Youtube-on lehet találni
rengeteg dolgot lehet találni a youtube-on, köztük kiemelkedően sok trash AMV videókat és fake, hoax/fan által kreált dolgokat. A legtöbbet nem szabad készpénznek venni.
Azt a történetet amit mondasz, azt nagyjából a NS 470. része körül adták le. FILLER jelzőt kapott, mint Naruto Shippuuden rész, de a Boruto animének pedig canon szálává vált. Így azt amit ott láttál, nagy valószínűséggel az animéből szedték ki. Én valahogy időnként nem értem azokat, akik a fillereket nem nézik meg. Útólag visszanézve alig találok olyat, ami nagyon elvont hülyeség lenne. Ami Kaguya történetét, illetve a fiaiét illeti, azok canonnak számítanak, csak úgy, mint a The Last és a Boruto film (amit most játszanak le az animében újra, kibővítve)
idősebbik testvérnek Rinneganja volt, míg a fiatalabb testvérnek Sharinganja
Én úgy emlékszem, hogy Hagoromo Sharingannal kezdte, majd talán egyből Rinneganja lett az MS helyett? Valami rémlik.
A fiatalabbiknak pedig Byakuganja volt.
Az akiről pedig beszélsz, teljesen más személy. Hagoromo (Rikudou-sennin) és testvére Hamura volt akik lepecsételték az anyjukat. Hamura a Holdra tért, hogy anyját őrizze. Nem élt ő sem örökké, de lettek leszármazottai. Közülük az egyikük Toneri, aki a The Last filmben tűnt fel először, s azóta többször a Boruto animében.
A mangát szigorúan tilos idekeverni, a 3. Ootsutsuki tagról pedig majd később tudunk meg dolgokat.