Capac, elkezdtem letölteni a The Martian-t. A hétvégén meg is nézem, ha úgy van. Majd írok róla a filmes topicban, hogy tetszett.
Duma topic 14
Na, végre van avatárom, Sailor Moon Luna.
A mai buszutam hazafelé rémes volt. A lengéscsillapító szerintem tropára ment már azon a buszon, úgy dobált, hogy nem igaz, azontúl a sofőr olyanokat fékezett, hogy szinte félrenyeltem közben. Volt egy ennél is rosszabb utam, ráadásul télen... nem elég, hogy jeges volt az út, a sofőr fiatal volt és alighanem kezdő, mert még a váltásnál is rángatott a busz, és az a lengéscsillapító még annyira sem használt, mint a mai. Akkor aggódtam is rendesen, hogy vajon hazaérek-e épségben. :/
bloodbath írta:
Vaó, ez így elég durvának hangzik. Nálunk sosem mentek ilyen szemétkedések és mástól sem hallottam még csak hasonlóról sem. A helyetekben már rég leléptem volna onnan... Melyik suli ez? Mintha egy helyre gyűjtötték volna az összes szemét tanárt... :"D
(Egyébként ha szeretnéd, szívesen küldök érettségi tételeket az alaptárgyakból. Ha idén nem is, jövőre talán hasznát veszitek. ^^)
Ja, ez a debreceni Kós Károly?
Akkor még mázlid is volt amúgy, hogy találtál valaki hozzád hasonlót, akivel el tudtátok viselni a suli hülyeségeit. ^^ Bár ott van az is ugye, hogy ha egyedül lettél volna, akkor eljöttél volna onnan, és nem lett volna mit elviselni... Ördögi kör.
Majd előkotrom akkor a tételeket valahonnan, bárhol is vannak. Töriből pedig tonnaszám tudok küldeni minden hülyeséget, ugyanis töri szakos vagyok. :"D
A debreceni Kós Károlyt eddig minden településről ismerte legalább 3-4 ismerősöm, és garantáltan egy se dicsérte.
Amikor nyáron a matek tanárhoz bicikliztem a 40 fokban és 2-3 órán át szoptunk a kis 60 fokos szobában a mateklecke felett, megmondtam honnan jöttem, a tanár majdnem kirúgta az ajtót, mikor meghallotta a suli nevét, mivel akkor 15 gyerek járt a Kósból hozzá körülbelül. Azt is azért mert egy tanítani nem tudó matektanárt vettek fel. Na most ugye rendkívüli szülőit hívtunk össze, aminek lényege, hogy a diákok, az osztfő, az igazgató meg a problémás tanár összeül. Mit tett a tanári kar? Kizártak a teremből, ők becsődültek a szülőkhöz és szétócsároltak minket. A tanár meg megmaradt, persze utána legalább 40-50 ember bukott matekból év végén. Mert az a gyökér számolni se tudott. Amikor ellenőrizni jöttek az óráján, definíciókat olvastatott velünk, mert néha abba is belekavarodott, amit ő írt fel a táblára. Meg egyszer elírt egy rakás műveletet a tz-ben és azért kaptunk egyest mert az eleve hibás feladatot nem tudtuk megoldani.
Töriből pedig tonnaszám tudok küldeni minden hülyeséget, ugyanis töri szakos vagyok. :"D
Ó, nekünk is ilyen volt a matek tanárunk. Külön bónusz, hogy amikor 12.-es voltam, bevezették pár osztályban a kompetencia alapú oktatást - köztük az enyémben is. Ez annyit jelentett, hogy volt egy A és egy B hetünk. A héten volt 12 matek, hármas felosztásokban, mellette minden más tantárgy, kivéve töri, B héten pedig 6 töri, szintén hármas felosztásban, és matek nem volt. Namármost, a matek tanárunk egy nyugdíjas néni volt, amivel nem is lett volna probléma, de egy füzetből tanított, amit még akkor írt, amikor egyetemre vagy főiskolára járt. Ha nem volt nála a füzet, akkor nem csináltunk semmit 3 órán át. Kellemes volt mindezt így érettségi előtt. Szünetekben néha bejött a másik matek tanár, és ő magyarázott el nekünk dolgokat...
Én a magyar történelmet az elejétől egészen '56-ig bírom, az utána lévő dolgokat se gimiben, se egyetemen nem tanította meg senki, de őszintén szólva nem is annyira érdekelnek.
Egyébként meg menj el aludni, ha ennyire fáradt vagy.
Nálunk az a matek tanár annyira szar volt, hogy a tesitanárunkkal (Terminátornak hívjuk a csajt) üzente meg hogy dogát írunk mert tudta, hogy ha ő mondja meg - nekimegyünk. Sajnos azóta se tudom a lakcímét.
Az lesz lassan @bloodbath, holnap reagálok a kommentedre. Most csak a 200 miatt kellett, meg mert ... mert ez még nem volt illegálisan sok az agyamnak komment gyanánt és még volt benne némi tartalom. A többibe már nem lenne.
A debreceni Kós Károlyt eddig minden településről ismerte legalább 3-4 ismerősöm, és garantáltan egy se dicsérte.
Kezdek parázni, mikor fertőzöl meg rákkal meg áttéttel.
Aes Sedai írta:
Capac, elkezdtem letölteni a The Martian-t. A hétvégén meg is nézem, ha úgy van. Majd írok róla a filmes topicban, hogy tetszett.
Jó, de te nem tartasz sátánista szeánszokat ellenem, meg téged nem utállak.
Ugrás a fórumra: |