Bevallom nagyon féltem ettől a résztől, mert a filmben nagyon tetszett, és azért nagy csalódás lett volna ha elrontják, de ez a rész fenomenális volt Szerintem az egész történtet (és itt most a naruto összes részére gondolok) egyik legjobb harcjelenetét láttuk, ami lepipálta a filmben látottakat, pedig az is nagyon jó volt! Az összes kiegészítés a helyén volt, a karakterek reakciói, a mimika, a párbeszédek, és még ezt képesek voltak megspékelni egy olyan grafikával, hogy leesett az állam, és beleszőtték boruto szemét is, hát nagyon jó volt, nagyon tetszett. Nem is ragozom tovább, mert már mindent leírtatok előttem a részről, és nagyon várom a jövőhetit, azért az előzetes alapján vannak sejtéseim miket fogunk látni (röviden és részletek nélkül: manga+film kombo).
Ha a legvégén valaki figyelte Boruto sérült kezét, ott már halványan látszódott valami. Fura, hogy Momoshiki ennyire rávágta a szemére azt a szöveget, mintha már látott volna olyat korábban. Kezd egyre érdekesebb lenni a történet.
Amúgy tényleg jó kérdés mit is értett Momoshiki az alatt hogy látja a sorsát. És azokra a szemekre. Ez szerintem a legnagyobb kérdés a jövőre vetítve most.
Amúgy érdekességnek említeném hogy Borutónak a jobb kezén míg Kawakinak a bal karján van a jel. És itt volt szó némi tükörképtől párhuzamról.
Azok a Byakuganok meg tényleg nem tudom mennyivel lehetnek jobbak és mit is láthatnak?
Na végre!! ezért megérte várni az animációk iszonyat jók voltak, de nem is ez volt a legfontosabb. Most először éreztem azt hogy Boruto ninjává érett. Végre most már nem tagadhatja mások előtt sem hogy az örege a legerősebb és így normális apa fia kapcsolat is alakult ki talán a kettejük közt, meglátjuk hogy ez mennyire tartós. De szerintem ez a történet mindkettejükre pozitívan hatott.
goku nos ezekre a kérdésekre nem biztos hogy egyhamar választ kapunk.. de tény hogy ezzel elő van készítve a fő történet szál. Kíváncsian várom mi jön ezután
Nyilvánvaló, hogy nem szó szerint értette, hogy látja a sorsát, vagyis, hogy szó szerint látja a jövőt, ugyanis arra nem képes egyik szemtechnika sem. Inkább arra gondolt, hogy látta Boruto szemét és tudja, mire képes és eddig gondolom akiknek olyan szeme volt nem végezték túl jól. Lásd Toneri. Plusz ugye Toneri is mondta, hogy Boruto szeme a kulcs. Szóval egyre biztosabb hogy Boruto örökölte a Tenseigant.
goku, miről is beszélsz? Milyen jelről? Nem tudunk róla még semmit, Kawakiről meg még pláne. Illetve, hogy neki milye van. Jó lenne, ha nem felejtenéd el, hogy hol vagy.
Derex nem feledem és tudom miről és hol írok!
Erre a jó kérdés hogy mivel is indul eleve az anime? Mi az első jelent és kik is a szereplői?
Amúgy így nagyon de nagyon utólag elgondolkodva nem gondoltam volna hogy Momoshiki ilyen jó lesz a közelharcban! Képes volt simán tartani Narutóékat akik gyakorlott harcosok! Valahogy az elejétől kinézetéből úgy gondolta az ember, hogy inkább csak a jutsukat használja amiket elnyelt meg a tablettáit. De ez így sokkal jobb lett így megcsinálva. Látványosabb és élvezhetőbb ellenség lett. És sokkal látványosabban is lett megcsinálva mindene mint a movieban! Főleg mikor Borutó rasengaja betalál! Az nagyon ütött! Micsoda kinézet és pofa beállás!
szerintem a látványra és a sztorira se lehet panaszm bevallom féltem amikor bejelentették hogy a Naruto után lesz még folytatás de pozitívan csalódtam. annyira jó hogy hozza a Naruto régi feelingjét. Remélem nem jut a shippu sorsára ami tele volt unalmas fillerekkel
Ha jól emlékszem az anime 1. része úgy indul, hogy Boruto és Kawaki arcán megjelenik valamilyen átokpecsét szerű jel, de hogy az honnan indul ki, azt nem tudhatjuk még az animében.
