Hát a dinamika egyenlőre felejtős, de Natsu üvöltése legalább jól nézett ki, viszont azt leszámítva Charle ugrása volt a legjobban megcsinálva. Bluenote-t túl hamar mutatták, Sherria ruháját meg egy dolog, hogy valamiért rajta hagyták, de még mondja is, hogy égnek a ruhái, miközben látszik, hogy nem.
Ugyan nem tervezem még nosztalgiából sem folytatni az animét, amit nem is tudom már, hogy hol hagytam abba, valahol talán a Csillagszellemes fillernél, de tyber mellett állok látatlanban is a tempó kérdésében.
Utólag kell olyan 125 fejezetet feldolgozniuk, szóval nyugodtan rákapcsolhatnának. 39-48 epizódból bőven megoldható lenne a dolog, amennyiben nem terveznek komolyabb kiegészítéseket, amely témát illetően én nem lennék bizakodó. Anno az Oración Seis előtt simán bevállaltak 3, olykor 4 fejezetet is egy epizódban. Az volt az emlékezetes "Aktuális történetszál, de már a következő történetszál Openingje megy" időszak.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Egyszerűen nem fogom fel ezt a lekicsinyitést Gildartsal szemben és régebben Erzával szemben is ,de szerintem még most is érződik. Lassan már az lesz a szép ha Grayyel is eljátszák. Rá is térek mire gondolok. Itt van nekünk Natsu akinek a fejlődését végig néztük és tudjuk ,hogy mekkőre erővel rendekezik most főleg miután egy üvöltés volt Bluenote. Mindig natsu kapta a viszonylag legerősebb ellenfeleket és mindig győztesen szállt ki belőle hellyel közel . Erre már az agyam eldobom attól ,hogy Erzát még mindig erősebbként titulálják és mintha egy kis pofonos gyerek lenne neki Natsu . Gildartsal meg ugy bánnak mintha egy levegővétellel győzné le Natsut. Na már most ha Gildarts baratunk ilyen keménynek van beállítva hol volt amikor a föld majdnem elpusztul nem 1x ? Hol volt amikor achnologia majdnem megölt mindenkit? Elvileg szereti őket és még azt sem kérdezte meg ,hogy mizu . Személy szerint szertném ha többet benne lenne és azt is ha az erőviszonyok mostmár rendbe lennének téve. Szerintem Erzát és Laxus-t is legyőzné mostmár. Gildartsal pedig egy szép kis boxot nyomhatna ahol MÉG kikapna vagy kitudja. Én reagálom túl vagy más is így érez?
Az a baj, hogy a FT-ben az erőviszonyok vagy nincsenek jól megcsinálva, vagy ha meg is vannak, akkor simán csak figyelmen kívül vannak hagyva a népszerűbb karakter érdekében. Pl ha Natsu most egy támadással elintézte Bluenote-t, akkor Gildartznak a kisujjával kellett volna atomjaira robbantania a Tenroun, amikor Bluenote 8 évvel gyengébb volt, mint most.
Na már most ha Gildarts baratunk ilyen keménynek van beállítva hol volt amikor a föld majdnem elpusztul nem 1x ?
Vándorolgat a nagyvilágban, pont azért, mert ha mindig itt lenne, arról szólna a történet, hogy mindenkit ő intéz el egy pillanat alatt.
Hol volt amikor achnologia majdnem megölt mindenkit?
Ha a Tenroura gondolsz, akkor ott volt, ha pedig a Tartarosra, akkor meg nem mintha bármit is számított volna, hogy ott van.
Szerintem Erzát és Laxus-t is legyőzné mostmár.
Erza még ok, bár a Nakagami páncél miatt az se lenne feltétlenül olyan könnyű, de Laxust még túlzás lenne legyőzni.
Szerkesztette: Durzo - 2018.10.21. 14:27
Na már most ha Gildarts baratunk ilyen keménynek van beállítva hol volt amikor a föld majdnem elpusztul nem 1x ?
Vándorolgat a nagyvilágban, pont azért, mert ha mindig itt lenne, arról szólna a történet, hogy mindenkit ő intéz el egy pillanat alatt.
Erza még ok, bár a Nakagami páncél miatt az se lenne feltétlenül olyan könnyű, de Laxust még túlzás lenne legyőzni.
Óriási tévedésben vagytok! .
3ok miatt:
Gildtars nem használhatja a teljes erejét, mert 1-2 ütésével a sziget darabokban vagy elsüllyedne!
Itt egy remek utalás:https://naruto-ku...ail/299/20
Emlékeztek arra pillanatra, amikor Gildtars megmutatta Natsunak a teljes erejét?
Lassan, szinte mozdulatlanul megremegtette az egész szigetet az ereje felszabadításakor!
Továbbá Gildtars nem szeret ölni.Így alapból visszafogja magát, mert ha nem, akkor csafatokra szedi az ellenfeleit.
Ezt láttuk Natsu vs Gildtars harcnál, ahol majdnem megölte Natsut.
Nem sokkal a harc megkezdése után ideiglenes elvesztette az erejét, amikor Azuma elpusztította a fát.
