A szünetről nem hallottam... de elképzelhető amúgy.
11. rész... lehet csak én vagyok ilyen de engem ez a sok CGI a halálba kerget. ezzel rombolták az Overlordot is, bár ott hadseregeket, meg 5 nagyobb szörnyet bírtak mozgásra... de itt már nekem úgy tűnt a lovaglást is ezzel oldjuk meg hogy spóroljunk? gusztustalan volt mindenesetre.
de a hóhér egész jó ötlet, még ha csak 1 van belőle és max 1 titánt képes elintézni. Most már a világítás is titán erővel megy. de ez is jó ötlet amúgy.
és ismét 10 perces monológ amiből tulajdonképp új infót nem tudtunk meg... időhúzásnak végülis jó volt.
és ismét 10 perces monológ amiből tulajdonképp új infót nem tudtunk meg... időhúzásnak végülis jó volt.
Dehogynem tudtunk meg többet! Például most mát tudjuk hogy Grisha eredetileg nem Shigansinai lakos hanem a falakon kívülről jött, és hiányoztak az emlékei. Gondolom valahogy egy Reiss törölte ki az emlékeit, de ez nekem valahogy sántít. Az is újabb kérdéseket vett fel hogy mit keresett a falakon kivül?
Ami a szünetet illeti: a 12. rész október 15-re van datálva, azt követően viszont a többi októberi vasárnapra a japánok állítása szerint nincs műsorra tűzve. Ez legalább 3 hét szünetet jelent, de a pletykák szerint a zsúfolt őszi szezon miatt lehetséges, hogy csak januárban folytatják. Amint többet tudunk, jelentkezni fogunk ^^"
Szerkesztette: Tapion-sama - 2018.10.10. 05:50
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
bakod írta:
Azon túl, hogy ahogy Gerigo is mondja, nagyon sok fontos infót is megtudtunk (egyébként szerintem akkor lett titán, nem? vagyis hogy akkor lett újra ember... a titánná válás okoz emlékezetkiesést még, azt meg kétlem, hogy a királyi család kint lett volna a falakon túl... És tényleg marha érdekes, hogy akkor ő kívülről jött.) az ilyen moralizáló, egy-egy hétköznapi ember drámáját összetetten, átérezhetően bemutató részek az anime egyik legnagyobb erősségei az én szememben. Nagyon jó volt most is.
Az már más kérdés, ha ez valakinek lényegtelen, és csak az akció meg a csavarok miatt nézi.
Szóval tényleg nagyon jó volt ez a rész szerintem, nekem nagyon tetszett, átéreztem a csávó krízisét és fájdalmát, Eren karaktere is szépen-lassan alakulgat, folyamatosan az elmúlt pár részben, ez is nagyon jó dolog szerintem.
Eren és Historia rettentő aranyosak együtt, Mikasa most idegesítő volt (Mondjuk nekem néha amúgy is az.)
Én a csúnya animálást (CGI-t...) sem vettem észre, de most laptopon néztem, lehet nagyobb képernyőn, hd-ben feltűnne.
Jó volt az is, hogy ugrottunk az időben, és nem minden egymás után történik, nem is lenne életszerű.
Az érdekes lenne, ha sikerülne visszaváltoztatni a titánokat... na az okozna csak felfordulást a társadalomban, az ő visszafogadásuk, elfogadásuk, visszaintegrálásuk... Szeretem, hogy sokszor ezeket a problémákat részletesen bemutatja az anime, de azért én is remélem, hogy elsősorban a történet alakulására fogunk koncentrálni.
És akkor most jön még egy rész? Mert láttam, hogy az oldalra félévadzárónak írtátok...
Hát ez marha jó... remélem nem lesz szünet!!! Egyébként meg akkor minek kell elhitetni az emberekkel, hogy húúú itt a harmadik évad és ráadásul 24 részes lesz és folyamatosan jönnek majd a részek, mert ezek szerint valójában 3.-4. évadról beszélünk 12-12 résszel, a kettő marhára nem ugyan az!!!
Átverve érzem magam!!!
Egyébként a 11. részhez még annyit hozzáfűznék, hogy szerintem marha jó volt, talán az eddigi legjobb szerintem az évadból, eléggé elgondolkodtató mondanivalóval bírt ami, nekem azért sokat számít, jó kis tanulsággal a való életre... Én legalább is szeretem ha megnézek valamit arról utána hosszú ideig tudok elmélkedni, magamban vagy akár haverokkal.
A lovas CGI-ről meg annyit, hogy már az első évad óta CGI-ből vannak a lovak de a második évad kapcsán anno panaszkodtam már emiatt eleget, úgyhogy most már nem fogok XD
Most ősszel nagyon sok anime van porondon ezért tippelik azt, hogy emiatt van szünet.
Nekem eddig bejön ez a évad, de kicsit néha olyan gyorsan pörögnek az események. Pl. Most is 2 hónapot ugrotunk az időben meg igy kb össze-vissza utalgatunk kicsit fura
A szünet sajnos kb 100%, szóval még kapunk 1 részt utána csak januárban folytatják. Az attól ugyanúgy harmadik évad csak a sugárzás van eltolva.
Elég sok anime van most és szerintem nem tudják kb műsora se tűzni jó időben.
Néhány nagyobb... Pl. Sword Art Online: Alicization, Tokyo Ghoul:re 2nd Season, Fairy Tail: Final Series, Toaru Majutsu no Index III,.
Januárban pedig kb vetélytársa nem lesz.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Volt egy kis lovas CGI a végén kb 7-8mp-ig de lehet annyi se, nem kell elájulni.
Várható volt, hogy butitják kicsit az animációt, 24 részes évad, egy óriási költségvetésű 2. évad után, és lesz itt még mit animálni a későbbiekben.
Úgy gondolom nem spoilerezek azzal semmit ha elmondom, hogy elég közel fog kerülni az anime a mangához ezzel a 24 résszel, aminek én csak örülök.
Mi mással zárhatnánk ezt a fél évadot, mint Erwin beszédével, ugye Jon ?
Ütött is eléggé.
Ahogy elindulnak hatalmas reményekkel visszavenni a Mária falat aztán bevágják az end alá azt a jelenetet ... Bizony az évad második fele nem csak a szereplők érzelmeivel fog "játszani".
A politikai szál adaptációjával én megvagyok elégedve, mégha kb. 2 résznyi anyagot ki is hagytak. xD
Azokkal tuti teljes lett volna minden és mindenki megértett volna mindent és nem is érezték volna olyan gyorsnak a történéseket, de így is megteszi.
Találkozunk áprilisban! Legalább jövőre se maradunk AoT nélkül.