Ami Boruto karján van nem tudjuk itt még, hogy mi, mert még csak most kapta meg, sőt szerintem 90%-a az anime nézőknek észre se vette azt a halvány valamit a sérült keze tenyerén.
Azt sem tudjuk, hogy az arcon lévő dolog és a kézen lévő petty ugyanaz lenne-e. Így elég érdekesen kitaláltad, hogy Kawakinak is van ilyen a tenyerén, mikor ezt még nem tudhatjuk.
Én erre értettem az előző hozzászólásomat, nem másra.
Emlékezz csak vissza. Több, mint 1 évig mi magunk se tudtuk, hogy mi lesz az az arcán az a valami
Ha jól emlékszem az anime 1. része úgy indul, hogy Boruto és Kawaki arcán megjelenik valamilyen átokpecsét szerű jel, de hogy az honnan indul ki, azt nem tudhatjuk még az animében.
Ami Boruto karján van nem tudjuk itt még, hogy mi, mert még csak most kapta meg, sőt szerintem 90%-a az anime nézőknek észre se vette azt a halvány valamit a sérült keze tenyerén.
Azt sem tudjuk, hogy az arcon lévő dolog és a kézen lévő petty ugyanaz lenne-e. Így elég érdekesen kitaláltad, hogy Kawakinak is van ilyen a tenyerén, mikor ezt még nem tudhatjuk.
Én erre értettem az előző hozzászólásomat, nem másra.
Emlékezz csak vissza. Több, mint 1 évig mi magunk se tudtuk, hogy mi lesz az az arcán az a valami
Röviden: Nagyon élveztem ezt a részt, jó volt látni az egész harcot, de főleg Naruto és Sasuke együttes erejét, meg jó volt a kis csevegés köztük. A többi Kage kb úgy érezhetett, hogy ezek ketten úgyis elintézik, ők csak besegítenek, ha muszáj.
Arról lehet esetleg tárgyalni, hogy Boruto miért nézett ki úgy, mintha egy szinten lenne a többiekkel. Mondjuk ő elég jó taijutsuban és ott van a szeme is, különben sem hiszem, hogy igazán megsebezte volna Momoshikit azelőtt, hogy betalált volna a Rasengan, szóval ez így rendben van. Momoshiki nem egy harcos, csak egy idióta, aki nem tud mit kezdeni az erejével. Dühösen könnyű kicselezni.
Raiga93, talán van "valami" abban, amit írtál, de szerintem rosszul érveltél.
Egy példa: Le tudsz csapni egy szúnyogot a levegőben? Nem olyan könnyű. Egy szúnyog nem tud megölni téged, de mi lenne, ha halálos mérget kapna valahonnan... A többi nagyobb szúnyog eltereli a figyelmed, az egyszer megcsíp és véged. Nah, Boruto volt az a szúnyog Momoshiki szemében. Amúgy meg valószínűleg azért "engedték", hogy Boruto győzze le, mert tudják, hogy a jövőben még sokra viheti, ezért segítik fejlődni. Talán már nem lesz az a beképzelt kölyök, aki volt.
Hát, ami Boruto tenyerén van, abból én semmit sem tudtam kinézni. Az tény, hogy tudjuk, mindkettejük karján lesz valamilyen jel később, Boruto jobbján és Kawaki balján.
goku5
Amúgy így nagyon de nagyon utólag elgondolkodva nem gondoltam volna hogy Momoshiki ilyen jó lesz a közelharcban! Képes volt simán tartani Narutóékat akik gyakorlott harcosok! Valahogy az elejétől kinézetéből úgy gondolta az ember, hogy inkább csak a jutsukat használja amiket elnyelt meg a tablettáit.
Mondjuk szerintem sem ért a harchoz, de elég szívós ahhoz, hogy sokáig bírja. Jólvan, mindannyian tudjuk, hogy ő egy isten (a legszánalmasabb). Viszont azt is láttuk, hogy még Boruto is ki tudja zökkenteni a klónokkal.