De amikor Azuma visszahozta a fát, akkor másodpercek alatt legyőzte Bluenotet..
Gildtars erejét nem kell félteni, mert lazán alázná a timeskip-es Natsut.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.10.14. 22:21
Már nem azért, de én miért is vagyok tévedésben? Amit írtál, az pont alátámasztja amit Gildartsról írtam.
Gildtars erejét nem kell félteni, mert lazán alázná a timeskip-es Natsut.
Főleg emiatt. Ha Gildarts lazán alázza a timeskip-es Natsut, aki lazán alázta a timeskip-es Bluenote-t, akkor Bluenotenak 8 évvel gyengébben már attól össze kellett volna esnie, hogy Gildarts ránéz. És Bluenote mostanáig top 10-15 karakter volt.
Ahogy azt feljebb írtam, Gildtars borzalmasan visszafogja magát ,mint ellenfél, mint jó barát ellen.
Ha mangát is beleszámítom, akkor csak 2 helyen láttuk a valódi erejét. Egyiket láttuk, másikat nem.
Gildtars itt említette, hogy Acnologia közel sem mutatott annyit, amennyit 1vs1 Gildtars ellen tett.
Ha ez igaz.. Akkor Gildtars erejének a felét se láttuk.
Az oké, hogy Natsut most alázná, de hogy Igneelt is azt te sem gondolod komolyan...
Igneel a "legyengült" formájában is szoros küzdelmet folytatott le Acnologiával és még a karját is letépte. Ellenben Gildarts nem hiszem, hogy nagy gondot jelentett volna Acnologiának. Főleg sárkányölő mágia hiányában.
Gildarts tényleg egy állat, de ne emeljük minden fölé.
- És tényleg akad fontosabb dolgunk? -kíváncsiskodott Renna.
- Gondoltam, pár órán át talán verhetnénk a fejünket a falba -felelte Arlen. -Az nagyjából ugyanolyan, mintha egy Lelkipásztorral beszélgetnénk."
Én már komolyan azt gondolom,hogy te direkt trollkodsz,írsz ilyen baromságokat ,mint most is. Ezzel pedig az adott manga topicját "uppolgatod" kb vitainditó minden hszed, azokra válaszolsz,azután újabb ökörség arra újabb reakciók stb.
Ha ennyire érdekel a hsz szám , írj az adminnak adjon a neved alá egy 99999-et aztán hátha abbahagyod utána ezt a fajta tevékenységet.
Az részhez pedig annyit mondok,hogy teljesen jó volt hozta az előző évad szintjét az animáció
Szerintem félreértettük egymást. Én Igneelre mint a sárkányra gondoltam. Aki Acnolgiával harcolt. Ez a küzdelem már megvolt a mangában, szóval nem igazán értem, hogy mi a spoiler az írásomban. Lehet én vagyok már túl fáradt.
- És tényleg akad fontosabb dolgunk? -kíváncsiskodott Renna.
- Gondoltam, pár órán át talán verhetnénk a fejünket a falba -felelte Arlen. -Az nagyjából ugyanolyan, mintha egy Lelkipásztorral beszélgetnénk."
Dungeon...
1. A Spoiler téma az a sima mangának volt fenntartva olyan képek és információk kibeszélésére, amik a soron következő angolul lefordított fejezet előtt szivárogtak ki. Ennek magától értetődőnek kellene lennie. A manga véget ért az 545. fejezetével, így a téma lezárásra került, mert nem lesz spoiler a nem létező 546. fejezethez.
2. Nem számít OFF-nak nálam, ha bedobsz valami olyasmit egy másik témában, hogy "Az anime kapcsán felmerült ez a kérdés..." és kifejted abban a témában, csak lássak logikát benne, hogy miért oda írtad. De könyörgök, ne kelljen mindig emlékeztetnem téged, hogy ebben a témában tilos a spoiler, még kitakarva is!
A jelenlegi téma, ha jól értelmezem az, hogy ki milyen erős. Ott a Szereplők téma, érveljetek kedvetekre az adott szereplő mellett, vagy ellen.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Vagy ezer éve nem írtam már ide A múlt heti résznél azt hittem felvágom az ereim olyan minősíthetetlen volt, de ez a rész kellemes csalódás. Nagy animációs megoldásokat itt még nem kell várni, majd a kövi résztől ha megindulnak az események. Viszont a tempót kicsit gyorsnak érzem, 3 fejezet.
Jó rész volt de én még mindig megalázva érzem szegény Natsut.. Amiből ő nyilván nem érez semmit , de ezek az ingadozások mostmár kezdenek idegesíteni. Kezdődik azzal ,hogy Natsu normál hőmérsékleten felégeti/olvasztja a Mágiajátékokat, utánna jön Bluenote aki egy pofon márpedig elég kemény fickó . Most pedig kapunk pár idiótát akik ellen kikap és még le is bilincselik . Nem azt mondom ,hogy mindenkit pofozzon le 1 ütésből mostmár , de unalmas ,hogy jöttment alakok elverik mert ugymond nem akar harcolni ,de ha lenne kedve akkor meg megverné őket.