Hali!
Csak engem akaszt ki ennek az időutazásnak a bedobása?(egyálltalán nem One Piece-es, nem tudom a világába elképzelni.) Ezzel még 1-et esett a szemembe a manga. Ráadásul a jövőből szokás visszautazni, hogy megakadájozzuk még a múltban a dolgok kisiklását. Nem pedig a múltból utazunk előre... Azt miért?, hogy meglessék elszaródik-e valami...
Inkább az az érzésem, hogy már nem tud mit kezdeni ennyi karakterrel. Szabájosan fölöslegesek a legtöbb alkalommal. Főleg most, hogy a BigMom arc begyorsította a dolgokat.
Jobban örülnék ha végre, hétről-hétre azok a karakterek szerepelnének, akik mozgatják a szálakat. Nem értem miért kell minden fejezetben 1 oldalon keresztül sajnáltatni azokat a szerencsétlen szigetlakókat. Megértettük, rögtön a partraszálláskor, hogy gáz van. Unalmas már, hogy mindig 1 oldalt a hisztinek kell áldozni, helyette haladhatna a történet.(https://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/914/6) --> erre gondolok. Ez már fárasztó. Én már a 911-es fejezetben felfogtam, hogy mi a helyzet. A szamuráj csávó elég jól elmagyarázta Luffynak.
A Sanji - Zoro témához!
Eleve a One Piece-t a story viszi és nem a harcok. A harcok teljesen értelmetlenek mert nincs semmi tétjük. Ezt úgy értem, hogy míg a shippuudenben reszkettél, hogy vajon mi lesz. Itt tudod, hogy úgyis lezúznak mindenkit, ráadásul nem is izgulsz a karakterek miatt, mert tudod, hogy ÚGYSE HAL MEG EGYIKSEM.
Ezzel szerintem nagyon elrontotta Oda. De maga a story tényleg annyira erős, hogy így is elviszi a hátán.
Mondhatnánk, hogy attól függ, hogy ki az ellenfél. De sajnos az igazság az, hogy Sanji eddigi ellenfeleit, Zoro kb. mind lenyomta volna. Míg Sanji Pikat vagy Mr.1-et sehogy sem tudta volna kinyírni. Most a Big Mom arcba szerintem eléggé érezni lehetett, hogy Sanjinak bőven megvannak a limitei. Főleg mikor a tesóihoz hasonlították. Csak Yonjit tudta lerúgni, persze mivel Ő az öccse. Sanji legmenőbb Arabastaban volt mikor kiszabadította a bandát. Közbe átrázta Crokiékat. Ő mindig is emberként volt ábrázolva, míg Zoro az első perctől egy emberként akiben 1 démon lakozik. Nem érdemes hasonlítgatni őket, mert egyszerűen nincsenek 1 szinten. Sanji Usoppal van 1 kasztban és nem Zoroval.
BigMom arcról:
Szerintem ez az esküvő ahhol szinte mindenki, mindenkit ki akart nyírni, erősen a GameofThronesból ihletődött. A Germa klónseregéről nem is beszélve. Azok meg a makulátlanok, egy az egyben. BigMom pedig hiába brutálisan erős, mert az eddig igényesen bemutatott yonkok közül Ő a legidiótább.
Shanks és Fehérbajusz:
Szerintem ők voltak a Raftelen! Shank egyszerűen nem akar kalózkiráy lenni. Vagy annak alapján, hogy megjelent a gorusei előtt, lehet, hogy már senki nem lehet újra, vagy cak 1 D. lehet, így Shanks ha akar se lehetne.
Fehérbajusz pedig csak arra várt, hogy Ace elég erős legyen. Tutira veszem, hogy jártak ott. Ha Roger és Luffyék is megszerezték Big Mom út poneglyphjét, akkor szerintem Shanks/Fehérbajusz is megszerezte azt.
Összegezve a BigMom arcban elhangzottakat, szerintem emint Luffy megszerni Kaidó út poneglyphjét, Shanks oda fogja adni neki a hiányzó két darabot.(A sajátját és a Fehérbajuszékét.)Namost vagy ezen találkozókor csap le Feketeszakáll, hogy megszerezze egyszerre mind a 4-et. Mert szerintem neki nincs 1-sem. Vagy pont azért sürgeti majd meg Shanks a dolgot mert Feketeszakáll már úton lesz Raftel felé és hát ugye Ő is egy D.
Na bocsi ha tól hosszúra nyújtottam de ez most így egybe kívánkozott ki .