Meg hogyha belegondolunk sokan vannak akik lényegében önerejükből válnak hőssé. Pl.: Ojiro (akinek van farka de az szinte semmi amit elért azt kemény edzéssel érte el benne meg lenne a lehetőség a farka nélkül is)
Nem lehetséges elvileg mivel AfO és öccse még az első generációk között lehettek amikor még csak ismerkedett a társadalom a helyzettel és még nem sokat tudtak a képességekről. Mára viszont már vizsgálattal meg tudják mondani hogy lesz vagy nem lesz képességed (az a lábujjas dolog)
Időutazást azt ne. Azt szinte mindig mindenütt elrontják.
Ha Dekunak lenne saját képessége már kiderült volna. Bár kitudja? Mindig előhuzzák a későn ébred fel paklit.
A heti részről pedig szerintem okés részt kaptunk. Oké nem volt annyira kimagasló meg sokat nem szerepeltek a kedvenc karaktereink, de ilyen részek is kellenek. Viszont voltak kiemelkedő pillanatok amiről senki nem beszél
Bakugo kezd rájönni Deku titkára? Ott volt a vizsga előtt amikor rákérdezett All Might-nál mi neki Deku, most pedig azt mondja a kölcsön kapott erővel könnyű, hogy továbbjutott szóval vajon mire gondolt?
A másik dolog pedig ez még mindig nem a vizsga vége... Ez volt a teszt első része, de a második részén is megbukhat az egész osztály ez még nem garancia semmire.
A videó végén az ending után még van pár perc azt is nézzétek meg
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Meg hogyha belegondolunk sokan vannak akik lényegében önerejükből válnak hőssé. Pl.: Ojiro (akinek van farka de az szinte semmi amit elért azt kemény edzéssel érte el benne meg lenne a lehetőség a farka nélkül is)
Nem lehetséges elvileg mivel AfO és öccse még az első generációk között lehettek amikor még csak ismerkedett a társadalom a helyzettel és még nem sokat tudtak a képességekről. Mára viszont már vizsgálattal meg tudják mondani hogy lesz vagy nem lesz képességed (az a lábujjas dolog)
Időutazást azt ne. Azt szinte mindig mindenütt elrontják.
Ő nem éppen a farka erejére támaszkodik ?
Már mint azzal csapkod , és nem tudhatjuk hogy az , hogy van farka , milyen egyéb más testi változásokat okozott nála pl erősebb fizikum
Hát nem tudom , nekem ez a kis lábujjas hipotézis , olyan légből kapottnak tűnik
100%osan nem tudok benne meg bízni !
Plus mert mindig vannak kivételek !
Bakugo kezd rájönni Deku titkára? Ott volt a vizsga előtt amikor rákérdezett All Might-nál mi neki Deku, most pedig azt mondja a kölcsön kapott erővel könnyű, hogy továbbjutott szóval vajon mire gondolt?
Amennyire én kihallom , azt mondja , hogy azzal az erővel ez természetes , hogy sikerült neki és hogy magáévá tette az erőt
Tehát kezdi elfogadni Bakugo Izuku-t , komolyan tiszta Sasuke -Naruto felállás !
Hát kieshetnek persze , de még nem tudjuk mik a mentés feladat részletei , mentésnél nem lehet olyan szintű lökdösődés mint a kisdobosnál
Röhejesen nézne ki , hogy a mentő csapatok egymással harcolnak , a mentés helyet
Szóval kíváncsian várom !
De figyelembe véve , hogy még csak elsősök , nem hiszem hogy megkapják az engedélyt
Hisz van még 2 ,5 évük hátra
Szerkesztette: KA-San - 2018.08.12. 00:17
Inkább most már elhiszi azt amikor Deku elmondta neki.
Magától sose jutott volna eszébe.
Egy pillanatra (mint Deku is) azt hittem elismeri a képességét de mint az utána levő mondata sugallja az inkább AM-nak szólt vagyis hogy AM erejével ez a minimum.
A zártesztre kíváncsi leszek mert így még nem hozott lázba.
Inkább most már elhiszi azt amikor Deku elmondta neki.
Magától sose jutott volna eszébe.
Egy pillanatra (mint Deku is) azt hittem elismeri a képességét de mint az utána levő mondata sugallja az inkább AM-nak szólt vagyis hogy AM erejével ez a minimum.
A zártesztre kíváncsi leszek mert így még nem hozott lázba.
Szó szerinte ezt mondja
Azzal az erővel , ez természetes !
Kölcsönzőnkért erőt , magadévá tetted ?
Ezzel én igen is úgy érzem , hogy kezdi elfogadni Izuku-t , mert neki kellet az erőt megzaboláznia , és Baguko ezt elismeri el
Tehát nem All Might-ra gondol , ha nem az erőre és Izuku-ra , hogy sikerült a sajátjává tennie !
