Elküldtem privátban.
Ha valakit még érdekel írjon priviben mert ide nem adja be jól a linket.
One piece egyéb
dungeonlord írta:
Mint pl én Ceaser kapcsán, akit Hiei támogat, de a szalmakalapos csapat nem .
Hiei a kérdésedre hamarosan válaszolok, de előtte linkelek egy érdekes spin-off mangát xD
http://kissmanga....?id=431787
Egy újabb tehetség távozott. Szerintem pótolhatatlan, ahogy említetted tényleg nagyon egyedi hangja van. Épp most néztem utána, hogy Zabuzának is ő volt a szinkronhangja például. Lehet csak én vagyok amatőr, de nem tudtam összepárosítani vele.
Épp a legutóbbi One Piece résznél tudatosult bennem, hogy Gol D Rogernek is megváltozott a hangja, és eléggé meglepett, hogy már olyan régóta elhunyt. Az efféle híreket nem nagyon követem, szóval akkor kerül tudomásomra ha például fórumon szóba jön, vagy az animében bukik ki. Bár általában minden részt megnézek még ha tartok szüneteket az anime nézése közben de ez meglepett.
Szóval ezek az emberek már tényleg a pótolhatatlan kategóriában tartoznak, nagyszerű művészek, egyediek és nagyon karakteresek.
AFR írta:
dungeonlord
Carrot-ról mikor is hangzott el hogy kezdő a Sulong-al? Mert nekem ez nem rémlik.Ha kezdő lenne irányítani se nagyon tudná magát mint Pekoms. Emellett fogalmunk sincs hogy milyen erős alapból vagy milyen lett Sulong-al. Így tippünk se lehet hogy milyen erősebb lesz Inu és Neko.
Oda erőviszonya se tökéletes. Közel se de korrekt szinten van. Ellenben az említett 3-4 mindegyike égbekiáltó b_romságokat csinált az erőszintekkel.
Azért az több volt pár percnél. Pár percig Chopper bírja a MP-t fenntartani.
Nem Pedro nem ezért akart visszamenni hanem azért mert Carrot életképtelen mint Luffy és semmit se ismer Zou-n kívül. Ellenben erős a Minkek között nem hiába van rangja a Muskétás osztagban.
Itt is megmondja Pedro hogy erősebb az átlagnál.
https://naruto-ku...ece/823/17
Tessék visszaolvastam és megtaláltam az állításaid ellentétét
És attól hogy nem ismeri a külvilágot még nem lesz gyenge vagy kezdő Mink (kezdő mink Mink miközben egy 3 éves Mink már harcol) hanem csak tapasztalatlan a külvilágról. Harcban lehet kevesebb az infója de nem lesz gyenge vagy kezdő.
Akkor csak nézd meg a Kakashi Zabuza harcot először és másodszor. Zabuza holtában mérföldekkel jobb lett.
Geninek leverték Haku-t aki Zabuza szerint volt olyan jó mint ő egy Jonin (méghozzá egy speckó erős Jonin) majd hirtelen minden Genin ilyen szinten volt aztán még fejlődtek majd elmentek két évet edzeni és Naruto még mindig ugyanott tartott bőven Jonin alatt majd csettintés és Konoha helyi Janija lett majd Kyuubi és Shinobivlág egyik janija.
És ez csak így hirtelen
AFR írta:
Itt is megmondja Pedro hogy erősebb az átlagnál.
https://naruto-ku...ece/823/17
Tessék visszaolvastam és megtaláltam az állításaid ellentétét
Genin ilyen szinten volt aztán még fejlődtek majd elmentek két évet edzeni és Naruto még mindig ugyanott tartott bőven Jonin alatt majd csettintés és Konoha helyi Janija lett majd Kyuubi és Shinobivlág egyik janija.
Hakut a Kyuubi erejével verte le, instant regeneráció és tűz alapú chakra a jég ellen. Szóval ostobaság, amit írsz. Naruto két év edzés után Sakurával simán felvette a versenyt Kakashival. Aki kiemelkedett a Jouninok közül. Kaguyáig semmi baj nem volt. Sőt ott legalább nem hagyták ott a földön az ellenfelet, hogy felkeljen és szétverje fejemet.
