barn
Zseniális teknős tanítványa
sziasztok, akkor megosztanám a teóriáimat, észrevételeimet (és hogy mi az amit megnéznék) az elmúlt fejezetekről.
- Koby feltűnése remélem azt jelenti, hogy itt végre ő is kaphat egy harcot, szerintem már nagyon ráférne. Eltudom képzelni, hogy az egyik forradalmárral megy 1v1-et de akár a cp0-val is bizonyos körülmények közt.
- Ha már mutatták a rabszolgákat hatásos lenne ha Saboék Betty képességével felbuzdítanák őket és fellázadnának.
- Érdekelne, hogy Fujitora, hogy szeretné megváltoztatni a jelenlegi rendszert, lehet ezért akar találkozni Rikuval és Cobrával. Lehet azért mert eröl a két országról tudhatja csak biztosan hogy Luffy szövetségesei de valószínebnek tartom, hogy azért velük akar beszélni mert mindkét országot majdnem elpusztította egy shichibukai és láthattuk nála és smokernél is, hogy ez mennyire komolyan érintette őket. szóval kíváncsi vagyok.
- Érdekes, hogy Ryokugyuu pont három éve nem eszik. Ez nagyjábol annyi idő amióta Luffy kalózkodik, lehet véletlen de kitudja.
- Az új módszerről a shicibukai leváltására volna egy teóriám. Szerintem Moirához lehet köze. A háború után gyanús volt a "halála" és Doffy is megjegyezte ezt, meg azt is, hogy tengerészet is megdöbbent a gyümölcse igazi erején. Ráadásul nagyon kilóg a shichibukaiok közül (szerintem). A többieknek mind volt (vagy láthatóan lesz még) valami fontos szerepe. Thriller Bark pedig ha nem vesszük Brook csatlakozását és Lola vivre kártyáját akár filler is lehetett volna. Ezért gondolom, hogy Oda még tartogat valami vele (talán még Weevil-hez is köze van).
- Érdekes, hogy Gorosei tisztogatásról beszélt, amikor Im-től csak egy nevet akarnak akit elkel törölni. Szerintem lehet, hogy Imtől függetlenül is terveznek valamit. Ez viszont megerősítené azt a korábbi felvetésemet (arra vonatkozólag, hogy ki akarja elhallgattatni Doffyt, akitől a tengerészet védi még a börtönben is), hogy a tengerészet és a mennyei sárkányok közt is van valami konfliktus.
- A képek amik Im-nél voltak. Érdekelne miért vitte magával a körözési plakátokat a kalaphoz, ha utána a kertbe ment velük, szerintem ez furcsa.
- Nem is láttuk, hogy Im vagdosná szét a képeket. Nem hinném, hogy véletlen szerűen választott volna ha meg a képeken vezette le a dühét valamiért ésszerűbb lett volna szét tépni őket de látszik, hogy tiszta vágásokkal darabolták őket fel (érdekes, hogy Shirahoshi képét csak átszúrták). Persze lehet, hogy Im kardforgató, de akkor miért hagyta ott a kardját, ha meg nem az akkor nem értem miért kardot használt. Nekem inkább tűnik valami rituálénak vagy jóslásnak az egész.
- A Gorosei miért úgy fogalmaz, hogy " a fény" melynek ki kell hunynia. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a tengerészetből bárki is így hivatkozzon egy ellenségre. Az egész megfogalmazás is olyan mintha valami nem evilági lényhez beszélnének.
- Im szeme tényleg pont olyan mint Mihawk-é. Mivel nem sokat tudunk rólla, lehet tényleg valami köze van Im-hez. Mindig gyanús volt, hogy bár a shichibukai tagjaira úgy hivatkoznak mint kalózokra Mihawktól sose láttunk semmi ilyesmit és még legénysége/csapata sincs. Ez nagyon fura.
- Végezetül Shanks. Először azt hittem arról a kalózrol akar beszélni akinek a plakátját Im összefogta Luffyáéval de a következő fejezetben ellőtte, hogy az Teach ezért valószínünek tartom, hogy nem róla akar beszélni. Az én tipjeim Weevil (a moirás elméletem miatt), Bonney (mert feltűnt az ívben), Marco (mert Weevil említette), vagy valaki a Rocks-ból.
Van még pár kezdetleges gondolatom de azok olyan rövidek, hogy megvárom amíg több információ lesz.
(+ Így hogy Garp és Bonney egy helyen tartózkodnak bár csak egy minimális esély van rá de talán összejöhet egy fiatal, ereje teljében levő Garp)