Hát lényegében Borutó is azért volt olyan jó és hatásos mert előtte Narutóék már csak lefárasztották valamennyire és az eltűnő rasenganjára sem számított ami még meg is sebezte.
Amúgy lehet tévedek, de ezt a részt is főleg Narutó- Sasuke páros vitte nem feltétlenül Borutó. Ő már inkább csak a végső csapást vitte be. Lehet ezekért is tettszett már mindenkinek annyira mert a régi nagy páros most mutatkozott csak be igazán!
Hát ez a rész is kitett magáért Nekem nagyon tetszett, nagyon jó levezető és bevezető volt a folytatáshoz! Remélem hozni fogják a színvonalat a továbbiakban is, és olyan jól egészítik majd ki a mangát ahogy az utolsó 2-3 részben tették! (bár a következő rész megint átkötésnek tűnik, de ilyesmit korábban is tapasztaltunk a sorozatban...)
Na de a részről! A családi üdvözlés nagyon jó volt, ahogy Hinata megöleli Borutot, na az kifejezetten tetszett, a kis családi ünneplés is nagyon kellett a sorozatba, Naruto is megváltozott szerencsére, sokkal jobban illett a megszokott személyiségéhez amit itt láttunk, mint amit eddig bármikor is mutatott a sorozatban! Na meg a boruto személyiségváltozása, ez az amire nagyon vártam, remélem hogy továbbra is ilyen marad, ezt a vagánykodást amit eddig mutattak abbahagyja, mert ez lett volna az elmúlt 66 rész lényege és végre elértük! Remélem rájönnek az alkotók hogy olyan jó és erős mellékszereplőket csináltak, hogy nem kell mindent a főszereplőre bízni, és itt ki is térnék a barátságra sikadai és boruto között, ami fenomenális! Meg merem kockáztatni, hogy a naruto egész történetében ilyen jól megírt baráti kapcsolat még nem volt, és remélem hogy ez továbbra is megmarad. A sarada boruto kapcsolatról pedig ne is beszéljünk, kiváncsi vagyok mit alakítanak belőle, de egy dolog már egyértelmű lett a mostani részből! Nem is folytatom, ezt a rész is meg kell nézni párszor, mert fontos dolgok vannak benne, kifejezetten tetszik a karakterdráma és fejlődés amit a borutoban eddig hoznak, remélem folytatják a többi részben is!
Jó kis levezető rész lett ebből tényleg! Nagyon tettszett nekem is!
És hála az istennek nem hagyták ki a visszatérésüket és üdvözlésüket! (bár ahogy csak simán kisétáltak az örvényből nekem nem jött be) Hinata meg tényleg örök kedvenc marad. Végre mutattak egy jó kis Hinata Narutó ölelést, bár Borutó nagyobbat kapott!
És hát végre tényleg menőn néz ki és viselkedik Borutó is. Ezt pedig Sarada is észrevette. Különösen tettszett. Csak még ezzel biztos nem kezdenek még semmit. Túl korai lenne.
Borutó is és Shikadai is akármit mondanak szerintem tipikusan úgy viselkednek és olyanok mint a szüleik. Ők is hasonlóan tolerálták a jövőjüket és ők is jó barátok. Nem hiába Shikamaru Narutó hivatali jobb keze.
Az meg hogy Narutó végre szabadságot akar kifejezetten tetszett. És jó volt ez az utólagos szülinap is. Hinata meg tényleg lenyűgöző tényleg sokat változott hogy anya feleség lett.
A reggeli felkelés és késéssel meg csak az volt a bajom, hogy videojáték miatt volt fáradt Narutó nem Hinata lefárasztása miatt.
Sarada meg tényleg igazi uchiha. Alig van ideje az apjával lenni. Lány is és mégis mivel tölti a közös idejüket? Hát persze hogy a tűzgolyó gyakorlásával!
Az is érdekes volt hogy Orochimaru is meg tudott lépni a megfigyelői elől és meglátogatni Mitsukit.
Amúgy nem tudom direkt csinálták olyanra vagy sem, de pár jelenet grafikája (főleg a fejek, grimaszok arckifejezések) nekem nem tetszett.
A következő rész meg az a tipikus Narutós "filler" részek lesznek.időhúzás amivel sehova nem jutunk. Csak a részek telnek. Meglátjuk mit hoznak ki belőlük!?