Na ez a fejezet nagyon tetszett. Tényleg most éreztem azt, hogy na elindulnak a dolgok.
Pedro csatlakozása abszolút nem zavar. Egy erős és megbízható mink, aki ráadásul jóban van Pekomsal egyáltalán nem árt a csapatnak.
Azért azon jót nevettem, hogy hogyan "szállítja" Luffy, Pekomsot. XD
Azt nem gondoltam volna, hogy így 4 felé válnak szét. Gondolom a 2 fő szál Luffyék és Zoroék lesz. Zouról és Marcoékról majd infómorzsákat kapunk menet közben.
Amikor Luffy levetette magát a többiekkel annyira jót derültem a dolgon. Kicsit visszahozta a régi One Piece érzést. Először felmerült bennem a kérdés, hogy Naimék mitől tojtak be? Nem bíznak Luffy erejében? De aztán józan paraszti ésszel belegondolva, ha nem vagy hozzászokva, hogy ilyen halálos magasságból zuhansz valószínűleg kicsit nehezen viseled. XD
http://mangafox.m...22/17.html
Itt kíváncsivá tett Franky megjegyzése. Vajon milyen fegyvert készít Kaido ellen? Emlékszem régebben meg lett említve egy elmélet miszerint Franky a Thousand Sunnyból szépen lassan kialakítja a legendás Pluton fegyvert. Erre még talán esély is van hiszen a Goun Hou is ilyesmi fegyver lehet csak gyengébb változatban. Nagyon örülnék, ha ez lenne a végére.
A végén pedig omg omg Viviii. Hú de örülök ennek. Nagyon régóta akartam már újra szerepelni látni. Valószínűleg tényleg erre a világtanácsra tartanak. Jaj, de nagyon remélem, hogy valamilyen úton módon találkoznak Luffyékkal. DDD
Az pedig érdekes lenne, ha a Világtanácson a Schicibukai rendszer eltörléséről lenne szó. Végülis jogos lenne, mert az utóbbi néhány évben rendesen szét lett barmolva a rendszer. Az egyetlen dolog, ami itt érdekel, hogy mi lenne akkor Hancockékkal?
Szerk.: Hiei ... Nagyon szép lenne látni, hogy Luffy Hancockot védelmezi. Van is rá esély rendesen.