Nekem sem igazán tetszik ha ennyivel rukkolnak elő,hogy Brolyt Canon-ba hozzák.
Arra ott volt Kale,szerintem direkt arra lett kitalálva,hogy a későbbiekben pótolja.
Kevés kreativitást érzek már a készítőktől,ha nem fake.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Ez "sajnos" hivatalos, én őszintén nem tudom mit szóljak.
Annyival jobb, hogy mivel Brolyt nem ismerik kitalálhatnak neki valami jobb eredetsztorit és itt lehet egy jobb karaktert kapunk, valamint Kalevel összefűzik valahogy.
Ugye Vegita mondta a torna alatt, amikor meglátta Kalet, hogy ez a Saiyanek eredeti formája lehet.
Elsőre elég negatívan ért, hogy megint Broly, de feldolgoztam és úgy állok hozzá, hogy nézzük mit hoznak ki belőle és utána ítélkezem.
Van rá olyan 5% esély, hogy egy nagyon jó fakeről van szó (mint a régi fake epizód címek, amiket sokan elhittünk), de a legtöbb dolog amellett szól, hogy valódi.
Oké,itt a hivatalos megerősítés,hogy ez nem kamu
https://twitter.c...4327218177
És akkor Broly az a saiyan aki az első trailerben is benne volt? Nem egy teljesen más nevű most nem ugrik be a neve tagról volt eddig szó? Aki az első saiyanek között van vagy valami hasonló.
És ha már Broly most mit hoznak ki belőle? Super Saiyan Orange vagy ilyesmit?
Ultra Instict Gokut én kizárnám, de lehet akkor kapunk Vegitot.
Ügyesek, jól félre lettünk vezetve. Mondjuk én speciel örülök Brolynak mivel az egyik kedvenc karakterem. Viszon remélem tényleg kezdenek azért valamit vele és nem csak annyi lesz, hogy végre kánon lesz Broly és 1-1,5 órával később már halott lesz. Bár ahogy olvastam kapunk azért infót így is a saiya-jinekről.
Azert reménykedek, hogy tényleg megpróbálják jól összerakni a történetét és sok plusz új infót kapunk és egy komoly harc után majd szövetséges lesz Broly aki később, ha lesz új sorozat nem feltétlenül lenne fő karakter, de lehetne rá számítani.
"Broly" felbukkanása, egyfajta reboot/remak kapcsán,
egyáltalán nem lesz zavaró, ha azt egy Resident Evil 2 Remake = Resident Evil 2 szinten képzelik el.
Mármint magából a karakterből (aki Frieza mellett kedvencem, és elképesztően jól eltalált) mindent, mi a rajongók számára értékes azt átemelik, és újragyúrják a kor stílusának megfelelően, úgy még jól is elsülhet a dolog.
Az eddigiek alapján az a kevés amit láthattunk, nekem tetszik!
Én azért remélem kap némi személyiséget is,az ordításon kívül. Most már nincs előttem az a Jiren rész amikor kicsit a múltjáról tudtunk meg infókat,mint ahogyan az is képlékeny,hogy kerül majd elénk Broly...meg mintha valami időutazás is említve lett volna megint nem?
Szóvál a Jiren mesterét és kolóniáját szétbarmoló akárki,lehetne ő is.
Érdekes kapocs lenne.
Na és: amennyire nem tudtam elképzelni,hogy Brolyt csak így bedobják...az istenit hozzák már akkor vissza Bardockot is valahogy.
Szerintem ezzel a készítők adtak maguknak egy esélyt, hogy ez legyen az egyik legjobb DB film az univerzumban, csak nézzünk végig a szereplőkön: Goku, Vegita, Freeza, Broly.... szerintem ebből rossz nem sülhet ki, így még inkább várom már a decembert. És szerintem pedig fogunk kapni Ultra Ösztönt a film végére.
Azt viszont nagyon remélem, hogy jól fogják megoldani Broly canonizálását, és nem egy erőltetett belemagyarázásnak fog hatni, mint ahogy már sok minden más is...
Nagyon szépen kérklek ne kezd már megint. Már mért ne lenne köze a sorozathoz, el lett mondva, hogy a mozi a super folytatása ezáltal kánon, ahogy mostantól Broly is. Annyi hogy a kinézete megmarad mivel azt mégis csak Toriyama tervezte és ad neki egy új eredet történetet és személyiséget. Szóval a régiből és az ő általa elgondolt dolgokból gyúr egy újat.
Nigayami írta:
Volna egy nagyon fura kérdésem... Igazából azért ide írom mert azt hiszem a többi topik témakörébe nem fér bele.
Szóval... Most jutottam a be fejezetnek titulált (csak azért mert a jóból sosem elég...) Dragon Ball manga végére... (imádom a sorozatot ) Érdekelne... Mert tudatlan vagyok! A Dragon Ball GT nem jelent meg mangában csak animében?
Előre is köszi annak aki tudja a megfejtést XD
Oh és a fordító(k)nak meg örök hálám! Meg mindenkinek aki segített hogy elérhető legyen XD
A GT nem kánon, nem mangára épülő sorozat (vagyis manga sincs belőle). Ha nem láttad, egynek elmegy (megoszlanak a vélemények, szerintem az animét ne hagyd ki), de vedd úgy, mint egy alternatív sztorit. Azáltal, hogy nem kánon, a Z hivatalos folytatása a Super.
Ugrás a fórumra: |