De nem arról volt szó, hogy sokáig fog tartani visszanyerni a varázserejüket? Amikor kiszabadultak mindenki 0-án volt. Aztán elkezdték bekebelezni a lelkeket, de ennyi idő elég is lett volna rá? Vagy ahol most tartunk ott már teljes erejükben vannak? Úgy értem, hogy Meliodas halála után eltelt némi idő...
Van még 1 dolog. Amikor Galand vesztett és megszegte a saját parancsolatát akkor meghalt nem? Akkor Merlin visszakapta a testét?
Ugye Melascula megidézett démonokat, hogy kezdjenek el lelkeket gyűjteni, amiből Gilék csak 2t öltek meg abban a faluban. Valószínűleg a többi szépen gyűjtötte nekik a lelkeket.
A 18. részben mondják, hogy rengeteg falut támadtak meg a Parancsolatok + ugye Camelotot Zeldris. Szóval jó pár lelket elfogyasztottak.
Hiába, Ő a Hét Főbűn és a Tízparancsolat parancsnoka... Viszont akkor is egy kicsit kiábrándító számomra az ennyire nagy különbség mégha shounen műfajról is van szó...
Galand is meghalt. Amikor Merlin átrakta a lelkét az erekjébe, akkor mondta, hogy ez mentette meg az életét. De ha igazad van, akkor is csak ketté kell csapni a szobrot és egy gonddal kevesebb.
Bár tudom, hogy ez valószínűleg a jövőben kiderül, illetve talán a mangában már haladt ebben az irányban a történet, de aggaszt a többiek erőszintje. Szomorú lenne ennyi felvezetés után úgy lezárni a végén a történetet mint a Bleachben, hogy akkorisafőszereplőalegerősebbésatöbbieknemérhetnekfelhozzá...
Közben végre kikerült a 22. rész. Nem mondom, hogy megérte ennyit várni, de megérte ennyit várni rá
Escanor nagyon adta. Nagyon jó csata volt. Csipkerózsika is felébredt végre, úgyhogy helyreállt a lelki békém Kár, hogy csak 2 rész van még hátra és nem egy olyan folytatólagos anime, mint a Naruto vagy a One Piece így most megint lehet várni egy csomót a folytatásig. Mondjuk azt nem tudom, hogy jelenleg mennyire vagyunk attól, ahol a manga tart jelenleg.
A 22. rész a 188. fejezettel lett vége. Az évad meg valószínűleg a 196-197. fejezettel fog véget érni.
A manga jelenleg tart 272-nél, szóval egy 24 részes 3. évadra most is lenne anyag.
Inkább sok mindent hagynak ki. Főleg az 1. évadnál fejezeteket hagytak ki, bizonyos dolgokat írtak át. Pl. : az 1. évad végén mikor Dreyfus és Hendrickson összecsap, akkor Griamore is segít apjának vagyis 2v1eznek Hendy ellen, aztán "porlad el" Dreyfus a fia szeme láttára. A mangában sokkal több idő jutott más mellékkarakterekre is, pl. Slader, stb. Ezeket is kihagyták. Inkább csak a harc jeleneteket hagyták meg, ezért is lehetett néha érthetetlen az 1. évad.
A mostani évadnál más a helyzet. Itt eddig nagyon apró "jelentéktelen" dolgokat hagytak ki, voltak részek ahol több fejezetet dolgoztak fel, de még így is mindent bele tudtak zsúfolni. Most így az évad vége fele meg bekapcsolták az extra sietséget, hogy betudják fejezni ezt a történetszálat.
Estarossa: Az is egy lehetséges opció lehet, hogy a hatása alá került, vagy csak egyszerűen tudta, hogy úgy se tudja kikerülni/védeni a támadást azért állt egy helyben.
Akkor meg kell várnom a magyar fordítást vagy fel kell boostolnom az angolomat és megkeresni valahol a mangát...
