https://jaiminisb...906/page/1
Remélem még 200 részig nem derül ki, hogy ki ez a alany.
Elég nőies keze van. Ettől független örülnék, ha Vegapunk lenne, mert van benne valami hátborzongató.
Túl sok az opció és a Szalmakalap... anyám^^
One Piece manga
https://jaiminisb...906/page/1
Remélem még 200 részig nem derül ki, hogy ki ez a alany.
Elég nőies keze van. Ettől független örülnék, ha Vegapunk lenne, mert van benne valami hátborzongató.
Túl sok az opció és a Szalmakalap... anyám^^
Hát annak a mozgólépcsős megoldásnak nem is vártam mást ezektől a rohadékoktól.
És ha már rohadék akkor a Luffy által hírekbe került kiütött égi sárkány is feltűnt ismét.
Viszont jó volt látni Viviéket. Nekem anno amikor Luffyékkal tartott is szimpatikus volt, sajnos ugyanezt valamiért Rebecáról már nem tudom elmondani - lehet csak azért mert kevesebbet szerepelt. Viszont a törpök is elég ostobák, hogy a VK helyszínén a nyílt utcán kijelentik, hogy ők Luffy beosztottjai és kalózok
Kureha, Dalton... ohh mennyi régi ismerős arc.
Viszont az utolsó oldal túlontúl érdekesnek tűnik. hacsak a forradalmároktól nem kapunk infót, akkor még legalább 200 részig ez napoltatva lesz.
Nem tudom mire vélni azt a szalmakalapot de szörnyű érzésem van vele kapcsolatban
Ha tippelnem kéne Joy Boy-hoz lesz köze és ennek lehet nem örülnék.
De ha Joy Boy-é akkor a méretből ítélve lehet óriás de minimum egy Kaidou magasságú ember lehetett.
Az is lehet hogy köze van a Fujitora által említett új találmányhoz. Lehet tökéletesítette ő is a klónozást és le akarja klónozni és a VK oldalán bevetni az ereje teljében levő nem halálos beteg Gol D. Roger-t (vagy ha a kalap tényleg Joy Boy-é akkor őt). A végső háborúban jó ellenség lehetne Luffy-nak hisz talán az egyikük a történelem legerősebbje.
Viszont ha ez a kalap tényleg Joy Boy-é akkor az azt jelenti hogy nem csak Luffy = Roger 2.0 hanem Roger = Joy Boy x.0. Ezért van nagyon rossz érzésem.
DieHardy
Ez a két opció ki is zárható.
Nosztalgia fejezet egy meglepetés kérdőjellel a végén.
Többet nem tudok hozzáfűzni a fejezethez.
4én jelenik meg a 89. Kötet és az sbs-e már kiszivárgott.
A nagy része baromkodás de kettő infót kaptunk:
Az egyik fiú tizesikret Newgo-nak hívják.
Smoothie gyümölcse a Shibo Shibo no mi, amitől egy dehidratációs nő. Képes a folyadékot kiszívni az emberekből és elnyeli ezzel növelve a méretét. Az elnyelt folyadékot képes lövedékként használni. Oda azt is mondta hogy nem volt ideje ezt kifejteni a szál allatt tehet valószínüleg vagy az sj sürgeti vagy már nagyon Wanot akarja rajzolni. Vagy csak nem tudta hogy tálalni.
Nem tudom miért van rossz érzésed ezzel kapcsolatban AFR, Luffy nem egyenlő Rogerrel, ahogy Roger se Joy Boy-jal. Tudjuk, hogy Luffynak nagyon is meg van a maga sajátos karaktere, ahogy Roger is egész biztosan más karakter volt, mint Luffy. A meglévő hasonlóságok sokkal inkább a küldetésükre vonatkozik, amit elég jól érzékeltet Oda már szinte kezdettől fogva. Szó sincs egyenlőségről, egyszerűen a történet arról szól, hogy újra és újra fel kell bukkannia olyan személyiségeknek, akik befolyásolják a világ menetét, mert a múltban (az elveszett században) történt valami katasztrófa, ami máig tart és érezteti hatását. Persze van a személyükben is hasonlóság, hiszen csak egy bizonyos személyiségtípus tudja megváltoztatni a világot, és ez az a bizonyos személyiségjegy, amiben hasonlóak (ezt legjobban szerintem a Luffy-Rayleigh beszélgetés ábrázolja Sabaodyn, ahol Ray-san felismeri Luffy szavaiban Rogert: szabadság, önzetlenség stb.). A One Piece történetének pont az az egyik lényege, hogy viszonylag sok típus van, amiben több ember hasonló. Ilyen a D. (ez például megnyilvánulhat abban, hogy pont nagyon ellentétes a két karakter, de mégis van bennük valami közös, lásd pl. Luffy és Teach Mocktownban piteevés közben, vagy épp szabadságvágy vs hatalomvágy), a Király Akarata, a vérség (lásd pl. Garp, Dragon, Luffy) stb.
