Üdv. mindenkinek! A Borutonak mikor jön új része? Már 2 hete kb. nem láttam hogy lenne új epizód. Köszi előre is
Boruto anime
Nekem kifejezetten tetszik az új opening, és az ending sem rossz, bár már az elmúlt 3-4 résznél elfért volna, de az csak részlet kérdés.
Na de a részről, nekem nem sokat mondott a mostani rész, elment egynek és ennyi, eléggé úgy tűnik, hogy sarada is a kígyókkal fog lepaktálni, ami eléggé logikus is. Csalódtam viszont a szereplők viselkedésének megírásában most kicsit, sarada olyan volt mint egy rakás szerencsétlenség, boruto pedig folyamatosan fejjel megy a falnak és totál meggondolatlanul viselkedik, meg beszél, pedig én azt hittem, hogy pont ilyen nem lesz már a film feldolgozása után, reméltem hogy nem lesz még egy narutonk, de hát mégiscsak "meglepnek" vele, ez van... Na és hinata... mellek ide vagy oda, nem ez itt a fő probléma, hanem hogy úgy néz ki mint egy óvodás, mind testalkatában, mind öltözködésében, nagyon jól jönne már neki egy stílusváltás, de legalább felnőttesebben öltözhetne a saját kislányánál.
És hát megint csak eljátsszák nekünk ezt belenézek a másik elméjébe és mindenképpen bízom a társamban dolgot. És maga mellé állítja az ellenfelét. Tipikus Narutó ismétlés.
Most komolyan megine ez? Ugyanez volt Narutónál is mikor a bijuk elméjében volt. (ugyanúgy is nézet ki csak a szereplők voltak mások)
De az előző idéző is tipikusan úgy nézet ki mint a mostani hogy más irányította az elméjét. Még kiderül hogy ugyanazok voltak. Biztos lelövik ezt a poént is a végén.
És ami tényleg nem tetszett amitől féltem, de sajnos sejteni lehetett az hogy Botutó a kígyókkal fog leszerződni nem a varangyokkal. Számomra ez csalódás.
Amúgy meg hogy a fenébe változott vissza Cho Cho?
De legalább kiderült hogy a vén banya tényleg a bölcs nagy fehér kígyó akit emlegettünk ezelőtt.
goku5 írta:
És hát megint csak eljátsszák nekünk ezt belenézek a másik elméjébe és mindenképpen bízom a társamban dolgot. És maga mellé állítja az ellenfelét. Tipikus Narutó ismétlés.
Most komolyan megine ez? Ugyanez volt Narutónál is mikor a bijuk elméjében volt. (ugyanúgy is nézet ki csak a szereplők voltak mások)
De az előző idéző is tipikusan úgy nézet ki mint a mostani hogy más irányította az elméjét. Még kiderül hogy ugyanazok voltak. Biztos lelövik ezt a poént is a végén.
És ami tényleg nem tetszett amitől féltem, de sajnos sejteni lehetett az hogy Botutó a kígyókkal fog leszerződni nem a varangyokkal. Számomra ez csalódás.
Amúgy meg hogy a fenébe változott vissza Cho Cho?
De legalább kiderült hogy a vén banya tényleg a bölcs nagy fehér kígyó akit emlegettünk ezelőtt.
Hát ez a személyes véleményem. Mondhatnám hogy nekem se tetszik amit írsz, de az a te személyes véleményed. Én csak leírtam a magamét.
Miért is lenne amúgy elcsépelt? A személyisége meg egy az egyben az apjáé. Hozzá meg nagyon is illenek a varangyok. És én se bánnám, ha az ő örökségét vinné tovább. Az az a varangyokat. Az már más dolog hogy Sasuke tanítványa és ő kígyó idéző. A gyerekek azért valamennyire vihetnék a szülők örökségét, és nem feltétlenül a példaképükét.
Akkor meg majd nézzük ahogy Sarada meg varangyokat idéz? Ha már ezt az uatat nézzük, hogy ki a "mester" akire felnéz? Nem is beszélve arról, ha már kígyóról van szó a 7 csapatban arra ott van Mitsuki.
Amúgy igaz is Sasuke is kígyó és ha jól tudom Itachi után miatt madár idéző is.
Hát ha nem tetszik amit írok ne olvasd barátom én egy szóval se mondtam hogy nem tetszik amit írsz.. Egyszerűen nekem maga az nem tetszik hogy még egy narutot akarsz gyártani belőle de ahogy felettem is írták nem zárja ki még ez hogy ne a varangyokkal legyen szerződésbe ... Szóval feleslegesen és előre ne siránkozz szokás szerint hanem élvezd az animét
Hát ez a rész is lement. Maga a rész jó volt.
