én egyetértek Hiei-el. és ezért is írtam hogy az elején még 2v1 kell egy parancsnok/csapás ellen.
One Piece manga
https://naruto-ku...ece/160/16
Ez alapján nem lőném be az erőkülönbségüket hisz lényegében még csak bemelegítettek és Bones épp beindult volna amikor Paula megállította.
Kaku 20 douriki-vel volt erősebb de már anno is úgy gondoltam hogy a Hiei által említett okokból Jabura akkor erősebb volt gyümivel együtt. Ennek ellenére Sanji sokkal gyorsabban és könnyebben győzött.
Ráadásul nem is volt one shot hisz Bobbin simán felkelt és utánaindult. Ráadásul még csak azt se lehet mondani hogy Bobbin milyen erős mert nem tudjuk a vérdíja meg nagyon alacsony a többi Sakktiszthez képest.
Ha már említésre méltó dolog akkor inkább Oven lerúgása volt az bár az is meglepi támadás volt
Egyébként ha már említve volt Doffy. Manapság elgondolkoztam rajta hogy biztos Yonkou parancsnoki szint alatti? Elgondolkoztam hogy lehet eléri vagy felül is múlja némileg Craker szintjét.
bakod
Én is így vagyok vele és bár megnéznék egy Zoro és Sanji párost ahogy vállt vállnak vetve harcolnak nem tartom valószínűnek.
Zoro-nak illene a legerősebb szamuráj ellenségnek.
Sanji pedig nem tudom. Illene egy jó 1v1-et nyomnia de ha egyedül ver le egy Csapást azt ferde szemmel fogom nézni hisz ebben az esetben megkérdőjelezhető hogy Luffy volt-e a csapat legerősebbje a Gyojin szigeten.
Szerintem egyáltalán nem egyértelmű hogy egy szinten vannak. Főleg timeskip után. Amit biztosan tudunk hogy Sanji párszor be lett árazva - Vergo pl. amíg Zorot kb Hawkings előtt megkarcolni nem tudták, és olyan ellenfelet is győzőtt le mint Pica. Plusz ami Zoro mellett szól az a timeskip alatti kiképzés. Egyiket megtanították főzni, talán pár harctechnika -okama- plusz Rokushiki/Seppo de ennyi. Míg Zorot a világ elismerten legjobb kardforgatója tanította két évig, csak harcra, és van egy valószínűsíthető ütőkártyája - balszem - amire még rá se kényszerült hogy használja azóta. Szerintem badarság lenne egy lapon említeni őket, főleg timeskip után.
Hawkins mikor karcolta meg Zorot? O.o
Azért az összehasonlításod alaptalan: míg Sanji teljesen új módszereket mutatott az időugrás óta (Blue Walk, Sky Walk), addig Zoro szinte csak a korábbi technikáinak fejlettebb változatával villogott. Még talán Picát is egy ilyennel győzte le.
Egy szinten állnak, hol az egyik van feljebb, hol a másik. Zoronak nagyobbak az izmai, Sanji viszont gyorsabb és nagyobb a mozgástere
Zoro-fanoknak emellett felhívnám a figyelmét arra, hogy Sanji kapott raid suitot, vagyis most épp ő lehet hangyányival erősebb Zoronál ^^
AFR írta:
Egyébként ha már említve volt Doffy. Manapság elgondolkoztam rajta hogy biztos Yonkou parancsnoki szint alatti? Elgondolkoztam hogy lehet eléri vagy felül is múlja némileg Craker szintjét.
dungeonlord
Csak filózom rajta
Hiei-el meg egyetértek. Mint régebben is írtam ha Sanji felveszi a Raid Suit-ot az lesz a karakter halála. Sanji karakterének az volt a legjobb része hogy mindent önerőből fegyver és démongyümölcs nélkül ért el.
Illetve ha felveszi a Raid Suit-ot harchoz akkor az egyértelművé teszi a kérdést is.
Ha felveszi az azt fogja jelenteni hogy úgy lesz csak egy szinten Zoro-val és anélkül rendesen gyengébb.
Ha nem veszi fel akkor pedig most is egy szinten vannak.
