Tényleg jó lett! Végre kezdünk visszatérni a régi főzős ruhaszakítós menetrendhez!
Hát a hajak tényleg, de hát az van. De ami tényleg a legrosszabb az a főhősünké megspékelve azzal a vágással! Hogy tudták így elrontani a főhőst?
Shokugeki No Souma
goku5 írta:
Tényleg jó lett! Végre kezdünk visszatérni a régi főzős ruhaszakítós menetrendhez!
Hát a hajak tényleg, de hát az van. De ami tényleg a legrosszabb az a főhősünké megspékelve azzal a vágással! Hogy tudták így elrontani a főhőst?
Akkor a következő pár fejezet le is lesz fedve ezzel.
----------------------
Sajnos közben véget ért a 3. évad.
Mintha a 2. felében javult volna az első feléhez képest a látvány.
De egészében ugyanolyan jó volt ez az évad is.
----------------------
https://readms.ne...269/5191/1 Megumi lerendezte csávónkat.
+ 30. kötet borítója. Hát Souma fülei elég érdekesek lettek, vagy csak nekem fura ? xD
Én azon gondolkoztam, hogy milyen cool lenne, ha haladnánk lefele az elit 10-ben és mindenki kapna egy ilyen mini arcot. Tök szívesen megnézném. Btw remélem ezt az anya komplexust levetkőzi Megumi mert annyira nem tetszik
Hozzá teszem a fejezetben teljesen tükrözte a rajzoló Milf komplexusátXD Hentaiban is ez volt a kedvence állítólagXD
Most már egyszer elolvasom azon munkáit isXD kíváncsi vagyok
Az cool akkor én meg neki is esek és egybe ledarálom a 3. évadot erre vártam már alig vártam ,hogy véget érjen
A manga nagyon jó lett! Nem vitás csak a 10 elitben a helye! Tradicionális japán lány más konyhák tudásával.
Soma meg csak néz és eszik. Ezzel is arra megy gondolom az író hogy ő csak jobb nála.
Amúgy nekem nincs sok bajon az ilyen "mimikkel" viszont remélem a folytatás már valami nagyobb összefüggő sztorival folytatódik és ez a kötet vége miatt lett csak beletéve.
Somának meg jó kis elf fülei vannak. De minthogyha lett volna már korábban is hasonló.
Az animéből én még csak 11-et találtam felirattal. szóval én is várom a végét. Vagy még inkább a folytatást.
Az anime egyértelmű folytatásért kiált! De kár volt itt befejezni! Pont amikor kezdenek belendülni az események. És most áll fent az az eset amikor a készítők megtehetnék hogy azonnal folytatják a következő szezonnal. Mivel a manga eme arca befejeződött és olyan véget is kapott ami akár az egész anime manga vége is lehetne akár! Szóval tökéletes alkalom hogy folytassák. Remélem így is tesznek. Majd kiderül. Az meg hogy majdnem teljesen utoléri a mangát nem lényeges, hiszen tényleg jó befejezése van, szóval az után 1 év szünet nem is lenne olyan nagy kitérő mint ezután várakoztatni a közönséget.
A manga meg tényleg alakul. Mit hoznak már megint ki belőle?
272.
No a tesó ? Az a haj ... xD Mondjuk Souma új stilusánál még mindig jobb ... az a seb.
Ha elfogadja a kihívást Souma akkor csak a kikapás lehet elfogadható ( szerintem ), mert ha nyerne feleslegesen lett felhypolva csávókánk.
+ Kis bónusz AMV : Mikor mások győzedelmeskednek az Őszi Kiválasztáson ? xD
https://www.youtu...s_mH4QnAe4
Ugrás a fórumra: |