VALAKI tud valamit a mozi fimről mindegy hogy milyen nyelven van csak nézhető minőségben mikkor lesz valahova feltöltve ??
Mangában magyar felirattal hol lehet elolvasni ??
Egyesítve 2018.09.08 23:16:57:
Mert itt: https://naruto-ku...mia/094/17
Megtaláltam 94 fejezetig csak tovább akarnám olvasni .
Mozifilm: decemberig nem lesz nézhető minőségben sehol. Kb. akkor jelennek meg az első BlueRay és DVD rippek. A magyar felirat pedig majd azután, ha lesz használható angol feliratos verzió.
Manga: ha egy-két másodperccel tovább szemléled a legutolsó mangafejezetekről írt hírt, bizonyára feltűnhet, hogy heti szinten publikálunk magyar nyelvű fejezeteket. Sehol máshol nem találod meg magyarul, így kénytelen leszel vagy kivárni a hétfőt, mikor újabb 2 fejezetet rakunk ki, vagy megtanulni angolul
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Eddig azt írtam, és tartottam magam a véleményemhez, hogy az egész 1A átmegy. Nos majdnem bejött, és előtte soha nem gondoltam volna hogy pont Todoroki és Bakugo nem megy át. Bár ez a vizsga milyensége, és a viselkedésük fényében már egyáltalán nem meglepő. Igazából nincs is baj hisz 3 hónap és nekik is lehet engedélyük.
Touga-chanra nem gondoltam volna, ez tényleg meglepett. Persze így visszanézve utólag egyértelmű lenne a viselkedése alapján. Vajon mi lehet Camie-vel? nem hinném - remélem legalább is -, hogy ez a halálát jelentené, de hogy fogságban van annyi a minimum.
All for One még nem tudom mit tartogat, bár ezekszerint komolyan életveszélybe került az All Mighttal való csatában. tulajdonképp új infót nem kaptunk, de érdekes beszélgetés volt.
Bakugo megint bebizonyítja hogy nem hülye ő csak.... Bakugo... fura a karaktere mert az ember néha megkérdőjelezi hogy tényleg hős akar-e lenni, miközben erre egyértelműen igen a válasz. A harcukat már nagyon várom
Amúgy nem hinném hogy emiatt elvennék az igazolványát... Tulajdonképp az iskola területén vannak, ahol szabadon használhatják a képességeiket. Persze mivel mindezt éjjel teszik a tanárok tudta nélkül, iskolai szinten lehetnek következményei. De hangsúlyozom hogy szerintem az igazolványra nem lesz hatással... főeg hogy ismerik Bakugot
Tapion
Kicsit fogalom zavarban voltam. Azt hittem a szemeszter évet jelent.
bakod
Bakugo-t teljesen megértem de Todoroki-nál kicsit elgondolkoztam mennyire volt ő hibás a szituban vizsga szinten de kicsit kérdéses.
Touga-ra én se számítottam. Ez érdekes lesz.
AfO esetében mióta először megláttam nem értem hogy miért nem vágatta fel a szemét hogy láthasson.
Arra utaltam hogy egy engedély nélküli csata két diák között este ráadásul úgy tűnik komoly is lesz eléggé megkérdőjelezi az érettségüket és hogy méltók-e az igazolványra.
Azért a vizsga után nem meglepő, hogy pont Todoroki és Bakugo nem ment át.
Bakugo a második vizsgán nem sok mindent csinált és akit megkellett menteni csak lekiabálta plusz nem végzett semmilyen hasznos tevékenységet.
Todoroki pedig azért nem ment át mert elkezdtek veszekedni a másik iskolás diákkal ráadásul a hibájukból majdnem megsérült valaki ami azért elég komoly dolog. Illetve a csapatmunkát helyezték előtérbe és az ugye nem ment túlzottan jól nekik. Mivel ha hibáztál lepontoztak és utána hiába csináltál akármit nem kaptál érte plusz pontokat. Deku is elégé lement a 100-ról 70 pontra, de Momo 94 pontja meg elég fura tekintve, hogy annyira nem csinált sok mindent Dekuhoz képest. Szóval a pontozásból nem kell kiindulni de a lényeg, hogy ők ketten nagy hibákat vétettek.
Touga-chan pedig most már képes lesz felvenni Deku alakját is. Bár szerintem azzal a mennyiségű vérrel túl sokat nem fogja tudni használni. Mivel az a képessége, hogy feltudja venni annak az alakját akinek iszik a véréből, de szerintem ahhoz minden alkalommal új minta kell. Szóval csak pár cseppet szerzett.
AFO-nak szerintem lett valami a szemével és azért van csukva, talán All Might-al való régi harca során sérült meg ennyire. Harc közben azt hiszem egy képesség segítségével lát tehát számára ez nem gond.
Bakugo vs Midoriya érdekes lesz, de az iskola területén vannak ott szabadon használhatják a képességüket, akkor lenne gáz ha ez kint az utcán történne. Itt bármit csinálnak az iskola szab ki rájuk büntetést nem a hős hivatal vagy nem tudom mi a neve. Igy az igazolványukra ez nem igen lesz hatással.
Tessék megtenni a tétjeiket Vajon ki fog győzni? A Shoot Style kifejlesztő Midoriya vagy a harcmániás Bakugo? Vagy megbeszélik az egészet megölelik egymást és elmarad a harc? A következő részben kiderül
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Igen nagy hibákat vétettek és teljesen meg is értem hogy buktak. Inkább úgy fogalmazok hogy kíváncsi vagyok hogy mennyivel kapott kevesebb levonást Todoroki mint Inasa hisz Inasa volt a baj forrása.
