De akkor ez most mi mégis? Egy kaja vagy egy, a gyomrát nagyon szerető betyár neve?
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott az egyik komment arról az oldalról, ahol ezeket is találtam
Elmesélem nektek, hogy a paksi mogyoró elnevezés honnan ered.
Egyszer a pesti gyerek lejött Paksra látogatóba a rokonaihoz. Lementek a Dunára játszani, oda ahol akkoriban a szennylé a Dunába folyt. Ennek a környéke tele volt ilyen apró szarcsimbörlékkel. A pesti gyerek megkérdezte hogy mi az, a paksi pedig azt válaszolta, paksi mogyoró, mire a pesti bekapott egyet és megállapította hogy szar.Ez az anekdota járja mifelénk.
Hát én nem szívesen ennék Pakson semmit inkább, nemhogy folyóban úszkáló dolgokat.
De akkor most simán az összecsimbókosodott kakinak van ennyiféle neve?
Hm... az egyik ismerősöm kérdezte, hogy mit csinálok. Mivel túl sok kedvem nem volt a vele való beszélgetéshez így hazaesve a 40 fokból, azt válaszoltam teljesen őszintén, hogy sütök. És hát végülis... [ Nem hazudtam ]
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Mi egyszer találtunk valami kártyás játékot egy oldalon, amikor még szerepeztem, akkor Thor user bácsija linkelte. A lényege körülbelül annyi volt hogy tudtatok egymás ellen harcolni, a kártyák használatával amit kaptál, építened kellett a várad és lerombolni a másikét. A másik hasonló meg az volt, hogy beléptetek ugye a játékszobába és rajzolni kellett, a többinek meg be kellett pötyögnie, mi lenne az. Véletlenszerű feladatot kapott a rajzoló, azt kellett valahogy megoldani. De, nagyon vicces volt, órákon át elszórakoztunk még ott.
Pedig alapvetően nem igen játszom, régen kölyök(ebb) koromban volt valami 1000 Onlien Játék vagy milyen oldal, csak annyi rémlik hogy nagyon zöld színekben úszott. Na, ott egyszer rátaláltam a +18-as tartalomra. Talán 8-12 éves lehettem. Mindegy is, a lényeg hogy csak a frissítéseket vártam. De, már akkor tudtam, hogy az előzményeket illik törölni. Öcsémnek és uncsimnak nem volt ilyen szerencséje.
Persze azóta eszembe se jutott hasonlókkal játszani. Tovább léptem. Egy magasabb szintre. A kielégítetlen főzési/sütési kényszerem élem ki a Papas játékokon. Ha játszottál már ezzel a stratégiai játék kategóriával Papitól tudod, hogy milyen érzés...
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Köszi, legalább tudom, mit csinálok tanulás helyett.
Egyébként az első magamtól elkészített pite, miután kivettem a sütőből, elrepült valahova, és azóta sem találom.
Egyébként az első magamtól elkészített pite, miután kivettem a sütőből, elrepült valahova, és azóta sem találom.
Biztos olyan zseniális lett hogy életre kelt és önálló életet kezdett el élni.
mit csinálok tanulás helyett.
Mivel a suli feltette az i-re a pontot nálunk, így nem érettségizünk idén Barátosnémmel (el lett döntve), szóval ez most pont jól jött nekem is.
Talán a kilencedik szinten vagyok most ezzel a pités majomsággal. Egy órája hagytam abba de itt motoszkál valami a fejemben, hogy folytassam, szóval... [ Előre, virtuális háziasszonyok! ]
Ez meg a ház ajándéka Nektek.
[img]http://kephost.com/images/2016/04/07/aLDO.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ahw... Egy istenverte Kicsön Bossznak érzem magam.
Én meg a rajzolósat vágom, de bvúú, nem jut eszembe a neve, pedig játszottunk vele régen sokat
Én az oldal nevén gondolkodom, de már az is megfordult a fejemben, hogy ráírok Thorra, mondja már el, hogy mi is volt az, kezdi bacni a csőröm, hogy nem akar eszembe jutni.
Biztos olyan zseniális lett hogy életre kelt és önálló életet kezdett el élni.
Fogalmam sincs mi történt vele, de nagyon röhögtem itt magamban. Egy nyamvadt pitét nem tudtam megsütni onlájn. Zseniális. Legalább a tiéd király lett. :"D
Szabad érdeklődni, hogy miért nem érettségiztek idén?
Én amúgy nyelvvizsgára meg államvizsgára tanulok (tanulnék ), de ezek a jobbnál jobb gémek... Emlékszem még az egyetem legelső évében barátnőm linkelt egy dress up-os játékot (nem azt a gagyit), és én sosem szerettem az ilyesmiket, de aztán rájöttem, hogy ez vizsgaidőszakban Isten adománya.
Szabad érdeklődni, hogy miért nem érettségiztek idén?