Ha valamivel soha nem volt baj a Narutoban azaz erőviszonyok.
A One Piece sokkal idegesítőbb ennél. Itt simán otthagyják az ellenfelet, hogy az felkeljen és szétcsapja a szádat.
Ráadásul az erőviszonyokat nem nehéz tartani, mikor a csapat 10 éve nem harcolt csak degenerált emberekkel és szinte senkiről nem tudjuk milyen erős.
Dofflamingot se tudjuk hova tenni, mert nincs mihez hasonlítani. Luffy az egyetlen, aki harcol ebben a mangában már 10 éve.
Pont ezért kezd undorítóan unalmas lenni. Még Totlanden se volt képes harcot adni a csapatnak Oda. Eniess Lobby óta nem volt értelmes harca a csapatnak és Luffynak is csak Doffi jutott azóta. Esetleg még Magellán, de az meg elkente.
Luffyék együtt alig tudtak legyőzni egy Px-et visszajöttek és one hitelték. Ennyi erővel ez is zavarjon.
Szóval a One Piece erőviszonyokat kár bármivel összehasonlítani, mikor itt még mindig ki se rajzolodott, hogy egy admirális vagy egy parancsnok az erősebb. Az egyetlen, mait bizton állíthatunk, hogy a Yonkouk méltók a nevükre, ahogy a Kagék is azok voltak. Nekem egyik se okozott csalódást se itt se ott. Egyébként nekem nincs bajom az op-val ilyen téren, de azért lássuk már a fától az erdőt.
Ha valami nevetséges az a Boruto.
Nem Carrot kalandornak kezdő és gyerekkorától harcosnak nevelték ez kb olyan mintha azt a szamurájt aki pl.: a Shogun első kardja kezdőnek neveznéd harcban mert először hagyja el Wano-t.
Igen vágom hogy csak Kurama erejével tudta legyőzni (alázni) de az a Kurama erő csak azon a szinten volt mint amivel épphogy legyőzte Neji-t. Vagy Neji már akkor is Jonin szinten volt szerinted?
A különbség hogy Naruto szinte sztagnál két edzés között majd kategóriákat ugrik egy rövidke edzéssel
Luffy meg folyamatosan fejlődik és csak a 2 éves edzés volt (jogosan) nagyobb ugrás.
Hiei nem azt mondom hogy jobbak a harcok de kevésbé ugrálnak az erőszintekkel.
A PX dolog meg mér zavarjon 2 év intenzív edzés van mögötte nem 2 hét.
A többivel egyetértek tőled de nem is a harcok menetéről hanem az erősörrendről beszéltem. Nem ugrál vele.
De ha nem így látjátok szívetek rajta és csak jó nektek mert tudtok értékelni egy manga-t amit én már nem.
Neji ellen Naruto irányított Haku ellen a Kyuubi. Az egyiknél őrjöngött a másiknál, pedig teljesen kontrollált állapotban volt. Viszont nem akarom szét offolni az op témát utálom, mikor másik mangákat hasonlítanak össze. Semmi értelme. Mindegyiknek meg volt a varázsa. Az már rég rossz egy mangára nézve, ha azzal védik, hogy a másik se volt jobb vagy az még rosszabb volt.
Naruto is két évet edzett. Amikor meg nem, akkor a klónokat használta. Ami jól meg volt magyarázva.
Az összehasonlítgatás ott kezdődött, hogy felemlegettem dungeon "barátomnak", aki egyébként nem a barátom, hogy míg más nagy shounenekben gyakran előfordultak s*ggből előrántott karakterek (Kaguya, Bach, stb.), addig a One Piece-ben Oda mesterien hinti el szinte az összes karakterének a nyomát, hatását a nagy egészre. Ez alól egyelőre Im-sama kivétel, de hát róla még semmit sem tudunk.
Más kérdés, hogy erre dungeon "barátom" egy fél értelmes mondatot nem mondott, csak "baromságról" meg "plot armorról" beszélt, holott én abszolút meg sem említettem ilyeneket
Ugrás a fórumra: |