Momo pontja meg teljesen reális hisz irányította a mentéseket, segítette is a mentéseket és gondolom mentett is a képességével. Emellett eléggé értette is a dolgát pl.: mikor Uraraka-t megállította mert majdnem h_lyeséget csinált.
Deku-vá lehet hogy csak egyszer lesz képes átalakulni a vérmennyiségből ítélve (már ha nem csak egyszer kell innia belőle) de Uraraka-ból elég sokat nyert ki illetve Tsuyu-chan-tól is szerzett.
Igen csak az a kérdés hogy csak benőtte a bőr (nem zárva van a szeme hanem be van nőve) vagy a szeme maga használhatatlan és mindegy hogy van-e előtte bőr vagy sem.
Igen a manga-ban mikor bebörtönözték elmondták hogy levegővibrációinak érzékelésével, Infralátással és valami szonár szerűséggel tájékozódik.
Harc lesz az látszik az előzetesből és én Aizawa-sensei-re fogadok.
Pár hete beszéltük hol lehet majd az anime vége én most nem lennék animés
Igy amugy ha 3 fejezet/rész van igazából nem is tudom hol akarják majd befejezni az animét. Mondjuk van egy tippem, de igy annyira nem lesz meg a csattanó.
Ahogy azt a sorozattól megszoktuk, látványos és élvezetes csatát kaptunk (ami amúgy 10 perces volt még a beszélgetésekkel is). Kacchan ha csak egy kicsit is de megnyílt Deku felé. Megmaradt a sajátos stílusa de bizonyítja hogy amúgy nem rossz gyerek csak szeret rombolni xDD
Deku is változott hisz a kommunikációjából is látszik hogy magabiztosabb és tökösebb. Ráadásul már 8%-ot is tud használni, bár ezek szerint csak a lábaival biztonságos. kíváncsi voltam mikor emeli a határokat, és lassan időszerű is volt. Ahogy ő is mondta nem drasztikus lépés de határozottan lépett előre egyet.
A következő részben akkor elkezdődik a 2. félév, és a bűnözők aktivitása isemelkedik. mindezt úgy hogy 2 rész van hátra az évadból....
Azt hiszem megvan a 3. kedvenc részem is az évadból Atya ég mi volt ez a harc Végre most már tisztázták egymás között az érzéseiket Kacchan meg Deku És a zenék amiket választottak hozzá, huhh csodálatos volt
előzetes
Hát akiket mutattak az előzetes végén diákokat és azt a bizonyos gonosztevőt, abból ítélve tuti hogy lesz 4. évad
Nekem nagyon tetszett az egész és főleg hogy rendes vége lett a harcnak és nem nyuszin félbeszakították.
Illetve már a nézés közbe se értettem hogy miért mondja azt Deku hogy nem drasztikus a növekedés.
Oké ha csak úgy nézed hogy 3% a 100%-ból akkor tényleg nem az de ha úgy nézed hogy majdnem ráduplázott az eddigi határra vagy ha úgy hogy az eddigi határt 60%-ával feljebb tolta azért elég jelentős.
Az az ütés biztos csak 5%-os volt? Ugyebár véletlenül felment 8%-ra. Nem lehet hogy az ütést is annyit sütötte el?
Ez egy bitang jó rész volt
Bár engem meglehetősen zavart a sok visszaemlékezés a mangába ezeket nem rakták bele csak az animések dramaturgiát akarták fokozni/kitöltsék a részt, de nekem akkor is sok volt.
Az a helyzet, hogy a "rendes" történeti ív addig tartott amig lement az All Might vs All for One. A vizsga meg ez a harc is csak amolyan nagyobb történeti íveket átölelő melléktörténetek. Nem úgy értem, hogy filler hanem azokhoz képest elég rövidek. A következő hosszú történeti ívet sajnos csak a negyedik évadban kapjuk meg bár nekem pont az lesz az eddigi kedvenc ívem Szomorkodni nem kell annak az előzményeit kapjuk meg a következő két részben.
Deku nem kapcsolt vissza 8%-ról csak kiemelte, hogy 5%-ot azért használta, hogy ne sérüljenek a kezei. Amugy ez a 3% is elégé meglepte Bakugot szerintem Deku egy 10-15%-al talán nyerhetett volna.
Azert ebből is látszik még ha nem is sokkal de Bakugo erősebb mint Deku, szépen fejlődget a srác, azért előtört a féltékenységi roham Bakugoból xD, Ám ez hogy erőben erősebb nem sokat jelent, szerintem minden másban azért Deku erősebb vagy legalább egyszinten van bakugoval. Midoriya szerintem túl sokat agyal a mozdulatain míg Bakugo ezt mind ösztönből csinálja, ezen megkéne próbálni változtatni mert így nagyon lelassul hogy elemez mindent, vagy jóval gyorsabbra kéne pörgetni. Érzelmek és terhek azért voltak bőven legalább tudjuk mit érez Kaccan.
-Mostmár tényleg fingom nincs mivel zárják le az évadot és mivel nem olvasom a mangát mert évente jön rész ezért csak arra gondolok hogy Dekuvá változik Toga és csinál valamit vagy lecsapnak megint a Ligával, ennyi jön képbe.
War doesn't determine who's right. Only who's left.