A rajzok totálisan a korai Z stílusát idézik. Lehet ennél jobb? Nem igazán...
Fényévekkel jobban tetszik mint a Super design. (saját vélemény)
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Goku haja valami borzalom, értem én, hogy ezt a sz@r retro vonalat akarják nyomatni, de úgy látom az animátorok agyáig valahogy most megint nem jut el, hogy az alap hajából ha átalakul soha nem lesz ilyen mivel ez kb 3-szor annyi haj.
Személyes véleményem szerint nem olyan jó Lippai Blackje, szerintem a fan szinkronban jobb volt, ez a rekedtes hang nekem nem tetszik.
Ha jönne a movie hozzánk feliratosan is, tuti a premier napján nézném, de szívesebben nézném meg eredeti nyelven először.
A movie dizájnok meg valóban hasonlítanak a Z eleji kinézetre, de leginkább Toriyama mangájára. Goku kb mintha onnan lépett volna elő.
Nekem azért nem tetszik az újfajta rajzolás, mivel Goku sokkal gyengébbnek nézz ki rajta. Most a Dragon Ball Superben látszik, hogy folyamatosan edzett és egyre izmosabb lett. Erre most megint olyan mintha a Z elején lennénk és majd itt fogja használni az SSJ Blue-t meg esetleg az UI-t? Bár azt lehet már nem fogja soha látni
Saikyo Jump - SSB is feltűnik ! + Beerus és Whis
Vegita arcélei, felerősítve.
Összességében tetszenek a változtatások.
Nem tudom írta-e már valaki. Azonban a Heroes sorozat
- 1.része : július 1-jén
- 2.része: július 16-án érkezik. (elvileg legalábbis 16-án jön a 2.része, hogy mi igaz ebből, úgyis kiderül hamarosan.)
Van egy olyan érzésem, hogy szimplán a játék misszióit fogja feldolgozni egy 5-10 perc erejéig és semmi 20-25 részes 20perc/rész epizódot nem fogunk kapni.
Goku haja valami borzalom, értem én, hogy ezt a sz@r retro vonalat akarják nyomatni, de úgy látom az animátorok agyáig valahogy most megint nem jut el, hogy az alap hajából ha átalakul soha nem lesz ilyen mivel ez kb 3-szor annyi haj.
Pedig az SSJ-nél mindig is megnőtt a haj,akár 2-3 szor akkorára is.És itt most nem csak az animéről beszélek,Toriyama mangájában is Goku haja többszörösére nőtt SSJ formában,vagyis amit most látunk,az kéne legyen a normális.Csak a Superben voltak ezek megváltoztatva.Vegita és Goku még 60 évesen is fiatalnak számít,szóval egyáltalán nincs bajom,a fiatalos megjelenésen.Vagyis csak Goku néz ki fiatalabbnak,Vegita és Piccolo ugyanolyan öregnek néz ki,mint a Buu saga végén.
Pedig az SSJ-nél mindig is megnőtt a haj,akár 2-3 szor akkorára is.És itt most nem csak az animéről beszélek,Toriyama mangájában is Goku haja többszörösére nőtt SSJ formában,vagyis amit most látunk,az kéne legyen a normális.Csak a Superben voltak ezek megváltoztatva.Vegita és Goku még 60 évesen is fiatalnak számít,szóval egyáltalán nincs bajom,a fiatalos megjelenésen.Vagyis csak Goku néz ki fiatalabbnak,Vegita és Piccolo ugyanolyan öregnek néz ki,mint a Buu saga végén.
Hát én feltúrtam az internetet de ilyen infót nem találtam, hogy sima ssj szintnél is megnőne a haja, ha neked van erről hiteles információd akkor azt mondom okés elfogadom, hogy így van. Bár ez szerintem nem más mint az akkor oly "divatos" elnagyolt ábrázolás és kidolgozás hiánya. Egyetlen esetet tudok amikor ténylegesen nő haj ssj3-on kívül azaz ussj szint és ott is Trunknál észrevehető ez leginkább. És ha már itt tartunk, az android sagába vagy jobban a Cell játekonál már észrevehető volt a ssj haj normális ábrázolása szóval semmiképp nem a super kezdte ezt a reális haj ábrázolást.
Nekem mondjuk Vegita is elég fiatalnak nézki. De attól, hogy 60 évesen is fiatalnak számítanak (a superban 80 hangzik el) attól még az eddigi ábrázolás módot nem kellene felrúgni ha már egyszer sokkal idősebben voltak ábrázolva és amúgy is úgy sokkal tapasztalatabbnak és erősebbnek néztek ki.
Ugrás a fórumra: |