Jah és kihagytam a Ginrummy is kártya játék. Ő volt ott Sheapheaddel Zou-n.
One Piece manga
Én pár éve írtam róla, hogy a másik két csapás neve nagy valószínűséggel Queen és King lesz. Még valahol Zou legvégén, Totland legeleje körül talán.
Nekem akkor már elég bizonyítéknak tűntek az alábbiak:
1. Doflamingo fedőneve Joker, aki ugye Kaido egyik kulcsfigurája volt.
2. Az egyik csapás neve Jack
3. Sheapheead, Ginrummy és X-Drake, ugye ahogy már itt is elhangzott elég beszédes nevek
4. Oda irodáján lévő cetli, amin ez állt: Kaido, King, Queen, Jack
Igaz, hogy ezt magamnak már nagyon régen elkönyveltem, de amikor itt megemlítettem nem állítottam, hogy 100% így lesz, szóval kerüljük el a felesleges vitát, ha kérhetem. Szerintem ezek lesznek a neveik, ugye most Wano arc elején is kaptunk utalásokat, Speed és Holdem, ahogy az előbb Hiei is írta és még Hawkinst is idesorolnám a kártyái miatt. Még ha utóbbi véletlen is lenne, akkor nagyon szép véletlen, de nekem van egy olyan érzésem, hogy tudatosan rakta ahhoz a kettőhöz Hawkinst.
Ugye amikor mindig próbáltuk belőni Jack erejét én mindig azon az oldalon álltam, hogy nem ő a legerősebb csapás, ezen teóriát építgetve. Tudom ez akkor régen elég vad teória volt és most is csak az, de én úgy gondolom a másik kettő erősebb lesz, mint Jack.
Még akartam írni 1-2 dolgot, ha eszembe jut később leírom, feltéve, ha itt folytathatjuk ezt a témát, csak ha már itt elkezdtük gondoltam leírom ezt ide.
Like ment, de ebben nem értek vele egyet:
kristofkristof írta:
Tudom ez akkor régen elég vad teória volt és most is csak az, de én úgy gondolom a másik kettő erősebb lesz, mint Jack.
Ez azért lehet, mert Mamának ott voltak a lelkecskék. Egy kész hadserege volt. Kaidounak mezei emberei voltak nem véletlen akarta a Smile-t. Neki jó eséllyel kevesebb használható embere volt, de azok minőségben jobbak lehetnek. Szóval engem egyáltalán nem lepne meg, ha Jack csak a harmadik legerősebb lenne.
Az egyensúly így nem borult fel. Viszont most Caesar és Doffi miatt ez az erő lehet elbillent.
Mama is azt mondta, hogy Elbaf erejével már kalózkirály lenne.
Semmi meglepő nem lenne benne, ha lenne két 1,1 milliárd feletti a csapatában. Ettől független Jacket én is egy szörnyetegnek tartom, de valljuk be nem egy lángész. Valszeg a brutalitása is hozzájárult ehhez a vérdíjhoz. Ellenben Mama családja jóval békésebbnek tűnik. Katakuri nem hiszem, hogy gyakran kiírt egy szigetet. Az édességeket valszeg időben leszállítják már csak félelemből is.
Hát a parancsnokok közül eddig messze Katakurit tartom a legveszélyesebbnek, neki nemcsak erejében telik a különlegessége, hanem rendkívül okosnak is tartom, megfontoltnak, ami elég hasznos tulajdonság egy harcban.
Jack meg lehet bármekkora tank, valszeg ugyanolyan fogyatékos lehet mint Mama, egy óriás elefántot akart leölni egy ágyúval.... Így sztem az erősebb karakterek könnyedén kicselezhetik, átverhetik.
Burgess nálam leszerepelt Dressrosán, ahol Sabo konkrétan boxzsáknak használta.
Beckman-ra leszek még kíváncsi, bár róla sokat elárult Kizaru ijedt képe mikor meglátta.
Nem értem, miért kell folyton Katakurihoz hasonlítgatni Kaidou csapatát... a Mamának több erős harcosa van, Kaidou-nak meg lehet, hogy csak 3 brutál tankja. Hogy most kinek mennyi a vérdíja, szintén irreleváns, hiszen az még mindig nem a fizikai erejét jelképezi egy karakternek.