Tehát elismeri őt valamennyire , még ha nehezen is !
Nem hiába döbben le Izuku is , bár lehet hogy csak azért mert hisz neki !
Nem 100%ig egyértelmű a dolog !
Mondjuk ha így van , remélem ennek nem lesz rossz következménye !
Bár feltehetőleg senki nem hinne el egy ilyen örültségett , hogy Izukunál van All Might ereje !
Azt ismeri el, hogy Dekunak már van szuperképessége, (ami eddig erősen tagadott) de ettől Bakugo nem tiszteli jobban Dekut.
A második mondat pedig egyértelmű utalás, mondhatnánk, hogy nem, de láttuk, hogy rákérdezett All Might-nél is Mit jelent neki Deku. (12-ik részben) Ő kamuzott valamit, de Bakugo csak annyit válaszolt jól van akkor ne mond el, de tudja, hogy hazudott. Most vagy azt gondolja, hogy valahogy tényleg kölcsön adta az erejét(mivel ugye Deku ezt monda) vagy azt, hogy Deku AM rokona és azért képes rá, mint az iskola fesztiválon amikor Todorokinak is gyanús volt.
A vizsga második része pedig még érdekesebb, a mentés. Abból a történeti ívből amikor megtámadták a gonosztevők az UA-t kiderült, hogy ilyenkor a legfontosabb a csapatmunka. Szóval ez elég fontos lehet a vizsga második részében.
AFR az évadokat mindig ütősen zárjuk és még nem vagyunk a végén Sőt eddig még ebben az évadban volt a legtöbb ilyen, Deku vs Muscular, All Might vs AFO és izgalmasan kell lezárni a 25 részt, hogy várják az emberek a következő évadot szóval még eljöhet a pillanatod.
A mangából amugy a kedvenc történeti ívemet a negyedik évadban fogjuk megkapni, tehát jövőre. De az író valahogy mindig feljebb és feljebb lép szóval még messze van a teteje.
Azzal az erővel ez természetes!
Ebben a mondatban nem Deku-t hanem az erőt ismeri el amit AM-tól kapott.
Kölcsönkapott erőt magadévá tetted?
Ez meg csak egy kérdés nincs benne semmi elismerés.
.
Hmmm
Lehet , hogy igazad van , nagyon bizonytalan az egész egyelőre
Viszont az , hogy elismeri hogy tudja használni , már bizonyos szempontból nem egy elismerés ?
Ez kicsit olyan mint narutonál a Kyubi , nem Naruto ereje , de az hogy megtanulta használni , szintén elismerendő tett !
Hmmm , számomra a dolog nagyon bizonytalan
Mindkét oldalban látok rációt !
A te verziódban is van logika
Legalábbis mondjuk Bagugo nem úgy gondol All Might erejére , mint mi , szóval lehet hogy neked van igazad
Ő azt hiszi , hogy eredetileg is All Might-é volt , de ez így téves .
Mert én az erőt nem All Mightnak tudom be , az erő egy külön entitásként értelmezhető , így én nem kötöttem automatikusan All Mighthoz !
Lehet hogy ezért láttam másképpen !
Mert All Might is kapta , és ő is csak át adta azt a rendje módja szerint
Persze ezt Bagugo nem tudja , joggal hihetné az egészet egy fajta csalásnak , pedig kemény munka van mögötte
De e gondolat menet szert viszont a te verziódra nagyobb az esély !
Autós példánál maradva , hibába kapok egy 600 lóerős Ferrárit , ha képtelen vagyok irányítani és az első kanyar után a falban végzem
A control is egy elismerést érdemlő tett !
Ezt meg ahogy én látom Bagugo elismerte , ha mást nem is (persze nem tiszteli jobban őt )
Kicsit olyan ez , mint Stuna és Zanzas kapcsolata , Zanzas is lenézi Tsunát , de még is elismeri bizonyos mértékig !
Amúgy minden One for all használónál másképpen működik az erő ?
All Might körül nem szoktak villámok cikázni !
A vizsga második része pedig még érdekesebb, a mentés. Abból a történeti ívből amikor megtámadták a gonosztevők az UA-t kiderült, hogy ilyenkor a legfontosabb a csapatmunka. Szóval ez elég fontos lehet a vizsga második részében.
.
Igen itt lehet hogy lesz jelentősége , hogy egy osztályból 1- vagy 20 diák vitte végig sikeresen az első tesztet
Végül is , a mentő csapatokat is team-enként , küldik ki bizonyos területekre , talán itt is valami hasonlóról lesz szó
Aztán az elért eredményekért , egyénien díjaznak , vagy a megmentettek értékelik a munkájukat stb
Meglátjuk
Amúgy ami engem nagyon érdekel , az az hogy a Uraraka x Midoriya Ship hogy fog alakulni , bár gondolom egyenlőre szüneteltetve lesz egy időre , de kíváncsi vagyok mi lesz belőle !
