Goku teljesen kimerült, amíg Vegita valahogy csak-csak elvánszorgott az űrhajójáig! Goku mozdulni nem tudott! Persze mert kikészült a technikától, de ha partyban lett volna vele, akkor nem is kellett volna annyiszor alkalmaznia.
Szerkesztette: Rotcsa - 2016.04.08. 01:44