Nagyon bírtam hogy Kacchan ha titkolnia kell akkor legalább tudjon már mindenről . Touya szerepére még mindig csak Dabi-t tudom képzelni-
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Nem láttuk, de szerintem nem.
Ugye használja All Migth ellen, utána pedig egyből le is csukják, persze erre mondhatod, hogy AM is használta a OFA-t pedig azt, akkor már átadta Dekunak.
Viszont az eddig látottak alapján az AFO azonnali képesség elvételre/átadásra képes. Ő nem tudja átadni a képességét, majd a még fennmaradó erőt tovább használni.
Persze, ezt még megváltoztathatja Kohei, de jelen állás szerint azt mondom nem adta át, max valami plusz képességet adhatott Tomurának mielőtt lesittelték.
Jó elmélet lenne, de én is Lad-al értek egyet. AFO nem is tervezte azt, hogy lefogják csukni csak gyorsan megakarta menteni Tomorát, de ebbe nem számította bele azt, hogy ott lesz All Might.
All might fél éve vagy lassan 1.éve adta át Dekunak a one for all képességet.
Maga az erőt átadta, de All might még képes volt a one for all használni. Így talán all for one is hasonló a helyzetben volt.
Mind2 képesség hasonlóan működhet.
A különbség csupán annyi, hogy all might folyamatosan harcolt az első Noumo-ig egészen All for one-ig.
All for one addig spórolt a maradék erejével.
Ha esetleg mégse, akkor ott van a B lehetőség.
Mielőtt All might és one összecsaptak, akkor volt egy bizonyos jelenett, ahol All for one kezét nyújtja Tomurának és talán ott átadta titokban az erejét.(Harc elött még a földön feküdt Tomuru és amikor all might megjelent már állt)
All for one testileg menthetetlen volt. Ha mind2 tanítvány keresnek, akkor all for one is át kell adni a kövi utódnak , mint a one for allt.
Melyik kéznyújtós jelenetre gondolsz? Mert most nem ugrik be hirtelen.
Erre? Mert ez csak egy visszaemlékezés.
Vagy erre? De itt meg nem ér hozzá.
Lad írta:
Melyik kéznyújtós jelenetre gondolsz? Mert most nem ugrik be hirtelen.
Vagy erre? De itt meg nem ér hozzá
Durzo írta:
Mindenesetre nem ártana Tomurának valami power up. Nyílt terepen jóformán esélytelen lenne Deku széllökései ellen.
Mondjuk csak valami távolsági támadás hiányzik neki aztán lehet még nagyon erős.
Amugy meg nála vannak az injekciók is ami képes elvenni valaki képességét bár azt nem tudjuk, hogy örökre vagy az időlegesen verzió van nála.
203. fejezet
Túl hamar kerültek slamasztikába, szóval ezt simán nyerik Iida-ék.
Ugrás a fórumra: |