Én azért elvárnám, hogy legalább a felső vezetés legyen tisztában a világ történéseivel, stb és ide a headlinert is beleértem. Ahogy a valóságban is igaz az elzárt társadalmakra, a vezetőség tud a külvilágról, a népet meg hülyítik. Szerintem az olyan, mint a Shogun tisztában kell lennie nagyjából a külvilággal. Még azt is megértem, ha egy alacsonyabb rangú közkatona nincs.
Gondoltam, hogy valami felett elsiklottam, a farmon történt lopás elkövetője is említést nyert, ugye amit Batman is említett. Gondolom ez a Shutenmaru Kin'emon szövetségese lehet.
Amúgy egyetértek, amit Hiei is mondott nem ártana Luffyt kicsit parkolópályára tenni. Illene a többieknek is mutatnia valamit. Bár mondjuk ez egy darabig nem fog megtörténni, hiszen a többi Szalmalakaposnak van annyi esze, hogy normálisan beolvadjon. Nyilván a két problémás Luffy meg Zoro volt, akiről mindenki tudta, hogy nem fognak nyugton maradni. Szerintem amíg nem jut el messzebbre a Bakura városban történtek híre a többiek a beépülésre fognak még mindig koncentrálni. Azon sem lennék meglepődve, ha legközelebb látjuk Robint, már a Shogun közelébe kerül.