Nos, ez ugye 4 éve érlelődik már, minden bosszúság és szívatás meg szemétség, kibaszás mellett, de most így, hogy annyi mindenen átvergődtünk és még halvány erő pislákolt bennünk, noha abszolút úgy már, hogy az érettségi ha nekivágunk se sikerül... nos ez most az elmúlt pár napban odalett.
Kiderült, hogy XY tantárgyból azért állunk bukásra, mert a tanár az első félévben írt témazáró jegyeket írta be mostani évbe úgy, hogy jegyünk se volt, holott az előző évit ki se javította egészen idáig - ráadásul ezt se mondta el, hogy mikor meg miért, csak kaptuk az értesítőt többen is hogy bukásra állunk. A javítókat pedig úgy irattatja, hogy halvány lila gőzünk sincs arról, éppen miből kéne készülnünk - pláne ha tudnánk valamit és esetleg lenne erőnk vagy időnk.
[Szerkesztés] Ja, persze azt a dolgozatot amit erre az évre írtunk témazárót és olyan 4-5-ös körül lehet (100% - esszé, és órákon át tanultam), nem javította ki éééés nem is fogja.
A másik, hogy bizonyos tantárgyak tételeinek 80-95%-át most kaptuk ki és az egyikből jövőhét hétfőtől feleltet úgy, mintha érettségi szóbeli lenne - természetesen a tételekből... és van pár napunk benyalni az egészet úgy, hogy lehet hogy abból is bukásra állunk (vagy kettesek voltunk). Igen, 1 hónap se már és érettségi, aztán még azért küzdjünk, hogy ne bukjunk olyan tárgyakból is - amiben egyes tanárok egyenesen azt mondták, akkor se foglak átengedni titeket, ha...
A harmadik a szakmai csesztetések, a munkáink sorozatos kidobása (majd hanyagságunkra hivatkozva buktatás - csak itt év végi lesz . . . ) illetve most kitalálták 5-6 tantárgyból, hogy túl kevés óraszámunk volt, így ebben a 3 hétben hétvégén kell pótolni úgy, hogy ezek legalább 50-60 órát jelenthetnek...
Aztán a beadandó azóta sincs kész, csak folyamatban va... volt.
Persze arról sem ildomos beszélni ugye, hogy minket akarnak buktatni azért, mert a követelmény 7-9 alkotás (egy elkészítése olyan 4-8 óra között mozog megszakítás nélkül, de van hogy több is), ugye órai - de, a tanár összesen a félévbe csak 3-at készíttetett (így többet nem is tudunk), szóval ez is a mi sarunk.
Azok után amiken végig mentünk az elmúlt négy évben, nos az kegyetlen volt. Ezeknél még nagyobb szemétségeket is tett már ellenünk ez a nyomorult tanári kar - de, itt mi azt mondtuk hogy megállunk, szarunk az egészbe, nem érdekel. Végig szenvedtük ezeket, volt hogy 14 órát is bent szívtunk csak azért, hogy kész legyünk pl. a szakmaival, aztán még otthon is melóztunk már 9-10-ben is (hát még később...). Aztán most még mindig tudnak valami újjal előrukkolni, ha az indokolatlan "Elírtam, az az egyes egy másik tantárgy, de mindegy, majd kijavítod" típusú copjf*szt után is.
Szóval köszi, nem. Jövőhéten kedden elmegyünk a kirándulásra, de hétfő - szerda - csütörtök és péntek kilőve. Azt követő héten talán bemegyünk, az utána valón szintén nem. Olcsóbban megússzuk így... inkább ne engedjenek érettségizni, mint hogy már ennyire leterhelten, szellemileg, idegileg ronggyá gyötörve elmenjünk úgy, hogy aztán a nyarat is szopjuk végig. Pihenni akarunk... és miután ezt a 4 év poklot sikerült kissé kiheverni, folytatni egy másik suliban a 12. évet (van egy, ahol elvileg fél év alatt ledarálják a 12. osztály anyagát - csak az érettségi tantárgyakat - szerencsére ezzel előnybe leszünk, aztán érettségiztetnek).
Szerkesztette: Sasha - 2016.04.07. 19:03
Lehet, hogy láttam egy leszbikus párt. Megcsókolták egymást, mikor elbúcsúztak az állomáson, de az egyikben nem vagyok biztos, hogy fiús lány volt, vagy lányok fiú. Amúgy külföldiek voltak.
Vaó, ez így elég durvának hangzik. Nálunk sosem mentek ilyen szemétkedések és mástól sem hallottam még csak hasonlóról sem. A helyetekben már rég leléptem volna onnan... Melyik suli ez? Mintha egy helyre gyűjtötték volna az összes szemét tanárt... :"D
(Egyébként ha szeretnéd, szívesen küldök érettségi tételeket az alaptárgyakból. Ha idén nem is, jövőre talán hasznát veszitek. ^^)