Számomra épp az lenne zavaró, ha Luffynak nem lennének elődei és kvázi a semmiből sikerülne megváltoztatnia a világot. Roger, de valószínűleg Joy Boy is sokat tettek azért, hogy erre egyáltalán lehetőség legyen, de úgy tűnik nekik nem sikerült és Luffy lesz az, akinek egészen biztosan fog, így hát tök természetes, hogy sok hasonlóság van köztük.
A rossz érzésem abból a hasonló kapcsolatból fakad amit eddig a Joy Boy - Roger - Luffy trió és a Naruto-ból Ashura - Hashirama - Naruto trió mutat. Rettegek attól hogy itt is valami hasonló lesz kihozva a trióból. Én nem szerettem a Naruto-t. Voltak jó részei és az alapkoncepcióban nagy volt a potenciál de szerintem nem lett jó a mű. Ma pedig az futott végig az agyamon hogy a két trió kapcsolati rendszerének alakulása és a velük kapcsolatos jósolgatások nagyon hasonlóak. Hirtelen megijedtem hogy itt is bedobja majd ezt a világmegmentő hős reikarnálódik benned dolgot.
Azt viszont amit mondtál nem bánnám és eddig én is így gondoltam. Nem tudom miért futott ez végig most rajtam. Talán attól a gondolattól hogy ha az Joy Boy kalapja akkor pont ugyanolyat hordott ő is. Ami azért nekem kicsit már túlerőltetett lenne. Na persze nem tudjuk hogy mi vagy kié a kalap csak hirtelen megijedtem
Sorry hogy felhoztam
Hiei írta:
Tudom, hogy így van, de mindeki Grand Linenak hívja míg a másikat Új világnak. Még Oda is így tesz a saját mangájában. Egy kezemen megtudom számolni mennyien hívták Paradicsomnak eddig. Mikor valamelyik szigetet bemutatja is azt írja oda hogy Grand Line nem azt, hogy Paradicsom.
Szal nincs ezzel semmi baj.
jasek89 írta:
Nekem más miatt van rossz érzésem, az egyik kanos (Luffy által kiütött) égi sárkány mintha kinézte volna magának Shirahoshit (is). Kicsit féltem őket, hogy bajba fognak keveredni emiatt.
Lad írta:
Kié lehet a másik plakát? Mert Luffyé alatt van még egy.
Rég írtam már ide. Az előző fejezetekről csak plusz gondolatokat írnék.
https://readms.ne...05/5096/14
Számítani lehetett rá, hogy Vegapunk összehozott valamit, ha már benne volt az újságban. Bár azért kicsit furának tartom, hogy így lehozzanak egy fontos információt.
Már szerintem több, mint egy éve felhoztam, hogy Kaido előtt Luffynak le kell győznie egy admirálist, erre szinte mindenki azt mondta, hogy nem fogja olyan hamar ellőni Oda Ryokugyut. Azt kell, hogy mondjam ez az elképzelés csak tovább erősödött bennem. Egyrészt Luffy eddig szép fokozatosan kapott erősebb és erősebb ellenfeleket, Doflamingo, Cracker, Katakuri, látható, hogy tudatosan van ez felépítve. Egy Yonko előtt mindenféleképp kell egy admirális legyőzése, de, hogy ez majd hogy fog bejönni az jó kérdés. Ryokugyu hatásvadász elszólalása után szerintem tuti vele fog megküzdeni Luffy. Fujitorát kizártnak tartanám vele "nem rég találkoztak", Kizarut meg nem tudom hogy jöhetne a képbe. Ha feltételezhetően valami kajával kapcsolatos képessége van, akkor még jobban adja magát. Bár azt kell mondjam az utóbbi pár fejezetben lett jó pár félelmem, az egyik közülük Ryokugyu. Ha már akkora szörnyetegnek lett kikiáltva remélem nem valami gagyi erőt ad neki Oda.
A mostani fejezet is egész jó volt. Nekem eddig sem volt bajom a Reverie szállal, de ezek után még jobban várom. Jó volt kicsit jobban belelátni Mariejois (vagy Mariegeoise) területére, bár annyira nem történtek meglepő dolgok. Rengeteg régi arc bukkant fel és főleg a mostani fejezet után érzem úgy, hogy milyen jól fel lett építve ez a világ.
Az eddigiek alapján hosszabb lesz ez, mint amire számítottam. Remélem a Goroseiről is többet megtudhatunk most és a nosztalgiázás után áttérhetünk komolyabb témákra. Az utolsó oldallal rossz előérzetem van. Remélem az az ember nem Vegapunk, bár, hogyha a kincsekhez van köze ennek, akkor is kicsit wtf egyelőre. Ezzel nagyon meglepett Oda, kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle.
Na és a forradalmárok üzenete... Ezután a fejezet után ugrott be mit csinálhat Sabo. Carloss feltűnése után és az alapján, hogy mennyire kinézte magának Shirahoshit szinte biztos vagyok benne, hogy Sabo fogja megmenteni. Itt van két admirális, szóval az is érdekes lesz, hogy fog lelécelni Sabo, vagy jön a szokásos varjús menekülés? Kicsit Ace szagú ez a Sabos dolog..
Ugrás a fórumra: |