@Tapion:
https://naruto-ku...ece/913/12
Egyébként igen, míg Sanji bevetette az új technikákat mert be kellett vetnie amit tanult, addig Zoro nagyjából lehozta a harcait enélkül is. De ő is mutatott új technikákat azért pl a tornádótámadás a fishmenek ellen -sorry nevére nem emlékszem, plusz ugye haki használat Pika és Monet ellen. És persze ne felejtsük el hogy Fujitora ellen amikor leküldte a képességével a föld alá is képes volt támadást indítani.
Nem lehet egyértelműen kijelenteni a két ember közül ki az erősebb amíg nem harcolnak komolyan, de szerintem egyértelmű Oda kit akar erősebbnek mutatni. És szerintem itt Oda számít nem pedig a fanbase. A raid suit pedig mint felettem szólók is említik inkább megalázó lenne Sanjinak.
Zoro talán egyetlen új támadása a Daishinkan volt.
https://naruto-ku...ece/687/16
Legalábbis másra nem emlékszem a többi a régi tetchnikájának továbbfejlesztése. A tornádót is aminek a neve Tatsumaki már Enies Lobby-ban és előtte is használta.
Komolyan leírtad egy mondatban azt hogy nem egyértelmű és azt hogy egyértelmű?
oky18 írta:
Nem lehet egyértelműen kijelenteni a két ember közül ki az erősebb amíg nem harcolnak komolyan, de szerintem egyértelmű Oda kit akar erősebbnek mutatni. És szerintem itt Oda számít nem pedig a fanbase. A raid suit pedig mint felettem szólók is említik inkább megalázó lenne Sanjinak.
Szerintem a 2 éves időugrás elött valóban közel egyenlőek voltak, de utána Zoro láthatóan átvette a stafétát erő szinten. Míg az egyiket az "Okama király" Ivankov tanította, addig a másikat "A világ legerősebb kardforgatója" Mihawk. Ha csak ránézek erre a két névre, nem kell sokat gondolkodnom azon hogy ki adhatott át többet a tudásából. Ivankov Okama kenpója valóban figyelemre méltó és szerintem erősebb is volt az ő kenpója mint Sanji technikái, tehát ezen tudott segíteni Sanjinak. Viszont mivel Ivankov gyümölcs használó volt, ezért a harcokban nagyban támaszkodott annak az erejére. Úgy vélem ha Ivankovnak nem lenne gyümölcs ereje akkor Sanji nem sokkal maradna el tőle, és így sokkal többet sem tudott tőle tanulni mint amiket láttunk. Ellenben ott van Mihawk aki mérföldekkel erősebb volt mint Zoro és itt nagyobb az erőbeli külömbség mint az előző párosnál, így valószínűleg többet volt képes átadni a tudásából. Mivel mind a ketten kardforgatók és egyiküknek sincs gyümije így Mihawknak több lehetősége volt jól kitanítani Zorot. Ebből kifolyólag az időugrás után Zoro erőszint emelkedése sokkal intenzívebb volt mint Sanjié.
Hiei írta:
Elég elvakultnak kell lenni, hogy az ellenkezőjét mondja valaki.
Szerintem harcstílusukból adódóan Zoro sokkal erősebb.
De nem akarok belefojni ebbe a vitába mert engem hidegen hagy viszont ahogy Zoro berektelte Monet, olyan pillanatot én még nem láttam Sanjitól.
Konkrétan Zoro csak lefingta de már attól nem tudott mozogni. Félelemtől nem tud összeállni egy logia? Mikor mutatott ilyen brutális erőt Sanji?
Pedig Monet nem volt gyenge. Hiába tűzhasználó Sanji szerintem ő nem tudta volna ilyen módon helyben hagyni.
Még a CP-9es dologhoz annyit fűznék hozzá hogy Kakunak akkor még nem volt gyümölcse amikor felmérték a Dorikijüket. Amikor Zoroval harcolt szerintem már jóval magasabb lett neki ez az értéke.
Jabura-nak és Lucci-nak is átváltozás nélküli erejét mérték fel.
Az átváltozás nélküli ereje pedig Kaku-nak is 2200 maradt a gyümi megevése után is.
Ellenben mikor átváltoznak Jabura Ragadozó Zoan lesz amire Chopper úgy hivatkozott hogy erősebb (ha jól rémlik)
Illetve Jabura hozzá volt már szokva míg Kaku csak akkor próbálgatta.
Itt egyértelműen Jabura erősebb volt összességében.
Ugrás a fórumra: |