Azt meg elég erős túlzásnak és légből kapott ostobaságnak tartom, hogy Nekomamushi és Inuarashi Rayleigh szintjén mozogtak volna xDDD Dehogy mozogtak. Ez nem Kishimoto, Kubo vagy Mashima mangája, hogy s*ggből előrántott karaktereket állítanak be úgy, mintha a nulladik résztől terveztek volna velük Ha Neko és Inu Rayleigh szintjén mozogtak volna, akkor egész biztos, hogy már hallottunk volna róluk korábban. Jó ég, dehogy mozogtak Rayleigh szintjén xDDD és még odaírja, hogy "minimum" xDDD
tetszik ez a teória a kártyalapokkal és szinte iztos hogy nem véletlen hisz Odáról beszélünk
Ha csak a vérdíjat nézzük az csalóka lehet, nem az erőszintet mutatja. Igen Jack egy komplett idióta, szóval a kártyák értékéhez igazítva tényleg lehetnek nála erősebbek. akik nem feltétlen fizikai erőben sokkal erősebbek hanem inkább a gondolkodásban.
Ha alá akarom támasztani, nézzük meg a souls játékokat: lehet hogy az ajánlottnál magasabb szinten is lever a boss ha ész nélkül mész neki - tuti. De ha okosan taktikázol, egy kicsit alacsonyabb szinten is simán megvered.
Tapion-sama írta:
Ha Neko és Inu Rayleigh szintjén mozogtak volna, akkor egész biztos, hogy már hallottunk volna róluk korábban. Jó ég, dehogy mozogtak Rayleigh szintjén xDDD és még odaírja, hogy "minimum" xDDD
LOL micsoda???!
Kishimoto mangájában hatalmas logikai bakik vannak erőviszonyítás terén, ( kb. akkora mint a Dragon Ball Super-ban ( mármint az animéban ))...
Ellenben a One Piece erőviszonya szinte tökéletes.!
Nem értem dungeonlord, hogy honnan veszed azt, hogy rossz az erőviszonyoknak a kivitelezése, szerintem a lehető legjobban van megtervezve...
A másik fórumon például kristofkristof jól leírta az erősorrendet.
Rayleigh-et márcsak azért is hülyeség hasonlítani Nekomamushi-hoz, illetve Inuarashi-hoz, mert az utóbbi kettő inkább fizikai erőben emelkedik ki, ezért se tudtak mit kezdeni egy ilyen tank bestiával mint Jack-kel. Míg Rayleigh esetében a fizikai erő mellett társul brutális haki és különböző távoli villámcsapások. Ha ezeket összegezzük akkor valszeg Rayleigh a sokoldalú technikákkal feltörölné Jack-kal a padlót.
Tapion-sama írta:
Ha Neko és Inu Rayleigh szintjén mozogtak volna, akkor egész biztos, hogy már hallottunk volna róluk korábban. Jó ég, dehogy mozogtak Rayleigh szintjén xDDD és még odaírja, hogy "minimum" xDDD
Az a legnagyobb vicc barátom, hogy ezek 2 még használták a Sulong képességüket!
Ha Carrot kezdőként ilyen op volt a sulonggal,aki majdnem Oven szintjén lehetett, akkor belesemerek gondolni, hogy a 2 veterán milyen erős lehet. Mert az alap erejükkel egyenlőként harcoltak egy Yonko parancsnokkal, akinek 1 milliárdos vérdíja volt.
Rossz nézni, hogy Kishit összehasonlítottad Kuba vagy Hironál.. Mert Oda sokkal többet hibázik az erőviszonyoknál, mint Kishimoto .
A többiről inkább nem válaszolok.
jasek89 írta:
Rayleigh-et márcsak azért is hülyeség hasonlítani Nekomamushi-hoz, illetve Inuarashi-hoz, mert az utóbbi kettő inkább fizikai erőben emelkedik ki, ezért se tudtak mit kezdeni egy ilyen tank bestiával mint Jack-kel. Míg Rayleigh esetében a fizikai erő mellett társul brutális haki és különböző távoli villámcsapások. Ha ezeket összegezzük akkor valszeg Rayleigh a sokoldalú technikákkal feltörölné Jack-kal a padlót.
jasek89 írta:
Először is jasek89
Ray-nek milyen távoli villámairól beszélsz?
Meg ne elemezzük már hogy Neko és Inu milyen képességekkel rendelkezik és mi az erőssége ha még harcolni se láttuk őket. Annyit tudunk hogy tartani tudták magukat Jack ellen 1v1-ben. De a kitartásuk elmarad mögötte hisz ők 12 órát pihentek mégse tudtak felülkerekedni rajta. Ray erejéről meg lövésünk sincs.
https://jaiminisb...915/page/1
Jó olvasást!
Ugrás a fórumra: |