Guroló Big Mom nagyon adja xD.
Harc rövidség és a gyenge animáció ellenére ez volt Sanji második legjobb küzdelme.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.09.08. 18:43
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Lehet, hogy az animébe mostantól csak "belenézek". Mondjuk az izgalmas harcokat biztosan megnézem, de a többi... tele időhúzással, vontatott az egész. Pl ahogyan Big Mom üldözi Luffyékat, az is úgy hat, mintha valaki mindig megállna pihenni. Az egyik pillanatban már kardsuhintásnyi távolságra vannak, a másik pillanatban megint csak a háttérben fut Big Mom. Mintha direkt nem akarná utolérni őket. Na jó, tény, hogy most éppen elment az esze, de azért beszélni még mindig tud értelmesen... (már amennyire alapból szokott)
Éppen megnéztem, hogy az utolsó rész kb 15 oldalt dolgozott fel. Már egy ideje így megy, szóval megszokhattuk, de eddig mindig felhalmoztam a részeket, aztán meg gyorsítással néztem őket, most meg éppen kedvet kaptam a mangához.
Nekem eddig csak Katakuri meg Cracker tűnt igazán veszélyesnek, bár azért Perospero is mutatott valamit... Smoothie cselekedeteiből csak annyira emlékszem, hogy semlegesítette Reiju mérgét... Daifukut szétrúgta volna Sanji, ha 1v1-ben folytatják, Oven... tudom, kicsoda, de már nem emlékszem, mit csinált. Meg van még pár hasznos képesség.
Az animekészítők jelenleg szórakoznak a rajongókkal, olyan tempót diktálnak olyan minőségben, ami már-már vállalhatatlan.
Ebből a Big Mom féle "esküvői torta!!!!!!" kiáltozásból hamarosan mém lesz, nevetséges Mangában is sok volt, de ezt hallgatni folyamatosan...Hol a kötél?
DE! Végre valahára elértek a hajóhoz, bár az igazat megvallva szívesen néztem volna egy 3 epizódnyi fillert amiben Luffyék 2 részre szakadnak, eltévednek az erdőben és a hasonmásaikkal fogócskáznak 3x24 percen keresztül...Az úgy adná most nagyon.
Nem gondoltam volna, hogy a One Pieceban is láttok Dragon Ballt de sikerült
A mai sebesség vs sebesség részben volt 1 perc amikor úgy mozogtak mintha egy Dragon Ball epizódott láttam volna.
Csak nekem kezd unalmas lenni Luffy üres fenyegetőzései? Gear 4 már legalább 3 éve tudja.... kb akkor kezdődőtt a Flamingo fejezet. kezd nagyon nevetséges lenni ez a vontattot stilus. Nem tudom mire várnak. Tuti valahogy meglóg a tükrön keresztűl pedig nem nézem a mangát. De nagyon ráférne Luffyra már egy powerup, mert még ez a Katakuri is bazi messze van hát még akkor Big Mom vagy Kaidu....
Durva, hogy tulajdonképpen Luffy azon technikáit semlegesítette Katakuri amivel az előző ellenfeleit verte le, Doflamingot leszámítva.
Luffy és Katakuri között base módban ég és föld a különbség, Katakuri még csak meg sem erőltette magát, még provokálja is az ellenfelét azzal, hogy lemásolja a technikáit.
Utoljára ekkora erőkülönbség Luffy és Lucci között volt, mielőtt előbbi villantotta volna a G2-t és a G3-t...Ha jól emlékszem még Doffy ellen is jobban indult neki a harc.
Az animáció most egész jó volt.
Sziasztok!
Anno 2015-ben kezdtem nézni a sorozatot, majd a Water 7-nél elfogyott a lendület. Egy-két hónapja kezdtem bele ismét, jelenleg a Dressrosa Arc elején vagyok. Ehhez már relatíve közel van a jelenleg futó Whole Cake Island Arc. Mivel nagyon hozzászoktam, hogy darálhatom a részeket, ezért azt szeretném kérdezni azoktól, akik a mangát is olvassák, hogy nagyjából meddig fog még menni ez az Arc? A válaszok alapján szeretném eldönteni, hogy majd várjak-e, ha utolérem ezt az Arcot, vagy sem. Előre is köszi!
Szia!
A mangához viszonyítva és a tempóhoz mérten, szerintem nagyjából még 20 rész lehet hátra ebből a történetszálból.
Ugrás a fórumra: |