Mekkora lenne ha mondjum Zoro ellenfele lenne Jack, leveri es neki is hasonloan nagy verdija lesz mint Luffynak😁😁
One Piece manga
dotasman írta:
Mekkora lenne ha mondjum Zoro ellenfele lenne Jack, leveri es neki is hasonloan nagy verdija lesz mint Luffynak😁😁
azért Zoro aligha fog leverni egyedül egy parancsnokot. Iszonyat erős de a franc tudja mi kéne hogy sikerüljön. Luffy is épp csak elérte/lehagyta ezt a szintet... attól függ melyik parancsnokokat vesszük.. de Javk az erősebbek között van, nem Cracker.
Bár ha Sanjival nekiállnak.... ki tudja. talán
Hát elnézve eddig Kaidou csapatát és a neveiket. Jack valszeg az egyik leggyengébb lesz. Hiszen a neve Jumbó. A dáma a király és az ász alatt van. És ezek közül csak kettő lesz csapás. Gondolom az Ásznak más szerepe lesz vagy az maga Kaidou lesz.
Ez igaz!Ugyanakkor még mindig van egy aprócska bökkenő. Az 1milliárd vérdíj.
Nem hiszem,hogy a nevek alapján kéne lenézni Jacket.
Én a látottak alapján kizárnám azt, hogy a leggyengébb parancsnoknak.3ok miatt:
1: Oda nagyon odafigyel az 1milliárdós karakterekre!
2:Ez a barom,5napig no stop harcolt és egyedül harcolt 2legendás tengerész és egy admirális ellen.(Cracker 12óra után kezdett fáradni)
3:Végül doffi megmentési próbálkozás(Gyenge parancsnokot nem küldene oda)
Ha valóban ő lenne a leggyegébb parancsnok, akkor Kaido serege sokkal erősebb Big Momnál.
Ezzel együtt a Yonkok nem is egyenlőek.
dongeonlord
Azért az egyedül harcolt a 3 tengerész ellen kicsit túlzás. Mivel hajóval volt és az embereivel. Emellett nem láttuk a csatát így jóeséllyel ők 4-en össze se csaptak és inkább tengeri csata volt 1 Jack hajó vs 3 v 4 tengerészhajó (nem emlékszem mennyi volt).
Szóval az se biztos hogy ott harcolt. Erre nem lehet építeni.
Emellett viszont nekem is gyanús ez az 1 M-os vérdíj. Hogy milyen erős majd kiderül ha látjuk harcolni olyan ellen akiről tudunk valamit. Vagy ha feltűnik a másik 2 Csapás.
Illetve az se kizárt amit régen (ha jól emlékszem) Hiei mondott hogy lehet Kaidou Csapásai a brutalitásuk és nagyobb aktivitás miatt mind 1 M felett lesz.
Ez is lehet.
Remélem még idén látunk még egy Csapást.
AFR írta:
dongeonlord
Azért az egyedül harcolt a 3 tengerész ellen kicsit túlzás. Mivel hajóval volt és az embereivel. Emellett nem láttuk a csatát így jóeséllyel ők 4-en össze se csaptak és inkább tengeri csata volt 1 Jack hajó vs 3 v 4 tengerészhajó (nem emlékszem mennyi volt).
Szóval az se biztos hogy ott harcolt. Erre nem lehet építeni.
Dungeon mindig szereti félisten szintre emelni az általa kedvelt karaktereket. Aztán mikor pofára esnek, szétfikázza Odát, hogy mennyire rosszul csinálta. Ha az ő utópiája szerint menne tovább a One Piece, akkor Doffy, Katakuri és Jack lenne a Sankou, Akainu pedig a Kalózkirály...
Tapion-sama írta:
Dungeon mindig szereti félisten szintre emelni az általa kedvelt karaktereket.
AFR írta:FeketeDani
Ok kösz
Belinkelted hogy az oroszlán okádja a tüzet és én is ezt mondtam tehát miért is mennék szemészhez?
dungeonlord írta:
Így van. Jack többet mutatott, mint a Tom és Jerry futatott Big Mom.
dungeonlord írta:
Mind a mai napig nem bánom, hogy inkább eredmények, mint hírnév alapján istenítek egy karaktert.
dungeonlord írta:
Legjobb pl erre a szamurájok. Felhypezte Oda és WAno alatt 0 érnek. Erről ennyit.
Azért szerintem Big Mom is mutatott pár félelmetes támadást. Gondolom azért, mert a betegsége miatt úgy viselkedett, mint egy agyatlan zombi, amiatt nem menő, ergo le van nézve. Egy G4-beli támadást, amit Katakuri is megérzett ő röhögve blokkolta, Luffy azt se tudta, hogy szagoljon neki. Ha meg jobban meggondolod, akkor Jackről sem láttunk többet. Ismerjük a démongyümölcsét, ahogy Big Momnak, tudjuk, hogy kardforgató rohadt nagy állóképességgel. Ja, igen és még valami, még Kidet is felülmúlja forrófejűségben. Legutóbbi nem hiszem, hogy érdem.
Amúgy én egyáltalán nem lennék meglepve, ha Kaido csapásai közül mindenkinek 1 milliárd lenne a vérdíja. Sokkal barbárabbak, mint az édességparancsnokok és azért olyan habitussal, mint ami Jacknek van az 1 milliárd egyáltalán nem meglepő. Doflamingo megmentésére tett próbálkozás nem igazán jelent semmit, hiszen az egyik katonája is megjegyezte, hogy ez így számukra lehetetlen. Jack meg nem tűri a gyávaságot, így forrófejűen belevágott az akcióba. A jelenlegi információnk alapján ebben nincs semmiféle dicsőség, legalábbis én nem látok benne semmit. Eddig birom Jacket meg minden, de szellemi képességek terén nem sokkal tér el Big Momtól, legalábbis eddig nem igazán tűnt nekem úgy, hogy az ellenkezőjéről lenne szó.
Szerintem az Ász Kaido lesz, de örülnék neki, ha lenne valami kulcsfigurája még és inkább ő lenne, de ezt eddig nem igazán tartom elképzelhetőnek.
AFR írta:FeketeDani
Ok kösz
Belinkelted hogy az oroszlán okádja a tüzet és én is ezt mondtam tehát miért is mennék szemészhez?
Az ugye megvan, hogy Kamijiro az oroszlán neve?
AFR írta:
...
De miért tud tüzet lehelni Kamijiro?
AFR írta:
Nem Kamijiro okádta a tüzet. Rendesen látni.
Ugrás a fórumra: |