Mert a neten és a Youtubuon , már elégé felkapott téma !
Kicsit itt is olyan Narutos érzésem van , hasonló a szitu , mint Naruto és Hinata esetében !
Nem túlzottan elvégre bárki aki megkapja a OfA-t az meg tudja és eddig mindegyik meg is tanulta használni. Sőt ha azt nézzük az eddigiek jobbak is lehettek hisz pl.: AM-tól nem hallottuk hogy az ő teste is bénulás közelbe került volna.
A példádnál maradva pedig a Kyuubi erejét Naruto volt az első aki megtanulta használni.
Igen Bagugo mondatát úgy kell értelmezni hogy ő mit gondolhat hisz nem tudja mindazt amit mi.
Ezen én is gondolkoztam. Úgy tűnik hogy az lap képesség nem változik de a megjelenése igen. AM izom forma Deku elektromosság a test körül. Lehet ezt jelenti hogy a sajátjává tette.
Abból amit mondtak inkább arra tippelnék hogy mint járókelők sétálnak a pályán és történik egy katasztrófa és azt pontozzák hogyan reagálnak stb.
Kicsit hamar pörgették fel a kapcsolatukat szóval remélem nem a story legvégén lesz egy képkocka hogy egyébként ők x év múlva összejöttek
Bakugo semennyire se ismeri el most Dekut. Úgy értette, hogy AM erejével ez nem meglepő dolog, mint amikor Todorokinek mondják, hogy nem vártam mást a második számú hős fiától. Ezzel nem téged dícsér hanem azt akitől kaptad az erőt, hogy így gyerekjáték bárki képes lenne rá. Ebben nincs semmi elismerés és semmi tisztelet.
Valamit gyaníthat Bakugo, hogy Deku kölcsönkapott valami erőt All Might-tól és azt már végre megtanulta használni. Az lényegtelen, hogy nem tudja ugye 100%-on használni, de azt senki se tudja, hogy mit jelent csak Deku meg All Might.
Nem tudjuk, hogyan működik a One For All teljesen, mivel csak All Might-nál meg Dekunál láttuk. All Might az bonyolult eset, másnál valószínűleg ilyen izmos forma sem volt csak ő a sérülése miatt igy blöffölt. Az sem biztos, hogy Deku körül a villámokat meg a jeleket a testén bárki látja csupán lehet a szerző igy jelzi nekünk, hogy használja. Hiszen soha senki nem jegyezte meg, hogy Deku-n villámok látszanának vagy jelek lennének a testén.
Deku meg Uraraka nincsenek szerelmi viszonyban Uraraka inkább tiszteli Deku és csodálja ez még nem feltétlen szerelem ő se érti igazán ez micsoda.
És ez nem az a manga ahol a nagy szerelmi kapcsolatok ki lesznek bontva és csavarva. Lehet leginkább Naruto meg Hinata kapcsolatára hasonlít, de ebből se lesz semmi max a történet végén.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.08.12. 13:11
Bakugo pedig nem gyanítja hanem inkább már elhiszi amit Deku mondott neki.
Viszonyban nincsenek de azért ez bőven több tiszteletnél.
Féltékenység, kalapáló szív stb.
Illetve attól hogy shonen még bőven lehet benne ilyen szál is hisz van rá példa amiben volt és teljesen megfért benne.
Bakugo semennyire se ismeri el most Dekut. Úgy értette, hogy AM erejével ez nem meglepő dolog, mint amikor Todorokinek mondják, hogy nem vártam mást a második számú hős fiától. Ezzel nem téged dícsér hanem azt akitől kaptad az erőt, hogy így gyerekjáték bárki képes lenne rá. Ebben nincs semmi elismerés és semmi tisztelet.
Tiszteletet egy szóval se írtam , csak némi elismerést mintha véltem volna felismerni
Jobban bele gondolva , igazad van , ha más néző pontból közelítjük meg így logikusabb is !
Talán nálam van a baj , mert ösztönösen zsigerből probáltam tagadni a tényt , hogy Bakugo gyanit valamit a One for all-ról !
Mert az nem volna jó , nem is értem minek beszélt erről Izuku neki anno
Jaeger írta:
Valamit gyaníthat Bakugo, hogy Deku kölcsönkapott valami erőt All Might-tól és azt már végre megtanulta használni.
Sajnos igen , csak kérdés hogy ennek milyen következményei lesznek ?
Bagugo önzően tuti inkább magáénak akarta volna az One for all-t , nem hiszem hogy kifog egyezni a dologall , hgy Izuku-é lett !
