Nem kell valakinek egy vesekő? Tök jó buli!
>>>> Ahhogy nézem zajlik az élet ebben a topikban!
Szerkesztette: Gabesz - 2018.05.29. 17:18
Duma topic 15
Gabesz írta:
Nem kell valakinek egy vesekő? Tök jó buli!
>>>> Ahhogy nézem zajlik az élet ebben a topikban!
Elkezdtem unatkozni eme csodás munkaszüneti hétfőn... nem jó érzés unatkozni... nosztalgiázni jobb. Így hát eszembejutott, hogy felnézek ide és meglepődve látom, hogy mi minden történt itt az elmúlt kb. fél évben. Lényegében úgy látom nagyon érdekes dolgok nem történtek. Viccesnek találtam a lent beidézett hozzászólást. Mintha még sose történt volna olyan, hogy egy nagy adag régi fórumos elhagyta eme fórumot és máshol folytatta volna tovább kis életét... aaaah dehogy sose történt ilyen, ahogy új emberek sem érkeztek soha azután. (Gondoltam megjegyzem, majd pedig visszacsorgok a jelenbe szépen lassan.)
Gman2 írta:
Csak hogy tisztázzuk, a csapat, ami már 8-10 éve a hátán vitte a csevegő részleget, nem fog ide visszajönni. Ez nem fenyegetőzés, nem durcimurci, csak egyszerű tény. Meg lett nekünk mondva, hogy nem belőlünk áll a fórum, gondolkodjunk el ezen. Elgondolkodtunk és csináltunk egy fórumot, ami belőlünk áll, ezzel meg is oldottuk a problémát. Butaság ez a tiszta lap dolog. Ez a lap nem tiszta, hanem szimplán üres, nincs is már értelme a számozásnak, mert semmi köze az előző 14-hez.
Én nem viccesnek találom hanem szomorúnak. Legalábbis én abban hiszek, hogy mindenre lehet megoldást találni. Erre csak annyi történt, hogy elmenekültetek egy probléma elől.
És vissza a jelenbe: Ti elmentek valahová tűzijátékot nézni?
Az, hogy itt hagyod a családodat akikkel 8-10 év alatt átéltél jót is meg rosszat inkább nevezném menekülésnek mint továbblépésnek. Persze amit csináltok az a könyebb megoldás.
Előbb vagy utóbb újra összefog gyűlni itt egy jó kis baráti társaság és felfog pörögni ez a fórum is én ebben hiszek.
Jaeger írta:
...
És vissza a jelenbe: Ti elmentek valahová tűzijátékot nézni?
Én is aludtam... 5 háznyira lőtték fel tőlünk a tűzijátékot, abban a fütyülésben meg durrogásban nem lehetett aludni... Kiültem a küszöbre és néztem... Tegnap hajnali 5-kor meg már dolgoztam... Viszont a héten ma dolgoztam utoljára... Lehet beiktatok mégegy 3 napos horgásztúrát...
A horgászattal felhagytam nem jutott rá elég időm a pénzt megáll a drága cuccokban. Mondjuk így is De nem költök rá feleslegesen. Ha télen lehet majd nyomni akkor benevezek rá A lékhorgászat meg nem az én sportom.
Ma vettem egy Logitech fejhallgatót. Sajnáltam rá a pénzt így vettem egy G533-at. Fejemre tettem és kb már meg is bántam a dolgot. A Sennheiserem után olyan, mintha Lamborginiből átülnék egy Lexusba. Jó jó, de árnyéka sem lehet a minőségnek. Tényleg igaz a jó fejhallgató 55-60 ezernél kezdődik.
Azaz érzésem, hogy ezt elfogom adni záros határidőn belül.
Ugrás a fórumra: |