Összességében hogy tetszik a weboldalunk?
12
|
Hogy tetszik a Naruto-Kun.Hu? | ||||||||||||||||||||||||
|
Hogy tetszik a Naruto-Kun?
Áhááá, akkor most már rájöttem, hogy igazam volt... Amikor először megláttam a "világosságot" (téma), gondoltam, hogy itt még lesz valami xDDD
De jóó, akk majd személyre szabhatjuk Én annyira megszoktam az előzőt, h tuti visszaállítom majd XD
Jah és tök jó, h nm kell külön belépni a fórumba, kössz az újításokat
Húú hát ez a semmiből jött, de egész jót lett! Nem rossz ötlet h összevontátok a fórumot az oldallal. Kicsit fura hogy kb mindent elölről lehet kezdeni, főleg úgy hogy a Naruto manga véget ért, de majd ha max. újra canon részek lesznek az animében. Szóval kellemes meglepetés, remélem beválik és jó lesz!
Nem vészes, egész gyorsan hozzá lehetett szokni, talán még kényelmesebb is, mint az előző (és gyorsabb, ami nálam csoda). Tetszik, de van egy-két, szerintem fölösleges újdonság benne. Például a Chat ablak, vagy a Tetszik - Nem Tetszik gomb. Utóbbi a Karmarendszerekre emlékeztet, ami elég sok helyen divat lett. Aztán volt, ahol végül ki is vették.
intem egész jó lett az új oldal. Van néhány dolog ami sokkal jobb mint volt a régin. Az egyedüli kérdés hogy mennyire jó hogy össze lett vonva az összes oldal (ami amúgy jó mert nem kell külön külön oldalra járkálni) viszont a kérdés hogy miért pont a Narutó-kun név alatt lett az összes. (valahogy pont nem egyezik a név a fő fordítással. (vegyes)
Amúgy nem tudtam szavazni! Azt hogy kell?
goku5 írta:
1) Az egyedüli kérdés hogy mennyire jó hogy össze lett vonva az összes oldal (ami amúgy jó mert nem kell külön külön oldalra járkálni)
2) viszont a kérdés hogy miért pont a Narutó-kun név alatt lett az összes. (valahogy pont nem egyezik a név a fő fordítással. (vegyes)
3) Amúgy nem tudtam szavazni! Azt hogy kell?
Cartnecker írta:
3) A szavazás valamiért automatikusan lezáródott, utánanézek a héten, hogy miért lehetséges.
Nem tudom mivan mostanába az oldallal,de lassan csak a névben találom a Naruto-s dolgokat a shippuden késik, szerintem ez így kicsit gáz ,hogy pont a Naruto szorul háttérbe stb...multkor keverve is volt, ne haragudjatok,de az újitás szerintem csúfitott az oldalon a régi jobb volt :/
Ugrás a fórumra: |