Remélem azt aktiválja, hogy megölik azt, aki ráül, és pápá Sterry
Bár lehet, hogy vele is valami megtérős sztorit akar eljátszani Oda.
Jók ezek a teóriák. Én azt a nagy szalmakalapot nem tudom tenni sehova... mindenesetre most rengeteg mindent kaptunk pár hét alatt, és nem vagyok biztos benne, hogy Oda akár egy picit is továbbvinné bármelyik szálat is, szóval egy ideig ennyivel kell beérjük
De pont azért, mert annyi minden történt, rengeteg irányba mehet tovább Oda, ahogy a teóriák is... mindegy.
A Mama szerintem is Zeuszra gondolt.
Hiei- pont azon gondolkodtam pár hónapja (talán ide is leírtam), hogy Kaidou lehet akármilyen tank, ha Luffyék minden ereje összejön ellene, egyáltalán nem ő lesz az esélyes (legalábbis előzetes ismereteink alapján).
Ott van Luffy flottája, ami szinte kiveheti Kaidou egész seregét, az összes Mink, akik elintézik Jacket (és a sereg harmadát már láttuk, hogy el tudják verni, ráadásul telihold nélkül), Law és a csapata, a szamurájok (és valószínűleg Wano-ról is sokan fognak átállni), ÉS Marcoék... Marco. Ő már egyedül is egy hadsereggel ér fel, és valószínűleg nem egyedül fog érkezni, ha érkezik (sőt).
És akkor ehhez még Luffyék. Azt elhiszem, hogy a Luffy vs Katakurit sokaknak nehéz lenyelni (tökre megértem, izzadtságszagú az egész), de nem szabad elfelejteni, hogy Oda igenis felhozta Luffyt erre a szintre (hogy most ezt logikusan csinálta-e, az ebből a szempontból mindegy). És ismerjük Luffyt. 100%, hogy ha újra találkoznának, mostmár tényleg el tudná verni Katakurit. Minden hakiját feltunningolta, a G4-t is, és szerintem az ébredéssel, ha nem is odajut, hogy Yonkout verjen, de oda SIMÁN, hogy kiálljon vele.
És akkor Kaidounak van három csapása, meg shogunja, meg gondolom rakat imba embere (pl. Drake), de akkor is... Zoro biztosan lever majd egy csapást, a két mink is, ott van még Sanji is (mondhat akárki akármit), a Neko és Inu, Law, és Marcoék...
Szóval amit akarok mondani az az, hogy szerintem nem Kaidou az esélyes (persze nem ismerjük az embereit, tudom, de akkor is, képzeljétek el, ha Marco meg Vista meg Jozu betoppan, EZ HÁROM PARANCSNOK).
Szóval lehet, hogy el kell neki Big Mom xD
Ráadásul ez a One piece, tudjuk, hogy mindegyik Szalmakalapos valami nagy power uppot fog előrántani.
Láttuk Big Mom ellen, hogy esélytelenek még, és az is lehet, hogy Kaidoutól is kapnak majd első körben, de kicsit sem aggódom azon, hogy Oda sokáig ilyen alárendelt szerepben akarja tartani őket.
Szóval, chill, csak ennyit akarok mondani.