NA én csak most értem a végére.
Amúgy hogy mi van a kinézettel a novelvan azt nem tudom, de a SAO animében még az elején jött egy tükör ami miatt nézett ki mindenki úgy ahogy valójában. Még mutatták és mondták is hogy voltak ellenkező nemű karakterek és más testalkatúak.
A sorozatról meg annyit hogy jó volt ez is igen izgalmas is, de nekem az eredeti SAO jobban tetszett. Valahogy nem értem hol van itt ebben az a nagy komplexus és hogy ezeknek a megoldása? Ezért mennek el játszani és kész. És ott el tudol lazulni felejteni a többi valós dolgot. Én pl ezért is szeretem az animéket nézni. Engem ez zökkent ki a szürke hétköznapokból. Nem láttam benne hogy olyan sok minden változott volna. Max. találkoztak a játékbeli barátokkal.
Viszont ha már a saját életed harcolsz az már igazi kihívás stressz és annak megoldása. És hogy hogy teszed túl magad rajta és hogy akarsz kijutni onnan!? Mit teszel ez ügyben?
A végén való nagy lelepleződésre én meg kb a 3. részben már rájöttem. A levél megírása és M megjelenésével meg biztos is voltam már benne. Túl sokat utaltak már rá az elején és M szövege is túl egyértelmű volt nekem már az elején.
Az meg hogy ki szereti a háremes animéket ki nem az már más kérdés. Lehet Bastiannak is azért nem tetszett úgy az eredeti mint ez.
Ezért a szereplőket történetet nézve azért kicsit másabb műfaj.