Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Pár megjegyzés. Big Mom a tea partytól szinte végig agyhalott módban volt és csak a torta volt a fejében. Szóval hiába is akarta volna komolyan venni őket. Cracker után elkapták Luffy-t arról nem tehetett, hogy Opera hazudott. Nem is tudta, hogy megszökött.
Crackert valóban 2v1-ben nyomta le, de utána Katakurit 1v1-ben legyőzte. Szóval, akkor Cracker erősebb, mint Katakuri? Nem, egyértelműen nem az. Ennyit arról, hogy nem mehet le 1v1-ben egy Yonkou.
Sőt Oda jól betrollkdott, mert nem hogy egy Yonkou, de lehet egyszerre kettő lefog menni.
"Befogok mutatni egyet a legendák közül, aki elbújt eddig a One Piece világában. (lurking legend) Ő lesz a legerősebb ellenfél, akikkel eddig valaha taláűlkoztak a Szalmakalapos kalózok. Elhiszitek, ha azt mondom a legnagyobbak háborúja csak aranyosnak fog tűnni ehhez képest. "
Ez egy hivatalosan megerősített Odától származó szöveg.
És elnézést a múltkor azt mondtam, hogy nem írta Oda, hogy melyik harc lesz ez, de tévedtem. Most újra előkerestem és most látom. hogy tévedtem. Bár azt nem tudjuk ez Wanon lesz-e.
Eleinte Weevilt vizionáltuk, de ő igazából nem lehet hiszen nem legenda. Mitől is lenne az? Most fény derült erre a "Rock-ra", de elvileg halott. Én azon gondolkoztam, hogy Oda szerintetek lehet, akkora troll, hogy Garp-ra gondolt?
Ha elküldi őt Wanora mondván ő állította meg annak idején is ezt a Rockot, illetve Kaidout és Big Mom-ot.
Mi van, ha Luffynak tényleg őt kell legyőznie?
Ez most pont Dungeon miatt jutott eszembe, mert emlegette Garpot.
Tudjuk, hogy még most is erős.
Itt:
https://www.youtu...nnuvHTRDk4
Sengoku arca őszintén elárulja, hogy ha Garp megakarja ölni Akainut, akkor megöli.
Ebben:
https://www.youtu...DwNGzu0oAQ
Marcot gyakorlatilag elküldi egy ütéssel nyaralni. És mikor MArco oda megy Shirohige arca már előre elárulja, hogy nem fűz sok reményt a sikerhez.
Elég érdekes harc és helyzet lenne és kiváló alkalom lenne megismerni Garp történetét. Ha valakiben biztos vagyok, hogy még most is erősebb egy admirálisnál az ő.
Mi a véleményetek?
Azért nem a teória témába írtam, mert aktuálisnak érzem.