Az a baj, legalábbis nálam, hogy nem igazán tudom eldönteni, hogy egy eddig még ismeretlen szereplő erejére miképpen hivatkoznak. Arra gondolok, hogy ha Kaido körüli hype a teljes erejére utal, amikor a lehető legjobb formáját hozza minden szempontból, akkor legalábbis elvileg el tudok képzelni egy 1v1-et, mert Luffy felfejlődhet hozzá. De ha arról van szó, hogy szimplán gyümölcs, ébredés, haki stb. NÉLKÜL is egy ekkora állat, tehát pusztán fizikailag, akkor Luffynak hiába ébred fel a gyümölcse, hiába lesz felturbózva a hakija, hiába lesz G5-e stb., akkor is kevés lesz hozzá, hiszen erre Kaido ugyanúgy válaszolhat ébredéssel, felturbózott hakival stb. Maradva pl. az ébredésnél, ha Luffynak felébred, akkor nyilván egy elképesztő erőnövekdést érhet el, de erre Kaido egyből válaszolhat ugyanúgy az ébredéssel, ergo Luffy megint le lesz maradva és ugyanott vagyunk. De ha arról van szó, hogy Kaido gyümölccsel, ébredéssel, hakival stb. akkora állat, ahogy sugallta eddig a manga, akkor bár nehezen, de mégis elképzelhető egy 1v1, de mindenképp úgy, ha előtte Luffynak lesz egy komoly harca, Kaidonál pedig egy vagy több dologban, de jelentősen fejlődik.
Szerintetek hogy van? Szimplán alapból, testi adottságai révén ilyen Kaido, vagy a kül. módosítókkal (haki, gyümölcs stb.)? Ha előbbi, akkor szerintem se egyedül fog harcolni Luffy, pedig én fogom utálni a legjobban, ha egy Yonkot nem egyedül ver le. De talán erre ott lesz Mama.
Szerkesztette: Paidion - 2018.06.01. 17:47