Amilyen idióta Zoro, persze jó értelemben, simán kinézném belőle. De igen akkor Luffyék még később érnének oda, bár ki tudja. Meg az is lehet, hogy valahogyan önön hibáján kívül történt az egész...
One Piece manga
jó kis bemutatkozás volt már nagy hiányoltam Zorot Előrébb olvastam h vki még szeretne egy kis hypot Sanjinak, nos kapott egy ruhát a vinsmokoktól,ha Franky egy kicsit feltúrbózná....sztem azzal már mindenki megelégedne. Itt mindenkinek kell egy kicsit erősödnie. És remélem Robin is szerez valami információt Rafaellel vagy a poneglyfekkel kapcsolatban
AFR írta:
Ha időrendileg korábban történne azt Oda jelezte volna nem?
Szerintem ez a Reverie ülés megkezdése után történt.
A 9-ik oldalon az a kígyóképű nő csak engem érdekel? Mert kizárt, hogy az smink legyen, és ő játszik a hangszeren is... Lehet, hogy jelentéktelen, de engem valamiért nagyon foglalkoztat...
Egyesítve 2018.07.01 21:48:35:
FeketeDani írta:
One Pieceben mindenki hasonlít egymásra, kivéve a rokonok.
Inkább az a vicces, hogy bár Marco a más embereket és repülő bivalyokat(?) is simán gyógyít, egy rövidlátás már kifog az erején.
Wanonál csak azt nem értem, hogy ha már Punk Hazard óta, jó 200 fejezete tudják, hogy Zoro kardját az egész ország ismeri, akkor hogy nem jutott legalább Law vagy Kineamon észbe, hogy ha a hajón nem is hajlandó hagyni, álcázni nem ártana.
Dani, nem tudom láttad-e azt a vázlatot, amit Oda csinált a 60 éves Luffyról, de egészen Garpra hajaz.
Ugyan, ha Luffy-nak a tejtől meg visszanő a foga, akkor az, hogy Marco nem tudja 100%-osan meggyógyítani a saját szemét az még belefér. Egyébként meg talán azt is ki lehet magyarázni, mondjuk, ha a képessége a démongyümölcs megevése előtti sérüléseket, születési betegségeket nem tudja meggyógyítani vagy egyéb... De az igazat megvallva én sem hinném, hogy lenne annál komolyabb magyarázata, mint hogy kihangsúlyozza azt, hogy orvos. A vicces inkább Kinemon fingva beszélése.xD
A hangszeren játszó nő az én érdeklődésemet is felkeltette. Lehet, hogy a hangulatkeltés miatt van, de remélem nem csak ezért láthattuk.
Speroval egyetértek a korlátokban Marco gyógyításával kapcsolatban. Bár nekem az a feltevésem, hogy ez abban nyilvánul meg, hogy a "természetes egészségkárosodással" már nehezebben tud mit kezdeni. Igaz öregek is voltak ott, de az egyik arra panaszkodott már megint ugyanaz a baja, szóval az is lehet, hogy az ilyen jellegű egészségkárosodásoknak csak a tüneteit tudja csillapítani valamilyen szinten. Nekem előljáróban ez az ötletem a képességével kapcsolatban. Bár azért remélem én is, hogy kapunk magyarázatot a képességére. Túl érdekes karakter, hogy annyiban hagyja, de ez csak személyes vélemény.
Az az álarc szerintem is inkább a kultúra része. Mivel Wano valamilyen szinten Japánon alapul, így amíg meg nem említetted eszembe sem jutott volna fontosabb jelentőséget tulajdonítani neki. Persze Odából minden kitelik, szóval lehet lesz jelentősége, de én is csak azt tudom mondani arra, mint a többiek, hogy inkább hangulat miatt.
Zorot meg olyan szempontból nem tudom hibáztatni, hogy megígérte Luffynak mire odaér felsorakoztatja Wano harcosait. Bár mondjuk ha csak fél fejezet alatt kapott ilyen badass jelenetet mi lehet majd később? Mondjuk az is igaz, hogy Zoroval sosem volt ilyen probléma. Franky helyzete nehezebb, mert ő a látottak alapján komolyabban veszi a beépülést, de azért remélem sutyiban csinál valami fegyvert, továbbfejleszti magát vagy akármi. Örülnék annak is, ha Usopp hakijában is lenne valami előrehaladás.
Én most láttam először ezeket a képeket, most hogy mondod.
http://i0.kym-cdn...79/7de.png
Itt egy másik érdekesség, aki esetleg még nem találkozott vele.
https://pm1.narvi...cv2_hq.jpg
Megmondtam, hogy Luffyék nélkül fognak harcolni Zoroék.
Szerintem ez így jobb megoldás, mintha ha egész csapat harcolna 1 szigetért.Mert így a leggyengébb és a közepes csapattagok is tudnak fejlődni és sokkal kidogozottabb harcokat kapnak.
Totland arcnál Nami és Brook kapta a rivaldafényt, Wano pedig Robin és Franky .
Lawtól azért többet várok,mint Zorotól.
kristofkristof egyetértek. Szerintem is egyetlen szigetből áll Wano . Amazon Lily féle szigetként tudom elképzelni WAnot.
Ugrás a fórumra: |