Risy
Zseniális teknős tanítványa
Na azt hiszem, hogy most tényleg várom a következő részt, még jó, hogy ilyen soká néztem meg.
A mozit nem néztem, szóval semmit nem tudtam előre, de kb minden logikus volt, csak a "hogyan?" volt a kérdés. Az, hogy ki vette észre meg ki nem... szerintem reális volt. Naruto gondolom korábban is sejtette, de remélte, hogy mégsem... A szülők ismerik gyerekük képességeit, Mitsuki okos, tud sok mindent, Gaara meg szerintem Naruto reakciójából jött rá. Más meg nem tudhatja, milyen technikákat rejteget Boruto. "Shinki is sokkal erősebb másoknál, Boruto meg lehet egy kicsivel erősebb nála..." - bárki gondolhatta ezt. Én egyedül csak azt furcsáltam még korábban, hogy miért nem veszik észre magát az eszközt a karján. De simán el lehet nézni bárminek messziről.
Szóval tetszett a rész, Shikadai reakciója tényleg sokat tett hozzá. Úgy kezdtem el nézni az animét, hogy "Nézzük meg mi történt a Naruto szereplőivel...". Most azért nézem, mert érdekel, mi történik a Boruto szereplőivel.
Bővítve: Én már nem emlékszem, hogy a Shiden milyen szintű technika, bár ha Kakashi fejlesztette ki, akkor nyilván Kage szintű. De az, hogy egy Kage fejleszt ki egy technikát, az még nem jelenti azt, hogy ne lehetne megtanulni, pl. Rasengan. És ahhoz sem kell kézpecsét. Inojin megemlíti, hogy "De mikor tanulta meg a Hatodik technikáját?", de lehet, hogy a többi Kage nem ismeri? Amúgy meg egy veterán Kage valószínűleg rájönne, de olyan most nincs köztük. Ez csak az én véleményem...
Szerkesztette: Risy - 2018.06.12. 21:19