Igazából nem arra gondolok amikor nem mozdult. Hanem amikor Escanor elengedte a csapást és Estarossa csak dühösen kiabálta a nevét Azért nem semmi ez a pali... Gyakorlatilag az erőskála 2 végén álló Tízparancsolatot kényszerített a saját parancsolatának a megszegésére. De ha nem is így történt, akkor is gyakorlatilag komolyabb strapa nélkül csapta le Estarossát is. Talán csak akkor nem lenne esélye, ha mind egyszerre mennének neki, mint Meliodasnak... Azért megnéztem volna mekkora az erőszintje az utolsó csapásnál
Akkor meg kell várnom a magyar fordítást vagy fel kell boostolnom az angolomat és megkeresni valahol a mangát...
Igazából nem arra gondolok amikor nem mozdult. Hanem amikor Escanor elengedte a csapást és Estarossa csak dühösen kiabálta a nevét Azért nem semmi ez a pali... Gyakorlatilag az erőskála 2 végén álló Tízparancsolatot kényszerített a saját parancsolatának a megszegésére. De ha nem is így történt, akkor is gyakorlatilag komolyabb strapa nélkül csapta le Estarossát is. Talán csak akkor nem lenne esélye, ha mind egyszerre mennének neki, mint Meliodasnak... Azért megnéztem volna mekkora az erőszintje az utolsó csapásnál
Én is kíváncsi lettem volna!!!
Nagyon menő escanor az egyik új kedvencem
Mikor kérdi ki dönt arról, hogy ki erősebb hát én XD nagyon ott van
Egyesítve 2018.06.23 23:00:05:
Köszi a fordítást!!!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Derieri mikor kitör az Ark-ból miért lesz rövidhajú? És mintha fiatalabb lenne! Ez az ő parancsolatának az ereje? )
Szerintem csináltatok haverral egy polot amin Escanor lesz a hátán meg az oroszlán jelképe
Próbáltak egyensúlyozni ,hogy ne legyen Meli a legerősebbnek titulálva ezért ráfogták Escanorra ,hogy a legerősebb a 7 bűnből ,de gyakorlatilag ez nem igaz. Elvileg amikor még Meli a megjavulása előtt állt Escanorral nyomtak egy full erő harcot és Meli nyert . valahol mondták is ,hogy egyedül akkor kellett teljes erejéből úgy harcolnia valakivel ,hogy megnehezítse a dolgát ,de javítsatok ki ha tévednék. nanatsu wikin fel van tuntetve egy erőszint Melinek és több mind Escanoré. bár az csak fanart vagymi.
What miről beszélsz, milyen harc, ilyen nem volt, de szerintem te spoiler dolgokra gondolsz, azok se úgy ahogy te gondolod, inkább várj míg az animében kiderül sok minden
Egyesítve 2018.06.24 12:56:14:
Plusz a megjavulást se értem.
Amúgy elég sok részletet kihagytak ami a mangában benne volt.
Látszik hogy siettetik a befejezést.
Nem azzal van a baj, hogy a főhős a legerősebb. Ha nem Ő lenne, akkor az valami nagyon új lenne, amit még nem láttam sehol és nem is hiszem, hogy van. Persze nyugodtan javítsatok ki ha tévedek A gond ott kezdődik, hogy nagyságrendekkel erősebb, mint akárki. Persze nem akarok itt sopánkodni.
Nagyjából akkor 100 fejezetre van most az anime és manga egymástól. Akkor miért akarják ennyire befejezni? A fix 24 részes limit miatt?
24 részt rendeltek be, és el akarnak jutni egy bizonyos fejezetig, hogy úgymond "kerek" legyen az évad. Hülyén nézett volna ki az első évad is, ha nem kapkodnak, és az utolsó rész már nem fér bele a 24 részbe Gondolj csak bele, 2 évet várhattál volna a Hendy elleni harc utolsó pár mozdulatára xD
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.