Sziasztok!
Nem sűrűn szoktam a fórumra írni, de van bennem egy gondolat.
Kaido mint tudjuk, hobbi szinten öngyilkos akar lenni.
Amikor leugrott az égi szigetről, akkor is csak bosszankodott miatta, hogy még mindig életben van, és Fehérbajuszt okolta valamiért, de az nem derül ki, hogy miért.Mint tudjuk ő volt a világ legerősebb embere volt, és lehet, hogy elég erős lett volna ahhoz, hogy megölje.
Nincs neki az életben kihívás, mert mindent meg tud oldani erővel, amiből jelenleg neki van a legtöbb, ha jól szűrtem le magamban a dolgot.
Viszont ezzel a nagy bárúval be fogja vonzani a az erős flottákat.Gondolok ezek alatt a tengerészetre, BigMam kalózokra, a megmaradt Fehérbajusz kalózok stb...
Nyilván a sallang üti majd a sallangot, viszont az erős karakterek szépen lemorzsolódás után, de odakerülnek a nagy ligába.
Kaido ki akarja kényszeríteni a saját halálát azzal, hogy a legerősebb emberekkel száll szembe.
Ez a saját elméletem, ne savazzatok szét miatta, de érdekelne a véleményetek, ti hogy látjátok?
A másig pedig, ami kavarog a kis fejemben, hogy mi van akkor, ha Dr. Vegapunk halhatatlan?
Méghozzá az ope-ope gyümölcs előző, vagy akár azelőtti használója által?
Elvileg kategorizálta a démongyümölcsöket, meghatározta a típusait, olyan lehetetlen fejlesztéseket hajt végre, ami egy "átlagos" tudósnak elképzelhetetlen lenne, legalábbis a manga alapján kapott egy ilyen hype-ot.
Nem lehetséges az, hogy a sok évvel ezelőtt, akár mondjuk az elveszett században (ez már nagyon vad, de nem vetem el ), alapból is tudós volt, és egy gyümölcs használó tette halhatatlanná?
Elég gyorsan megmagyarázná azt, hogy honnan van ilyen mérhetetlen tudása, és miért lehet ilyen keveset tudni.
No de mára ennyi volt az agymenésem.
Remélem elfér itt, és nem mondtam ezekkel eget rengetően nagy hülyeségeket.