Már mint hogy ordibál majd , hogy miért nem ő , miért Izuku , stb
Nem tudjuk, hogyan működik a One For All teljesen, mivel csak All Might-nál meg Dekunál láttuk. All Might az bonyolult eset, másnál valószínűleg ilyen izmos forma sem volt csak ő a sérülése miatt igy blöffölt. Az sem biztos, hogy Deku körül a villámokat meg a jeleket a testén bárki látja csupán lehet a szerző igy jelzi nekünk, hogy használja. Hiszen soha senki nem jegyezte meg, hogy Deku-n villámok látszanának vagy jelek lennének a testén.
Szerintem mindenki látja a jeleket és a villámokat , hiszen nem olyan dolgok amiket csak a néző lát , csak nem foglalkoznak vele
Viszont All MIght mestere sem egy izom pacsirta , szóval nem lehetséges hogy Izuku lesz az első aki megfelelően használja majd ?
Már mint úgy ahogy azt eredetileg is használandó , ahogy az első is használta , csak főhős , ennyi a minimum , hogy kicsit kiemelkedne a többi használó közül !
Deku meg Uraraka nincsenek szerelmi viszonyban Uraraka inkább tiszteli Deku és csodálja ez még nem feltétlen szerelem ő se érti igazán ez micsoda.
És ez nem az a manga ahol a nagy szerelmi kapcsolatok ki lesznek bontva és csavarva. Lehet leginkább Naruto meg Hinata kapcsolatára hasonlít, de ebből se lesz semmi max a történet végén.
Az igaz hogy nincs köztük semmi most , és jelenleg csak barátok és Uraraka csak csodálta őt , de ha egy nő felnéz egy férfira , oda már csak egy lökés a szerelem !
Uraraka egyértelműen érez valamit Izuku iránt , mint ahogy AFR írta , a féltékenység a izgatottság egy elég erős jel azért
Meg ahogy viselkedett Uraraka a csajos traccs partynál , azis egyértelművé teszi , csak még ő maga nem őszinte ön magával
Meg tényleg sok Shounenben megfért már egy kisebb romancal és szerintem nincs is ezzel baj , Narutoban is jó volt , Bleachben is
Egyenlőre csak a one piece mentes tőle , de Luffy hülye a nőkhöz
Plus
Izuku számára sem közömbös Uraraka , már mint látszik hogy tetszik neki és elismeri őt
Szerintem lehetséges hogy lesz itt még valami
Kicsit kutakodtam a neten , olyan pletykát találtam , ami állítólag a mangakától származik (interjú ), hogy ő szeretné a jövőbben ezt a vonalat használni !
Azt nem tudni milyen úton módon !
Viszonyban nincsenek de azért ez bőven több tiszteletnél.
Féltékenység, kalapáló szív stb.
Illetve attól hogy shonen még bőven lehet benne ilyen szál is hisz van rá példa amiben volt és teljesen megfért benne.
KA-san, AFR egyetértek, a Deku - Uraraka szerelmi szál szerintem sincs MÉG jelen úgy teljesen, de az is tuti hogy mindketten többet éreznek a másik iránt mint barátság. Ha nem így lenne akkor a csajos traccs is másképp alakul, meg Deku sem idegeskedne amikor Uraraka közel megy hozzá, és mondaná magában hogy "wáóó én egy lánnyal beszéltem!!!". a többi lány felé ez nincs meg, ahogy Urarakának más fiú iránt sem. Az hogy lesz e belőle valami... jó kérdés nem lenne baj ha lenne.
Viszont szerintem Bakugo nem tiszteli, DE elismeri Dekut. Nyilván sose fogja ezt kimutatni mert az nem menő, de nem véletlenül mondja pl a medencés "úszó" versenynél hogy Deku és Todoroki a legfőbb riválisa.
A harmadik évadból az első rész az a medencés nem? Nah az a rész egyben fillér tehát nem szerepel a mangában
Amugy volt kérdés lesz-e negyedik évad, szerintem ha továbbra is ilyen népszerű akkor miért ne? Ha évente 25 rész jön ki akkor ezt minden évben megtehetik míg fut a manga. Moviet is kapott idén szerintem ez alátámasztja, hogy népszerű.
Szerintem Bakugo már legbelűl tudja már hogy Midoriya AM-tól kapta a képességét. Az 1.évad 8. Részében Midoriya elmondta hogy ez az erö nem a sajátja hanem kapta valakitöl. A 2.évad 6.részében Todoroki elmondta Midoriyának hogy tisztában van vele hogy ö és AM vmilyen módon kapcsolatban állnak, és mikor ezt mondta Bakugo végig hallgatózott. Tehát nem kell sok ész hogy Bakugo összerakra a képet.