De most már tényleg kezd untatni az a dolog hogy itt egy csapat elit kiképzett Jonin és egy valaki legyőzi őket aztán meg jönnek Borutóék és legyőzik őt. Azért én sokkal többet várnék el egy Konohai kiképzett Jonintól. De legalább ne mutatnák ezt ennyire hogy mennyire gyengék.
(jó még nem győzték le őt Borutóék de biztos az lesz a vége)
Ez a Kuu meg valahogy le merem fogadni az az ember lesz aki a Tsuchikage mellet volt. Valahogy számomra kezd túl nyilvánvaló lenni. Már csak maga a történet az ami érdekes lehet.
Gondolom olyan maszkos állat sereget akarnak létrehozni (Mitsuki) Orochimaru kutatásai eredményei alapján.
dungeonlord írta:
Shiro,Kerlon !Az nem a valódi teste!
Pont erről szólt az előbbi rész.... hahaha xD. Az csak egy Genjutso álca, mint a másik 3 kígyónál^^
Esküszöm ez már tényleg több mint átlátható mit is csinál Mitsuki. És ezt nem azért mondom mert tudjuk hogy mi lesz később. (manga szerint)
Ha most nem fordul ellenük (Borutóék) és nem bizonyít akkor nem éri el a küldetése célját. Ha annyira végezni akart volna velük megtehette volna.
Ezek a gyurma bombák meg tényleg koppintások Deidarának. Méhek vagy másik elvileg követhették volna őket és nem csak a közelben robbanhatott volna. Meg sem közelíti Deidara tudását.
De amúgy tényleg erősek. De ahhoz képest tényleg hülyeség már hogy ilyen jól tartják magukat amikor egy nagy csapat Jonin ilyen hamar kikapott. De már nagyon lebutítja a Konhai Joninokat, és nem Borutóékat emeli magasba.
Amúgy a sharinganak meg nem kéne már egyértelműen fejlődnie??? Még mindíg a legkezdetlegesebb egy pontos verzió van. Elvileg ahogy erősödik a használó és egyre jobban rá van szorulva az erős gyors ellenfelek miatt úgy kéne annak is fejlődnie. Szóval legalább két vagy már rendes kifejlett 3 pontos sharingannak kellene lennie Saradának. Na meg nem is sokat használja ahhoz képeset. Ki be kapcsolgatja. Annak ideén Sasukénak ilyen idősen kifejlett 3 pontos volt és folyamatosan használta harc közben. Na ez vajon miért van?
Amúgy ez a Boruto Garaga viselkedés tisztára a Narutó Gamabunta másolása koppintása. Megidézi de nem hallgat rá de végül mégis segít neki. Vajon most mit csinál Borutó hogy ne egye meg őt az alku szerint? Vagy még ő maga magyarázza el Borutóéknak mit is csinált Mitsuki az ő érdekükben? (megtámadta őket)
Amúgy a sharinganak meg nem kéne már egyértelműen fejlődnie??? Még mindíg a legkezdetlegesebb egy pontos verzió van. Elvileg ahogy erősödik a használó és egyre jobban rá van szorulva az erős gyors ellenfelek miatt úgy kéne annak is fejlődnie. Szóval legalább két vagy már rendes kifejlett 3 pontos sharingannak kellene lennie Saradának. Na meg nem is sokat használja ahhoz képeset. Ki be kapcsolgatja. Annak ideén Sasukénak ilyen idősen kifejlett 3 pontos volt és folyamatosan használta harc közben. Na ez vajon miért van?
Ezzel mind tisztában vagyok. Tudom hogy fejlődött és miért Sasukénak is, na meg hogy ezek lényegében fillerek. Na meg hogy mi van a mangában. Főleg azzal van itt a baj. Tényleg fejlődnie kéne.
Amúgy Sasukénél az aktiválás és a Haku elleni mérkőzés közben abszolút nem is használta. "Szinte" vehetjük hogy akkor aktiválódott. "Szinte"!
NA de akkor is. Ha az animét nézzük azért volt már 1-2 igen erős ellenfele Sasadának is. Most is voltak mind a kettő, meg előtte is. Ennyit szerintem azért tehetnének az írok ez ügyben. Pláne ha nem valami nagy esemény lesz a mangában neki (amit azért nem hiszek) akkor az animében ennyi fejlődés azért beleférne.
Vagy lehet erre is váratnak mint Borutó jobb szemére. Ami az anime miatt tényleg bosszantó. Elég "sűrűn" megjelenik mégse említik vagy tudni róla semmit. Eleve ezzel kezdődött.
De amúgy itt már tényleg a kiképzett elit Joninok kikapnak míg pár genin húzza bír velük témának kellene mennie. Még ha nem is vették olyan komolyan akkor is. És csak rövid ideig, de a joninokat akkor is rendesen gyorsan lerendezték. Ez így szerintem nem jó.
Ugrás a fórumra: |